reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Helloooo w piatek weekendu poczatek :-)

Oczywiscie najlepszego z okazji Dnia Naszego. Ja z okazji tegoz swieta robie sie dzisiaj na bostwo hahaha
brewki juz zrobione zachwile do fryzjera i poprawa humoru gwarantowana :-)

Niech no zerkne co tam pisalyscie...

MamoZ&M spoko nie ma sprawy, pytalam tak bo uwazam ze masz pierwszenstwo haha, juz wystawilam moja parasolke na marktplaats mlode juz od zeszlego roku w nim nie jezdza wiec tylko mi stoi i sie kurzy, a za chwile i tak musze inna fure kupic dla bejbika. Co polecacie swieze mamy?

Dzieki za porady co do krolika, ja osobiscie bym sie nie zdecydowala ale to troche z nim bylo inaczej.

agnes74 witaj spowrotem stara foremko hehe, gratki ciazy i widze ze mamy podobny termin :tak:

A co do czerwonego miesa i innych to wg mnie to chodzi o biefstuka takiego jeszcze krwistego co uwielbiam, ale narazie zostawiam, ze moga zawierac jakes bakterie ktore sa grozne dla ciezarnych, jak i sery au lait i filet american, ale to tak jedna sie arazi a druga nie, co do watrobki i pasztetu to ma duzo wit A ktorej za duza ilosc jest niezdrowa dla nienarodzonego dziecka. To tyle co ja wiem, o ile czegos nie pokrecilam.

Aggs w ktorym tyg urodzila sie Jasmine, skoro mialas termin na 19.03 a mala ma 3 tyg, bo sie doliczyc nie umiem :baffled:, slodziutka jest tak btw

Co do ciazy i lata to mlode ur sie 12 sierpnia 2009 akurat wtedy bylo bardzo cieplo, a ja ledwo sie kulalam nogi mialam tak spuchniete ze nawet w klapki rozm 42 nie umiaam nogi wsadzic :baffled: wogole porod to byla jazda bez trzymanki, moze go opisze...

Cos jeszcze mialam... yyy mowic ale juz nie wiem co

nic lece sie farbowac
milego dnia kobitki
doei

reklama
Dziewczyny wszystkiego dobrego!!!

Hiuston mamy problem! Jestemy 10 dzień po szczepieniu BMR i dziś moje dziecie wysypane pley,klatka piersiowa i na dupce, takie male czerwone poziome plamki? Czy to normalny objaw poszczepienny bo nie wiem co mam robić? Już żałuję że zaszczepiłam na to ***** :(

Necia ja tez szczepilam teraz moje na BMR ,lekarko mowila ,ze dolegliwosci pojawia sie dopiero po ok 2 tyg i moga byc nie za ciekawe,wysypka tez moze wystapic... ja czekam co bedzie u nas,tydzien minal i jeszcze nic nie ma :sorry: Zawsze mozesz dryndnac do lekarza i sie spytac tak dla sw.spokoju:tak: Trzymajta sie i oby szybko przeszlo!

Dziewczeta najlepszego z okazji naszego swieta!!!

Necia ja tez szczepilam teraz moje na BMR ,lekarko mowila ,ze dolegliwosci pojawia sie dopiero po ok 2 tyg i moga byc nie za ciekawe,wysypka tez moze wystapic... ja czekam co bedzie u nas,tydzien minal i jeszcze nic nie ma :sorry: Zawsze mozesz dryndnac do lekarza i sie spytac tak dla sw.spokoju:tak: Trzymajta sie i oby szybko przeszlo!

Dziewczeta najlepszego z okazji naszego swieta!!!

ale zadzwonić do cb, czy husairts?

Gratulacje Agnes :)
Widze ciezarowek przybywa tutaj :)
Ja tez oby dwie ciaze przez lato...na szczescie nic mi nie puchlo jedynie strasznie sie meczylam w upaly jak gdzies wychodzilam na dluzej a tak spoko...

Dlaczego taki porod straszny w pl? nie rozumie...ja rodzilam oby dwoje w pl i nie narzekam...zalezy od szpitala...Przy Kaacperku nawet bylam zadowolona bo bardzo mi polozne pomogly bo mialam male komplikacje a dzieki nim poszlo gladko i szybko :) ja jestem zadowolona...i nie narzekam... A znajoma ktora mieszka nademna rok teu tutaj rodzilam i az mnie przstraszyla bo to jak ona sie meczyla to byla masakra i nikt jej nie ulzyl w tym wszytskim...takze wydaje mi sie ze to wszystko jest zalezne od szpitala,poloznych itp...ale moze kiedys sama sie przekonam i bede miala porownanie narazie twierdze ze w Pl porod nie taki straszny :)

A u nas chorobsko..Kacper z goraczka ponad 38 od rana a teraz mnie wzielo :(

Necia ja bym dzwonila do CB,w koncu to oni szczepili.
P.S. jak Twoje samopoczucie w ciazy,podejrzewasz ktory to tydzien?? i jak poszukiwania poloznej?

Mnie na szczęście puchnięcie w ciąży ominęło. Ani palce, ani stopy mi nie puchły. Może troszkę kostki ale tylko w upał.

69821_161295307360524_1177233705_n.jpg
Wszystkiego najlepszego Kobitki (i Mamusie i Córusie :-D).

Dziekuje i Zycze Wam Wszystkiego Najlepszego :*

Ja posprzatalam, pocwiczylam, jeszcze tylko obiad i dzien z glowy. Jutro zakupy. Trzeba sie rozejrzec za ciuszkami na upaly dla Emki :-)
Pogoda ma sie jeszcze zepsuc ale to chyba tylko na chwile.

reklama
dobry..

no i ja życze Wszystkiego Dobrego w Dniu Kobiet, niech Wasi mężczyźni Was czymś zaskoczą hihih

lepiej niech sie ta pogoda nie psuje, tak jest fajnie :)

Do góry