reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
To i ja się przywitam:-D
Kasia świetne zdjęcie Marta jaka zadowolona :)
Karola fajne te zajęcia w szkole, u nas by się przydały (a jak były to nauka zdecydowanie poszła w las... rowerzyści doprowadzają mnie do szału)
Ewelina mówią że ospę lepiej mieć w dzieciństwie, ostatnio czytałam nawet artykuł o tym że rodzice organizują przyjęcia żeby dzieci się pozarażały... to już jak dla mnie przesada.

I byłam oglądać te mieszkanie. Na pierwszym miejscu byłam bo nr 1 nie zjawił się... ale mieszkanie to porażka. Bardzo malutkie (w przeciwieństwie do czynszu -.-") i ogólnie nieciekawe... szkoda by mi było tracić moje lata zapisania na nie.
No nic jutro idziemy te drugie oglądać może będzie lepsze.
I dzisiaj mieliśmy ten test słuchu ale choroba coś nie wyszło i trzeba powtórzyć...

Kasia fajnie sobie jeździ Marta:tak:fajnie musi wyglądać jak jedno maleństwo ciąga drugie :tak:
Marzena ja placilam pierwsze 5 e w psz a pózniej już 20 e na miesiac z faktury:tak:
ale wam dobrze ,ja musiałam 4 razy na to zimno wyłazić:tak::baffled:
Agss no pewnie jak brać mireszkanie to takie które odpowiada wam:tak: no szkoda...
a wlasnie mialam sie już tyle razy pytać i zawsze zapominam:sorry2: jakie dzielnice zoetrmeer omijac? bo tez czasem reguje w twoim mieście :tak:

Ostatnia edycja:
Mamo ZiM fajna ta żyrafa... widze ze ty masz same wyczesane sprzety... najpierw fajowskie krzesełka teraz to :) bede czerpać inspiracje od Ciebie hehehe

Agss a pewnie, nie ma co na siłe brac jak mieszkanie nie odpowiednie.... w końcu znajdziecie takie dla Was :)

karola 82
mówisz ze do zoetermeer chcesz uciec ?? hihih

ja jak kiedykolwiek bede jeszcze kiedyś sie przeprowadzać to tylko na Rijswijk :) tam jest fajowo tylko ze pewnie dlugo sie czeka na mieszkanie ..... poza tym w najblizszych latach razem nam to nie grozi :)

Karola ja bym omijała palenstein... chociaż je będą wysiedlać i budować nowe bloki ( co ciekawe w tych co będą wyburzać dalej wynajmują mieszkania a potem jak będzie tak daleko Ci co tam mieszkają dostaną pierwszeństwo i po 5 tyś na przeprowadzkę... to opłacalne jest).
Zoetermeer jest fajne (; No i zawsze miałabyś do kogo na kawę wpaść :-D

Madziula chodziłam w Rijswijku do szkoły:-D

hmm to nie wiem...jakos nie mam zaufanie u tej babki w psz bo to polka :p haha...mi przyszla faktura na 22 euro 20 euro miesiac plus 2 euro jakiesz koszty administracyjne a niby potem juz 20 euro co miesiac wiec wezme zapalce to z faktury i powiem tej babce w psz ze zapalcim juz bo przyszla faktura mam ja w nosie ona i tak jakas zakrecona jest hah :) ale dzieki karola za info :)

Agss szkoda ,ze nie wyszlo z mieszkaniem ale na pocieszenie dzis macie miesiecznice Jasmine! Najlepszego!!!
Madzia ja wiem czy one takie wyczesane...zawsze biore to co jest blisko do kupienia i tanio.Krzeselka mam od Ann z forum a poznalysmy sie wlasnie przez Marktplaats:-D Zyrafke kupilam na BabyButt,zamawialam lyzeczki do nauki samodzielnego jedzenia,tam 3,5 euro za zestaw lyzek a 5 euro koszty wysylki...pomyslalam,ze nie oplaca sie ten interes to wzielam w ciemna ta zyrafke,zupelnie przypadkowo :-D i nie zaluje,teraz jak nie siedza na niej to ja pchaja.
BIG giraf : Bobby Car & Co. Alles op wielen Speelgoed & Plezier : Baby Butt webshop

reklama
Kasia dziękujemy, szybko zleciało... dziecko jakoś czas przyśpiesza:-D a tak przy okazji... podawałaś kiedyś chyba linka do takiego odkurzacza do nosa (bo nie wiem jak to się nazywało) masz go może jeszcze?

Do góry