reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
A ja dostałam tuin tulipanów z tej okazji :)
mąż powiedział że w cb mówiła przy szcżepieniu,że może wystąpić gorączka albo wysypka i że nie będzie dzwonił. O ńic obserwujemy się,poza tym jest wszystko ok,zobaczymy jak jutro.

Necia ja bym dzwonila do CB,w koncu to oni szczepili.
P.S. jak Twoje samopoczucie w ciazy,podejrzewasz ktory to tydzien?? i jak poszukiwania poloznej?

Poza bolącymi cyckami i spańiem jest bez zmian. To sam początek pewnie 5 tydzień. Znalazłam u siebie dwie strony z położnymi i w wekend się zdecyduję na ktorąś z Pan a w pońiedziałek podjedziemy się zapisać.

Hejka !!!!

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :-):-):-):-):-)

Agss malutka słodziutka :-):-):-):-):-)

Ann ja mam termin na 19 wrzesień z OM az usg na 12 wrzesień:tak::tak::tak:

Bernadetka o pasztetach że nie można w ciąży to nie wiedziałam ,w tamtych ciążach nawet sporo jadłam:tak::tak::tak:

Ja też właśnie niedawno wróciłam od fryzjera :-):-):-):-)

Od męża dostałam ptasie mleczko i tulipany :szok::szok:

Jeśli chodzi o poród w PL to ja właśnie też bardzo miło wspominam ,położne super miłe :tak::tak::tak::tak:

więcej już nie pamiętam co kto pisał ;-)

potem zajrzę:tak::tak::tak:

My z Mają, też dostałyśmy tulipany. Ja czerwone, Maja pomarańczowe :-D. Właśnie wróciliśmy ze sklepu. Maja ma jedzenia na ponad tydzień do przodu. Dzisiaj jeszcze jesteśmy umówione na ciasto z sąsiadką, więc się miło wieczorek zapowiada.

Ja w ciazy jadlam wszystko nie zwazalam uwagi raczej an to co jem..jadlam to na co mialam ochote i nic dziecia sie nie dzialo urodzili sie zdrowi,ladni i w ogole :) hehe

Madzia to smacznego :)

Ja pije likier karmelowy a teraz robie pizze na kolacje :) tak mnie ten liker rozgrzal ze moze jutro po chorobsko nie bedzie ani widu ani slychu :) teraaz czekam na Kac Vegac mimo tego ze juz widzialam duzo razy ale skoro w tv leci to tez obejze :)

Agnes no mi tak polozna wspominala .;) ja tez jadlam ale z umiarem :)

Ja dzisiaj jeszcze niic nie dostalam, nie ma mojego jeszcze, chyba sie zgubil :D

Teraz tez siedze sobie i pije winko :D

reklama
dostałam jeszcze od brata bukiet róż i Martynka dostała róże od chrzestnego :) nieoficjalniie bo chrzest przed nami:)

kurcze też bym chlapnęła jakiego winka :( ale ni ma w domu :)

Do góry