reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ale wy tu dziewczyny dużo piszecie :))) słuchajcie ja wszystko jadłam jak karmilam piersią, małej ńigdy nic nie było. Proponuje nie wariować i jeść to na co się ma ochotę. A ja dziś coś nie mam apetytu, też sobie uświadomiłam,że całe lato w ciąż bedę i zamiast biegać za córcią bedę lezec na ogrodzie, bo niestety pomimo zabezpieczenia muszę prowadzić oszczędny tryb życia.

reklama
Agss do konca nie wiem, ale zdaje mi sie ze moze chodzi o to ze w czerwonym miescie moga byc pasozyty ???? hmmmm

ja też uważam ze nie ma co wariować , poprostu z umiarem... no i dobrze obserwować czy po czymś dziecko nie ma reakcji alergicznych i tyle....

necia ja rodziłam 3 sierpnia wiec cały gorący maj czerwiec i lipiec przechodziłam w ciazy... masakra....

Agss cudowna kruszynka:tak: ja tez jadlam i jem wszystko:tak: aa serow plesniowych nie jem i surowych jaj i mies -ale tego nigdy nie jadlam :happy2:

Agnes gratuluje fasolki:tak: ja bym sie bala w pl rodzic:tak::sorry2:

Ann no sliczne twoje corcie ,pewnie polubily króliczka:happy2:

lece pod prysznic bo za chwile przyjaciólki:tak:

Madziu a nie chodzi o surowa wlowine?

karola82 hehe nie wiem czy surową... juz teraz nie pamietam jak ona to mówila, w kazdym razie jakos to czerwone mieso utkwiło mi w pamieci...

Milka mnie na szczescie nie puchły... pod koniec troszke palce u rąk:)

Madziu ja tez nie wiem, tak pomyslalam bo w ciazy nie wonlo:sorry2:hehe

mi nogi puchly ,a najwiekszy upal byl tydzien przed moim porodem i ze dwa tyg po:-D:-D:tak:

Madziu a nie chodzi o surowa wlowine?[/QUOTE]

W ciąż trzeba unikać surowego mięsa,jaj i śerów pleśniowych. Tokso, pasożyty itp, ja na czas ciąży odstawiam tatara i ser pleśniowy.

ja i bez ciązy nie jadam surowego miesa.....

zapomniałam napisać ze jesli ktoś uzywa chusteczek do pupy z etosa albo jest zainteresowany to jest teraz promocja, karton 6 pak za 6e :)

Ostatnia edycja:
hejka
a ja w ciazy jadlam sery plesniowe i tatar:-) i nic mi nie bylo

agss i mamo blizniaczek sliczne dziewczynki

co do kroliczka to sprzatalam kiedys u takiej kobitki co miala malego slicznego kroliczka i jak odkurzalam to zasze biegal po klatce a w ten sadny dzien nic, otworzylam klatke i tykam go i nic, jeszcze raz i.............krolik zdechl, wyobrazcie sobie ze wlasciciele nie wiedzieli o tym. pozniej zastanawialam sie jak oni sie nim zajmowali ze tego nie zauwazyli, no ale to z innej beczki

gratuluje nowym ciezarowka:-):-):-), nowe brzuszki na horyzoncie, super:-):-)

moj pies jak widzi moje bobo to lize ja gdzie ja popadnie:-D

no..........wlasnie nie pamietam co mialam pisac:no::eek::eek:

milego zycze

reklama
Duzo tu sie dzis dzialo! Ja sie kaffkowalam po kolezankach,rano jedna a teraz wieczorkiem druga.Odchamilam sie troche:tak:
Witam nowe i stare ciezarowki :-)
Agss ale Jasmine cudna! Fajna minke ma na zdjeciu :-) Chyba ladnie przybiera?Wydaje mi sie,ze po buzce sie zaokraglila :tak:
Agnes Gratulacje! trzecie dziecko nawet jezeli suprise to jeszcze nie jest zle!
Ludzie starali sie o drugie dziecko a trafily im sie trojaczki :-D To jest dopiero suprise :-DMoje dziewczyny lezaly z tymi trzema na oddziale to sobie rozmawialismy z tymi rodzicami.

A moj stary to non stop siedzi na moim fejsie zeby sobie zycie w grze wysylac,potem ludzie mysla,ze ja nic nie robie tylko gram w gry na fb :baffled:

Do góry