reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
A ja dostałam tuin tulipanów z tej okazji :)
mąż powiedział że w cb mówiła przy szcżepieniu,że może wystąpić gorączka albo wysypka i że nie będzie dzwonił. O ńic obserwujemy się,poza tym jest wszystko ok,zobaczymy jak jutro.

Necia ja bym dzwonila do CB,w koncu to oni szczepili.
P.S. jak Twoje samopoczucie w ciazy,podejrzewasz ktory to tydzien?? i jak poszukiwania poloznej?

Poza bolącymi cyckami i spańiem jest bez zmian. To sam początek pewnie 5 tydzień. Znalazłam u siebie dwie strony z położnymi i w wekend się zdecyduję na ktorąś z Pan a w pońiedziałek podjedziemy się zapisać.

Hejka !!!!

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :-):-):-):-):-)

Agss malutka słodziutka :-):-):-):-):-)

Ann ja mam termin na 19 wrzesień z OM az usg na 12 wrzesień:tak::tak::tak:

Bernadetka o pasztetach że nie można w ciąży to nie wiedziałam ,w tamtych ciążach nawet sporo jadłam:tak::tak::tak:

Ja też właśnie niedawno wróciłam od fryzjera :-):-):-):-)

Od męża dostałam ptasie mleczko i tulipany :szok::szok:

Jeśli chodzi o poród w PL to ja właśnie też bardzo miło wspominam ,położne super miłe :tak::tak::tak::tak:

więcej już nie pamiętam co kto pisał ;-)

potem zajrzę:tak::tak::tak:

My z Mają, też dostałyśmy tulipany. Ja czerwone, Maja pomarańczowe :-D. Właśnie wróciliśmy ze sklepu. Maja ma jedzenia na ponad tydzień do przodu. Dzisiaj jeszcze jesteśmy umówione na ciasto z sąsiadką, więc się miło wieczorek zapowiada.

Ja w ciazy jadlam wszystko nie zwazalam uwagi raczej an to co jem..jadlam to na co mialam ochote i nic dziecia sie nie dzialo urodzili sie zdrowi,ladni i w ogole :) hehe

Madzia to smacznego :)

Ja pije likier karmelowy a teraz robie pizze na kolacje :) tak mnie ten liker rozgrzal ze moze jutro po chorobsko nie bedzie ani widu ani slychu :) teraaz czekam na Kac Vegac mimo tego ze juz widzialam duzo razy ale skoro w tv leci to tez obejze :)

Agnes no mi tak polozna wspominala .;) ja tez jadlam ale z umiarem :)

Ja dzisiaj jeszcze niic nie dostalam, nie ma mojego jeszcze, chyba sie zgubil :D

Teraz tez siedze sobie i pije winko :D

reklama
dostałam jeszcze od brata bukiet róż i Martynka dostała róże od chrzestnego :) nieoficjalniie bo chrzest przed nami:)

kurcze też bym chlapnęła jakiego winka :( ale ni ma w domu :)

Do góry