reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Madziula poszukam wizytówki, wiem z pamięci że jest na edisonstraat 25 (tego nie zapomnę bo u nas w Zoetermeer też jest taka ulica i pierwszy raz tam szukałam -.-" )
Tylko nie wiem jaka to telewizja jest. Czy cyfra czy polsat. No ale zapytać nie zaszkodzi :)

reklama
Dzisiaj olałam oglądanie tivi. Po pierwsze, mała co rusz ma oczy w telewizorze (dosłownie, bo staje przy stoliku od tv i prawie, że liże ekran), po drugie - ostatnio wszystkie seriale mnie wnerwiają, łącznie ze Wspólną. MIałam poćwiczyć, ale mi się nie chce. Za to wypiłam drugą kawę. Mam mega lenia. Ja co prawda nie w dresie a w szerokich spodniach i tunice, ale za to wygodnie. Dzisiaj nigdzie nosa nie wystawiam, bo po co :dry:.

Hejka, lacze sie z wami, w sumie dopiero wstalam :D tesciowa o 7 wziela malego a ja spalam az do tej pory :O
pogoda nie zachwyca, tez dzisiaj nic nie robie, jakos mam lenia, bede gnic na kanapie :p

znalazłam własnie serwis... ale nie moge sie dodzwonic bo caly czas pipka ze numer niet in gebruikt... napisałam meila no i czekam na odp

no to dzisiaj forumowy dzień lenia hehehe ale i tak ide poprac firanki.... az wstyd ze dopiero po takim czasie no ale coo hehehe

Ostatnia edycja:
hej. no pogoda do bani nic tylko koc ciepla herbatka i len...
Madzia rzeczywisci jest poslki salon gdzie mozna kupic i naprawiac itd...ja tam dzwonilam bo mam "n" i chcialam zmienic umowe bo mi sie konczy ale oni powiedzieli ze jezeli robilam to w pl to musze w pl ewentualnie zerwac umowe a potem u nich zamowic nowa usluge :/
A co do wywozu dekodera za grance to hmm...niby nie mozna ale np jak chcialam aby mi podali numer iban itp do przelewow zagranicznych to nie chcieli podac bo nie mozna wywozic ale na stronie ich jest napisane jak robic przelewy zagraniczne haha smieszne...no ale coz::)

U mnie w domu szpital wszyscy rozlozeni...katary kaszelki...takze kurujemy sie...

Hej,hej
O matko, ja dzis nie wyrobie! Straszna nocke mialam,nawet kawa nie pomaga.Syreny na zmiane dawaly!
A moj m to wczoraj dal czadu,poszedl do sklepu wieczorem i mial przy okazji wdepnac do naszych znajomych...tylko na chwile...tatasrata! Wrocil o 1 w nocy nawalony jak stodola a halasu narobil :szok: Wstal rano o 11 i jak tylko zobaczyl moja mine to zmyl sie do garazu i cos se tam majstruje.
Nastoj mam bojowy,z nerwa wszystko sprzatam :-D Jakis plus ,bedzie czysto :-D

Szkoda ,ze pogoda sie zje*** :dry:
Nooo pomarudzone ...to milego weekendu zycze dames!

reklama
nie bez przyczyny mowi sie ze kobiety pochodza z wenus a mezczyzni z marsa hahaha

Astrid a ty co chwile masz innego pony w awatarze hihi

Do góry