reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Marzenka dzieki tez ptm sprobuje bo mnie az cos trafia na to...

Moj z uwielbia wedkowac :D ale odkad jest z nami Alex przestal bo czasu rak, woli siedzie zdzieckiem :) wedki wyprzedal i spokoj, a tez mialam co dobrego, nocki spedzone przy jakims stawie... bo mnie ciagla ze soba...

astrid super wiesci :)

Ja nie nawidze swinek morskich... :/ mialam w dziecinstwie samca i samice i to byl blad... rozmnozyly sie i bylo tego tyle ze nie moglismy sobie z tym poradzic...

reklama
Ayni najlepsze z twojej wypowiedzi jest o stolowaniu sie twojego kota jak jedziecie na wakacje...usmialam sie :) a ja myslalm ze to taki sam problem jak piesek jezeli chodzi o wyjazd a tu widzisz haha :)

Bernadetka moj to jak w sezonie idzie na rybki to wychodzi po uspaniu maluchow a wraca tak kolo 1-2 wiec spoko na tyle moge pozwolic...on lubi taki moment wyciszenia sie w samotnosci wiec to nawet dobra opcja jak dla niego heh :)
a w Pl lubialam jezdzic z nim na ryby bo jezdzil nad taki fajny zajad gdzie mozna bylo lowic bylo dla dzieci mini zoo super sprawa dla calej rodziny :)

Ja koooocham świnki morskie a tutaj sie tak ładnie nazywają - cavia :tak:. Miałam małą hodowlę w dzieciństwie. Bardzo wdzięczne zwierzaczki, tylko jak się je rozpuści, to nie można okiem rano mrugnąć, bo już kwik o żarcie :-D.

Ayni - opcja kot dla sknery mnie rozwaliła hahaha. Mi się podobają koty syjamskie i norweskie leśne...a ostatnio nawet łyse sfinksy.

Hejka!!!

My już z powrotem w NL

Astrid super że wszystko ok

A my właśnie mamy rybki i to właśnie ja chciałam i teraz muszę przy nich wszystko robić ,i do tego mam akwarium na 112 l ,jak jedziemy do Polski nie ma problemu bo kupiłam podajnik do jedzenia żeby rybki nie glodowały .

Ja kiedys mialam rybki i mi wlaczona lampka wpadla do akwarium:szok::-D
Wiem, ze to nie jest smiesznei mozecie mnie uznac za bezduszna kobite, ale wtedy kilka rybek zaczelo plywac do gory brzuchem...troche bylo mi ich zal....male byly..
Dobra juz sie nie pograzam:cool:

Agnes, a gdzie taki podajnik kupias? i jak on sie nazywa? ja sie zastanawiam kto bedziesie naszymi opiekowal pod nsza nie obecnosc i kot jeszcze do tego dochodzi... bedzie ciezko :) ja nie robie nic przy rybkach, nie moje nie ruszam :D

Milka dobra jestes :D hah

jak mieszkalismy w pl moj maz wyjechal na delegacje a ja pojechalam na kilka dni do mamy w tym czasie byla jakas awaria korki wybily i jak wrocilam wszytskie rybki plywaly do gory...maz wsciekly bo mial jakis specyficzny gatunek tych rybek...ale przeciez nie moja wina ze zamarzly i ze korki wybily...ahh tez przeszlkismy nie jedno z tymi rybkami...:)

Agnes witami z powrotem w Nl :):)

hejka

Astrid super wieści..

jestem zła jak osa bo 5 sklepow objechałam i nigdzie nie ma nutrilonu , masakra , pani w etosie mi powiedziała ze zamawiaja ale jest nie osiagalny no i musiałam kupić nestle bo co mam bez mleka zrobic.... armagedon

myśmy kiedyś mieli rybki w domu rodzinnym, nie powiem efektowne ale trzeba dbać, czysćić i w ogole :( ja osobiscie u siebie nie chce :)
doświnek morskich nic nie mam ale nie chciałabym bo własnie kwiczą i chrumkaja :) poza tym z małych futerkowców to jednak krolik najlepszy bo mozna go wiele nauczyć , np załatwiac sie w jedno miejsce :)

u nas pomyślnie :) chrzest odbędzie się w maju :) uffff

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry