reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Agss powodzenia w podjeciu decyzji. :)

Astrid nie rob smaka :D ja ostatnio robilam "jablecznik pod chmurka" tez pycha byl :)

Ayni u nas w "wonen" pracuje polka i zalatwiala ludziom mieszkania za pewna oplata, ale wkoncu cos poszlo nie tak, i zajeli sie nia odpowiednie sluzby :) ( za dlugo by pisac) :p

reklama
Dobry wieczor. U nas bez zmian - mala szczerzy się w uśm iechu do rana do wieczora, a mąż... strasznie wymęczony siedzeniem w domu z dzieckie, gotowaniewm obiadkow i sprzątaniem:rofl2::rofl2::rofl2:
Wszystkie chłopy tak mają, to tylko my Matki nie mamy prawa być zmęczone :laugh2::laugh2::laugh2:

Ale jestem zła...poszłam do wc M został z małą bawiącą się na łóżku. Nagle słyszę baaaam i ryk. Kwa grał sobie na fb a tym czasem mała spadła :wściekła/y:
Mogę cię pocieszyć, że pewnie spadnie jeszcze nie raz, jak już nauczy się sama tam wchodzić....
Wróciłam od HA... jest super, dobrze i ok...skaczę z radości :-):-):-).
Gratulacje, też to kiedyś przeżywałam, ale z wynikami cytologii... Pobranie wycinka i 3 tygodnie niepewności........
A my dalej w trakcie załatwiania mieszkania. I dylemat. W środę mamy afspraak z maklerem a tu list przyszedł z woonnetu żeby mieszkanie oglądać, na miejscu drugim jestem. I to jutro już. I teraz nie wiemy co robić *mur*
Iść oglądać z woonnetu - zawsze to taniej niż u maklera, bez placenia kaucji i bardziej "na swoim"... Trzymam kciuki

Witam

znów tak obrzydliwie zimno:wściekła/y::no:

Agss zobacz to mieszkanko z woonetu, akurat może bedzie takie jak chcesz:happy2:
Marzena idz na imprezke :tak: dzieciom nic nie będzie,pewnie nawet nie zauważą że was nie ma.My byliśmy 2 tyg temu na urodzinach bez dzieci:tak:i dopiero wtedy zauważyłam jak bardzo mi to było potrzebne:tak:

Ayni no zdarzają się tacy magicy:baffled: podobno u hadze tez taki był:sorry2: ale na jakiej zasadzie działał nie wiem:baffled:
Iskierko gratuluje pierwszego mama:tak:
Astrid no jeszcze nie raz bedziesz zawału dostawała :baffled::tak: Ja do dzis pamietam jak Michas pierwszy raz się przekopyrtał w foteliku:baffled::tak::szok: az się poryczałam :sorry2: daj troszke tego ciata ,oczywiście jak jeszcze coś zostało:-)

Michaś dziś do szkoły na rowerku musiał jechac bo maja tydz o ruchu drogowym itp:tak: sala gimnastyczna zamieniła się tory z przeszkodami a korytarze w ulice ze swiatłami ,znakami itp nawet próg zwalniajacy jest:tak:
Fajne to takie ,potem dzieci umieja się na drodze zachować :tak:
Milence się wykuła druga jedynka ,chyba tydz temu:tak: na razie spokój :tak:

dzien dobry wszystkim...

Karola super zajecia dla dzieciakow szkola wymyslila dzieciaki maja frajde a jednoczesnie duzo sie naumieja :)
A co do naszego wyjscia to niby macie racje...ja tylko boje sie o Kacpra bo mloda spi cala noc bez pobudki a Kacper czesto sie budzi na piciu..nie wiem czemu tak temp w domu ok wiec na pewno nie przez temp...tak sie nauczyl ze jak sie przebudzi to piciu...i wlasnie tego sie obawiam ze a noz sie obudzi zobaczy Karoline a nie mnie i bedzie ryk...ale mimo wszystko jednak chyba zaryzykuje :) najwyzej poplacze i zasnie :)

Pogoda do dupy zimno jak cholera na dodatek te chorobsko wstretne nie chce uciec i sie meczymy wszyscy...
Od rana walcze z Kacprem o to by chodzil ubrany a on ciagle mi sie rozbiera do naga...strasznie to lubi biegac bez skarpet majtek i spodni no ale w obecnej sytuacji nie moge mu na to pozwolic...i od rana musze sie denerwowac....

