reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

A tam Iskierka, porod porodem :D

a mowisz, ze te bole to nie takie jak na porod? mnie bolalo tez inaczej niz przy porodzie, ale mnie zaczelo bolec odrazu jak wyszlam od poloznej z gabinetu, pozniej cale popoludnie i wieczor tylko ten bol i nic wiecej. a rano o 8 sie zaczela impreza :tak:

reklama
Iskierka wspolczuje:/
Ja bym niechciala zeby mi cos na sile ktos rozchylal...:szok:nie, nie... chociaz chce miec to juz za soba bo coraz ciezej, jednak wole poczekac az samo sie zacznie...:)

Ja niewiem, kurcze biore witaminy, malo chodze a tak mnie nogi napierdzie**ą ze mam doscy, normalnie jak bym ich wogole nie miala... jeszcze takie skurcze mi wchodza ze :no: :wściekła/y:

bernadetka!!! ja tez mialam skurcze lydek... polozna kazala mi pic taki syrop.. ale teraz nie moge sobie przypomniec...
a juz wiem haha myslalam, myslalam, i wpadlo :D
Floradix magnesium :D po jednej butelce przeszlo jak reka odjal :tak: do kupienia w etosie i innych drogeriach :sorry2:

ISKIERKO ja tez mialam rozwarcie na 2 cm i nikt mi tego nie przyspieszal jak to sie ma do ich naturalnego podejscia do porodow.Rozumiem ,ze jestes po terminie ale masz jeszcze 2 tyg.To co ci robil to masaz szyjki ale zupelnie nie widze powodu.Rozumiem ze ty chcesz juz miec to za soba ale na co to przyspieszac.Wiesz moze masz bole krzyzowe.Ja jak zaczelam rodzic w piatek to mialam bole z krzyza wlasnie no al eskurcze sie wstzrymaly i we wtorek jak juz na serio zaczelam rodzic to maly sie juz inaczej ulozyl i bole byly z brzucha.Tzrymaj sie kobito.

mi w 40tyg ginekolog tez probowal przyspieszyc i nie wiem jak sie to nazywa fachowo:sorry2: ale odzielil mi lozysko od macicy:confused: i...nie pomoglo:no::-p:rofl2: 4 dni i nic... sie nie dzialo, choc bolalo jak opisujecie... maly sie urodzil w 41 tyg +1 dzien i dopiero przebicie wod i kroplowka razem podzialaly... ale jak cos to trzymam kciuki!!!:tak::-D

Normalnie sie przerazilam:) ja nie chce i mam nadzieje ze u mnie nikt nic nie bedzie grzebl:)

Thehague dzieki za nazwe jutro jak moj skonczy w miare wczesniej to go wysle, mam nadzieje ze cos pomoze... bo kurcze od wczoraj jednego rozmasowac nie moge a tu nastepne lapia;/

Tak, to brak magnezu. Jak powiedzialam o tym swojej poloznej, to koniecznie kazala mi to kupic. przeszlo szybko :-)
a ogolnie jesz jakies witaminki??

reklama
ja tez troche tego nie rozumiem...
mnie badano DOWCIPNIE pierwszy raz, gdy bylo tydzien po terminie.. czyli skonczony 41 tydzien ciazy.I wtedy zrobila mi masaz szyjki. Ale po co przed terminem?
a to on o tym zdecydowal, czy jak? moze sie malutkiej podoba w srodku, po co przyspieszac?
jestem w lekkim szoczku, bo jeszcze sie tu z tym nie spotkalam.

Do góry