reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Agss no sliczna ksiezniczka :*

Agnes witaj, super zdjecie i rowniez Gratuluje ciazy :)

Ann twoje coreczki bardzo podobne do siebie :) śliczne dziewczyny.

Ja pamietam ze w ciazy paszetow nie wolno jesc :) ale ja jadlam czasem bo mialam taka ochote, to bylo silniejsze ode mnie :)
Oj pamietam te upaly, czlowiek jak czolg chodzil, potem z malym sie jeszcze ile meczylam bo jemu goraco, w tym roku to juz bedzie mozna nad jakies jezorko wyrszyc :)

No i powiem Wam ze chyba zostane opiekunka 15 miesiecznego Kubusia. Narazie Pani music sie zdecydoac, moze jutro sie spotkamy pogadac co i jak. :) bylo by fajnie i dosc ciekawie :) tesciowa jeszcze trzy tygodnie bedzie to bedzie pomagac :p

My mamy kota i rybki, nie wybrazam sobie domu bez zwierzat. Chcialabym jeszcze pieska ale narazie sie wstrzymam, bo nie mam warunkow :)

reklama
Gratuluję nowych dzieciaczków :D. Będzie wesoło na forum.

W ciąży jadłam wszystko, na co miałam ochotę (prócz tatara, prawdziwego sushi i serów pleśniowych, bo mnie położna uprzedziła). Pasztety domowe też, jak byłam w PL...potem przeczytałam po powrocie, że nie wolno, ale nic ani mi, ani małej nie było haha.
Jak karmiłam, to nie jadłąm tylko wzdymających rzeczy...i kiwi, bo, jak zjadłam kiwi w pierwszych tygodniach życia małej, to miała wysypkę i potem się bałam. A tak...to i ostre zdarzyło się zjeść i czosnek i było ok.

Coś miałam poisać, ale Maja po mnie chodzi i mi wsadza palce do oczu .

Dzięki Wam za odpowiedzi :) Czyli jednak nie jestem wyrodną matką, która nie przejmuje się specjalnymi dietami:-D
Kasia mi też wydaje się że na buzi się zaokrągliła ale trudno stwierdzić, w końcu widzę ją cały czas (; A ile przybrała pewnie dopiero 20.03 się dowiem na wizycie w szpitalu.
A co do trojaczków.. o mamusiu... chociaż ja ostatnio program na tlc oglądałam o 6raczkach :szok:

Jeszcze chyba watrobki nie wolno w ciazy bo, nie?? zawiera za duzo chyba wit. A , nawet kiedys czytalam o tym... Ale kawaleczek zjadlam od czasu do czasu

Dzięki Wam za odpowiedzi :) Czyli jednak nie jestem wyrodną matką, która nie przejmuje się specjalnymi dietami:-D
Kasia mi też wydaje się że na buzi się zaokrągliła ale trudno stwierdzić, w końcu widzę ją cały czas (; A ile przybrała pewnie dopiero 20.03 się dowiem na wizycie w szpitalu.
A co do trojaczków.. o mamusiu... chociaż ja ostatnio program na tlc oglądałam o 6raczkach :szok:

Program o 6 raczkach...o ile mówisz o rodzince Jon & Kate + 8...szacun dla nich. Wiem, że tak mają, bo się długo starali o dzieci i najpierw mieli bliźniaczki, potem 6raczki. Mnie moja mała czasem tak wymęczy, że hej...a jakby była razy 6...czy 8...uuuu :eek:.

A wiem...Jasminka ślicznie rośnie, gratuluję pięknej córeczki :tak:.

Z programów na tlc wkurzają mnie nerwowe panny młode, ustawiające wszystkich po kątach :crazy:. Dzisiaj widziałam odcinek, jak jakiejś przyjaciółce panny młodej ktoś zmarł i pogrzeb rodzina ustaliła na ten sam dzień, co wesele. Panna młoda się wkurzyła, jak oni tak śmią i chyba zerwała przyjaźń, bo jak to, że koleżanka woli iść na pogrzeb, niż na ślub. Normalnie, ja nie wiem, jak ja przeżyłam własny ślub i wesele? Widocznie miałam do tego baaardzo luźny stosunek. Nie wyobrażam sobie, żebym kazała się wszystkim odchudzać, bo ja się odchudzam, albo żeby druhny (ja nie miałam, nie wiem, o co chodzi z tymi druhnami mówiąc szczerze) miały określony kolor włosów. Im więcej oglądam programów z USA, tym stwierdzam, że USA to stan umysłu, tak jak Rosja jest stanem umysłu.

Astrid ten program :tak: ale jeszcze jeden był tylko chyba o 4raczkach ale te były identyczne - jednojajowe, jedyny taki przypadek w Anglii... to dopiero odjazd. Matka przez pierwszy rok życia podpisywała im stopy bo nie umiała ich odróżnić :D A nawet teraz one same mają problem żeby się odróżnić.

A co do tlc ogólnie... pełno tam durnych programów jest :-D

O Madziula o wątróbce też słyszałam...

helo dzis juz piateczek:tak:

Astrid no ja mysle ze tym pannom mlodym sie w du..ch poprzewracalo:-D Wiadomo ze kazdy chce miec piekny slub ale bez przesady:happy:

Ja tez bym kiedys chciala pieka w domu ale to nie teraz:sorry:

Wydaje mi sie ze im sie ma wiecej dzieci tym sie jest bardziej zorganiozawym i na luzie:tak:chodz na pewno poczatki sa trudne a z 6-stka to juz extremalne:szok::tak:

Dzien dobry :)

Slonce zaglada przez okno :D

Wszystkiego dobrego kobity!!! Dla NAS :D hah

Kiedys duzo ogladalam programow na TLC ale cos mni to za bardzo denerwuje i juz nawet tam niezagladam... :)

Astrid mi sie wydaje ze co inne wojewodztwo/kraj to roznie z tymi druhnami, :) u nas np. musi byc minimum 3 :D bo wstyd :D u mojej przyjaciolki gdzies tam kolo olsztyna :p mowi ze u nich to jedna albo wcale bo ksiadz by sie nie zgodzil :D dziwne to takie... a moja kuzynka jak brala slub w USA to miala chyba az 14 ale nie jestem pewna... :)

Czesc dziewczynki ! Wszystkiego naj naj naj z okazji naszego wyjatkowego dnia. Ja swietowanie zaczelam juz wczoraj wieczorem i zamierzam nie robic nic caly weekend. :-)

internationale_vrouwendag.jpg

TLC niestety musi byc troche glupie jak kazdy inny kanal telewizyjno-oglupiajacy. Co prawda ogladam , ale nie moge zniesc niektorych programow, moim ulubionym jest jednak One born every minute - edycja brytyjska. Fajnie zrobione, ciekawi ludzie, fajna porodowka :sorry:

Tak sie zastanawiam jak to by bylo jakbym miala 2 albo 3 takich malych Adasiow, kiedy juz nasz salon wyglada jak plac zabaw :D no i fakt,pewnie sie troche na luzie podchodzi do wychowania dzieci. Czasem sie czyta, ze ktos ma dziecko ktore caly dzien nie schodzi z rak, bo juz wrzask, przy kilku dzieciach to juz czlowiek sobie pewnie nie pozwala na taki terroryzm :D

reklama
ja tylko na chwileke...Wszystkiego najjj kobitki :*:*:*

Ja dostalam dzis super prezent maz wzial wolne sobie i pozwolil bym pospapala do 10:30 normalnie czuje sie fantastycznie haha :)

Do góry