Hoi vrindinki:-)
Ale zimaaaa bryyyyy!
A tu trzeba do sklepu isc:dry: Przywitalismy sie wczoraj z odczynem poszczepiennym :tak: czopki mi sie koncza a tu od rana kazda ponad 38 st juz ma.Marta wyspyke w prazki,smiesznie to wyglada :-D takiej jeszcze nie widzialam,na szczescie marudne nie sa. Zuzia nawalila do spiworka,kupsko musialam ze srodka wyciagac :crazy: Marta z koleji teraz pelna jedna nogawke :-D Cos im bokiem leci :-D .A bilendoekjes mi sie koncza:szok:Tez musze isc kupic...
Jakos nie mam natchnienia do pisania ale czytam na biezaco :tak:
Trzymajcie sie cieplo.

Hoi vrindinki:-)
Ale zimaaaa bryyyyy!
A tu trzeba do sklepu isc:dry: Przywitalismy sie wczoraj z odczynem poszczepiennym :tak: czopki mi sie koncza a tu od rana kazda ponad 38 st juz ma.Marta wyspyke w prazki,smiesznie to wyglada :-D takiej jeszcze nie widzialam,na szczescie marudne nie sa. Zuzia nawalila do spiworka,kupsko musialam ze srodka wyciagac :crazy: Marta z koleji teraz pelna jedna nogawke :-D Cos im bokiem leci :-D .A bilendoekjes mi sie koncza:szok:Tez musze isc kupic...
Jakos nie mam natchnienia do pisania ale czytam na biezaco :tak:
Trzymajcie sie cieplo.

Ło to hardcore masz. MI też się kończą...a tak zimno i nie chce mi się iść. Do momentu aż mąż wróci wystarczą (mam nadzieję). Wolę sobie potańcować w domu zumbę i pobawić się z małą, niż ubierać pół godziny, żeby iść na sekund 5 do sklepu :dry:.

Na szczescie mam dobry humor i jakos specjalnie mnie to nie rusza.Gdzie przy gorszych wiatrach juz bym miala napieta zylke:-D Husteczki tez powinny starczyc do wieczora.Patrzylam gdzie jest jakas promocja na wieksza ilosc,wypatrzylam Kruidvatowskie( ale za nimi nie przepadam) i Zwitsala 12pak w Trekplesisterze.W AH na Zwitsal tez jest 25% korting.
Moje dzieci tez tancza,Marta normalnie fajnie kreci bioderkami a Zuzia to tak sie 'trzepie':-DSmiejemy sie ,ze pogo ma we krwi !

O matko a ja wlasnie jadlam kanapke , biore gryza a tu kupy :-D ale odkrylam, ze dziecieca kupa w ogole nie robi juz na mnie wrazenia!

Kasiu ja tez nie lubie kruidvatowych bo sie ciagna jak szmaty, juz wole z lidla o wiele lepsze i sie nie ciagna. Ja czesto zamawiam z netu pampers doekjes 12+3 gratis za 15.99 , ostatnio byla taka promo na wehkamp , teraz juz sa po 18 z hakiem. To zdecydowanie moje ulubione. Ze Zwitsala nie mialam jeszcze ani jednej rzeczy.

Do mnie dzis poczta przyszly bony znizkowe na rozne artykuly w tym pampersy, mleko etc na pamki 10 eur, na mleko 3 , etc. Plus 2 pieluszki pampersa w gwiazki, ale za cholere nie wiem co to za seria w gwiazki, wiecie?

Adam uczy sie unosic dupke na wyprostowanych raczkach, rece na macie (sliskiej) a reszta na dywnanie i co chwile sie slizga. Poza tym jest nieznosny, komu dziecko, komu ? :rofl2:

Zimnoooo ja tez mialam wyjsc do sklepu po mlk i vit. D ale nie chce mi sie, zaczekam na B :)
sama sie jakos zle czuje dzisiaj :/

Moj to tanczy ale tylko przy reklamie "eurobanku-bierz co chcesz" :D normalnie sikam ze smiechu :p

reklama
Berni krec filma ! Wszyscy sie posmiejemy!
Mi sie tez dzis nie chce i moj dresowy stroj dopelnilam dresowa bluza , tak zimno ze nawet do komorki przez ogrodek po marchewke nie wychodze. :wściekła/y:

A spi, chyba zabiore sie za moja foto ksiazke bo zdjecia mi sie przestaja miescic w dropboxie.

Do góry