reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

hejka laski
u mnie lippa
mnie cos wzielo, starsza grypa plus zapalenie ucha, mala ma stan podgoraczkowy i mega mokrz kaszel plus wymioty.Dzis caly dzien na raczkach, padam. wczoraj spala dosyc ladnie ale dwa dni wczesniej tragedia, usypiala na 10min i pobudka i tak do 4.00, pozniej usypiala ze zmeczenia.:-:)-( a ja jeszcze sama w domu, zero pomocy:-:)-(
to tyle u mnie

berni precz z tesciowa, badz twarda:tak:
madziula wspolczuje, buziaki dla malutkiej
ayni no no to potancujesz:-), fajny filmik:-)
agss sliczna kruszynka:-)

witam nowe ciezarowki:-D:-D:-D

reklama
oj ewelinka widze ze u Ciebie prawie jak u nas, ucho , wymioty.... ehhhh życze Wam też dużo zdrówka.... wspołczuje ze jestes z tym sama, wierze ze nie jest lekko:)

och madziula, tragedia, jakas h temu mala sie darla, ja dostalam mega kaszel, ona na rekach, starsza ze ucho ja boli, sterta garow do mycia, normalnie mzslalam ze sie porycze, .................tez zycze zdrowka dl WAS

no szok.... kurcze, no z dwójką samej to jeszcze gorzej... eh nie ma jak mąż na miejscu.... wiesz jak Ci dzieci usną to idz sie wypłacz w kącik, zrzuć tą zła energie, troche Ci ulży ....

Ewelina biedna Ty tak sie meczysz,wspolczuje.Normalnie mam ochote wsiasc zaraz w auto i podjechac do Ciebie! W dzien to bym sie bala ze moja cholota jeszcze wiecej probelmow narobi niz ich masz! Trzymaj sie cieplo i mozesz zawsze do mnie smsa skobnac albo dryndnac :tak:Duzo sil i zdrowka!

Ewelina duzo siły ci życze i zdrówka dla was:tak:jak dzioeci usna to ty też idz odpoczywaj ,gary i inne rzeczy nie uciekną..
Madziu dla Martynki też zdrówka:tak:
AYni jaki Adas juz duży chłopczyk:szok::tak: ale bedzie laski rwał :tak:
Berni odliczasz dni?;-)
jujku njaka ja mam skleroze :szok: nie pamietanm co piszałyscioe ale zapewne to dlatego ,ze czytam przez cały dzien a czasu na odp nie mam:baffled:
u nas na lunchu była koleżanka Michasia :tak: fajna dziewczynka a buzie się im nie zamykaja:-D

Ostatnia edycja:
Ewelinka wspolczuje chorobstwa...ale badz silna...musisz miec sily za dwoje...olej gary olej sprzatanie...dzieci nynu i ty odpoczywaj...bo musisz miec sily dla nich ;* buziaki
Karola ten Twoj synus to chyba ma powodzenie u tych dziewczynek :) heh...
Madzia zdrowcia dlaMartynki...:*

U mnie tez juz wszyscy spia... Moj K ostatnio jakies zle dni...przychodzi z pracy z mina taka ze lepiej nie podchodzic...humory gorzej niz baba :/

Mam nadzieje ze jutro pogoda dopisze bo nie zamierzam siedziec w domu...chce wyruszyc na jakies zakupy...obiad mam na jutro wiec nie ma co w domu kisic :)

Ja wlasnie chcialam cos odpisac ewelinie, bo tak mi sie jej szkoda zrobilo, i mysle , mysle i nie wiem co, a marzenka ty to tak fajnie ujelas. :tak: przylaczam sie i rowniez mowie nie dla sprzatania , potem nabierzesz sil i ogarniesz.

Ja mam juz chyba dosyc tej pogody, jak sie nie ociepli na dniach to chyba zaczne plakac. Mam juz dosc tej wisielczej pogody, codziennie pocieszam sie, ze juz niedlugo, ze najgorsze za nami, a tu konca nie ma :wściekła/y:

karola ja wlasnie czekalam az ty napiszesz,ale ty kazdemu odpisujesz a o sobie to tyci, tyci. Ciekawe co u doris, ostatnio rzadko do nas zaglada.

Ewelina - zdrówka i wypoczynku!
Madziula - dla Martynki też...

Kasia - ja za 200 też bym nie pracowała:no: trochę się to mija z celem...
Ayni - ja też mam już dość tej cholernej zimy... a tu prognozy wcale nie optymistyczne... A tu prawie kwiecień!

O a my dzisiaj na 16.15 do szpitala - ciekawam co powiedzą...

reklama
Bry

my dziś poranne ptaszki, pobudka po 7 :) dzisiaj juz o wiele lepiej, o 4 zjadła butle mleka i juz w ogole nie zwymiotowała :)ufff
przed chwila znowu zasnela a ja musze sie ogarnac i do sklepu bo juz sie pare rzeczy pokonczylo :(

znowu pogoda do d....

Agss powodzenia w szpitalu :)

Do góry