reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Normalnie ja to moje moglabym non stop krecic ale tylko wyciagne aparat to zaraz mi go z rak wyrywaja i sie nie da:no: Wczoraj tak slodko wygladaly jak Marta siedziala na zyrafie a Zuzia ja pchala przez caly pokoj:-)
Mnie tez kupcia nie rusza ale to wyjatkowe przypadki dzis byly,po raz pierszy tak narobily,ze w spiwor i w nogawke:-D Chociaz czasem mi wychodzi ta czekoladka bokiem jak juz 20 na dzien ma przebrac:dry:

Tu M ujezdza zyrafke:-D

Uploaded with ImageShack.us

reklama
witam dzis

macie racje pogoda do du.y
kupa jak kupa, ale dzis bylam u kolezanki ona ma lebka 3 latka i nosi pampersa jeszcze, dzis tak sie zwalil ze myslalam ze sie porzygam, masakra,

kasia fajne foto

a moja niestety jeszcze nie tancuje:-)

zebow jak nie bylo tak nie ma

a ja dzis za nianke robie, pilnuje kolezanki synka, ale wlasnie usnal przy ogladaniu bajki, ale chyba go jakies chorubsko bierze bo ma bardzo blyszczace oczka i kaszle, mam nadzieje ze malej nie zarazi

a jeszcze starszej kolega ma ospe i tak sie zastanawiam czy mala dostanie, dosyc czesto tu bywa a podobno zaraza sie 1.2 tyg wczesniej, zobaczymy:nerd:

Witam sie i ja
U nas juz 4 zabki. Taki dziurkacz maly.
A le fajnie maci. Juz nie moge sie doczekac az moja zacznie wolac mama albo chodzic. Chociaz u takiego dziecka to kazdy maly postep cieszy.:tak:
Kupa mnie tez nie rusza.':-)
Kasiu M jak na rodeo jakims :-D:-D
Emka podskakuje przy muzyce. W sumie to chyba robi hop hop:-)

OOoo Ewelina a ja dla Ciebie jeszcze te pierogi mam:-D Tylko jakos nie moge sie z nimi do Ciebie wybrac:baffled:
Powodzenia w nianczeniu!
P.S. Millka moj stary sie o Ciebie dopytuje bo widzial na fb i ciagle jeczy czy Ty aby napewno nie jestes jego rodzina:-D

Ostatnia edycja:
Ayni dzisiaj chyba taki dzien marudzenia moi tez strasznie nieznosni najechtniej bym rowniez komus podrzucila:) na szczescie teraz poszli spac i mam nadzieje ze 2-3 godz pospia...

U nas kupa dzisiaj tez hurtowo haha...Oliwia cco chwile rznie w pampka juz mam dosc tego przebierania...ilez mozna haha :)

I mam pytanko...bo juz zglupialam...Kacper idzie ood czw do tego peuterspeelzalen i jak bylam podpisac umowe babka mi powiedziala ze w czw jak go przyprowadze mam wplacic 20 euro jej no to ok...rozumie..wiem...ale przed chwila otrzymalam fakture do zapalty tam podany numer konta i wszystkie dane...no i co? mam przelac im pieniadze czy poprostu tej babce w przedszkolu...jak myslicie bo juz sama nie wiem?!

Marzena ja nie pomoge bo jeszcze nie doszlam dotego etapu..:/

Ayni, zeby to bylo takie proste nagracc... :) teraz cos skrocili te reklame, musze musze sciagnac niech tancuje.... :)
Dzisiaj wlącza i wylącza pralke..nie moge prania zrobic.. :)

Jedyne co on moze miec do podzielenia to chyba dlugi .:-D Chetna???:-D
Albooo ma jakies zaskorniki, ktore przedemna ukrywa i teraz szuka nowej zony a Ty wpadlas mu w oko i sie upewnia czy nie ma pokrewienstwa:-D

A tak na serio to wiem,ze oni maja familie tam gdzies w Koninie i jeszcze jakas smieszna wiocha,reszta na slasku sie zabunkrowala.

reklama
hejka

widze na forum zimowo, chorobowe i wesoło :) hehehe

u nas też chorobsko , Martysia zakatarzona i skrzeczy hhehe

marzenka jak mniemam to ty nie kupujesz nutrlionu 2 :) byly 1, 3,4 ale 2 nie było nigdzie....

Do góry