reklama
Iskierka a powiem Ci, ze po badaniu u poloznej na drugi dzien rano zaczelam rodzic a odrazu po wyjsciu z gabinetu zaczely mnie plecy bolec to juz wiedzialam, co sie bedzie swiecic trzymaj sie kobito!!!!!!
bernadetkka a Ty gdzie, tez rodzisz???
bernadetkka a Ty gdzie, tez rodzisz???
Iskierka71
Fanka BB :)
Dziewczyny, on powiedział, że szyjka już jest rozwarta na 1,5-2cm. Wg jego obliczeń (nie wg suwaczka) juz jest 38 tygodni i 1 dzień.
A badanie przeprowadził żeby mi pomóc i żebym w miarę szybko urodziła. Od 38 tygodnia już mozna spokojnie rodzić.
On tez powiedział, że to jest pomoc i nawet dzis moge zacząć rodzić. Plecy mnie też bolą, ale inaczej jak przy porodzie...
A badanie przeprowadził żeby mi pomóc i żebym w miarę szybko urodziła. Od 38 tygodnia już mozna spokojnie rodzić.
On tez powiedział, że to jest pomoc i nawet dzis moge zacząć rodzić. Plecy mnie też bolą, ale inaczej jak przy porodzie...
Powiem wam, ze ci holendrzy to jacys dziwni, wywoluja te porody.. przeciez dziecko ma czas nawet do 2 tyg po terminie... ja bym sie nie zgodzila na takie wywolywanie, no chyba ze dziecku by cos zagrazalo. po co tak ingerowac w nature?
Iskierka71
TheHague - niech sie już urodzi....
karola82_82
mama slicznego Michałka
no to Iskierka w taki razie trzymam kciuki
ide juz czytac
ide juz czytac
reklama
Iskierka71
Wiesz, ja przy pierwszej ciąży m ialam tak, że zaczęły mi się sączyć wody a skurczy ani widu ani słychu. Musieli mi podawac oxytocynę. Rodzilam 14h (licząc od początku odchodzenia wód płodowych), wolalabym teraz tego uniknąć......no ok, ale wydaje mi sie, ze dziecko samo wybierze sobie najlepszy termin
Podziel się: