Ale wy tu dziewczyny dużo piszecie )) słuchajcie ja wszystko jadłam jak karmilam piersią, małej ńigdy nic nie było. Proponuje nie wariować i jeść to na co się ma ochotę. A ja dziś coś nie mam apetytu, też sobie uświadomiłam,że całe lato w ciąż bedę i zamiast biegać za córcią bedę lezec na ogrodzie, bo niestety pomimo zabezpieczenia muszę prowadzić oszczędny tryb życia.
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Agss do konca nie wiem, ale zdaje mi sie ze moze chodzi o to ze w czerwonym miescie moga byc pasozyty ???? hmmmm
ja też uważam ze nie ma co wariować , poprostu z umiarem... no i dobrze obserwować czy po czymś dziecko nie ma reakcji alergicznych i tyle....
necia ja rodziłam 3 sierpnia wiec cały gorący maj czerwiec i lipiec przechodziłam w ciazy... masakra....
ja też uważam ze nie ma co wariować , poprostu z umiarem... no i dobrze obserwować czy po czymś dziecko nie ma reakcji alergicznych i tyle....
necia ja rodziłam 3 sierpnia wiec cały gorący maj czerwiec i lipiec przechodziłam w ciazy... masakra....
No pamietam te opuchniete....wszystko:-) Teraz sie z tego smieje jak nie moglam zalozyc butow:-)necia ja rodziłam 3 sierpnia wiec cały gorący maj czerwiec i lipiec przechodziłam w ciazy... masakra....
Agss cudna Malutka :*
karola82_82
mama slicznego Michałka
Agss cudowna kruszynka ja tez jadlam i jem wszystko aa serow plesniowych nie jem i surowych jaj i mies -ale tego nigdy nie jadlam
Agnes gratuluje fasolki ja bym sie bala w pl rodzic
Ann no sliczne twoje corcie ,pewnie polubily króliczka
lece pod prysznic bo za chwile przyjaciólki
Madziu a nie chodzi o surowa wlowine?
Agnes gratuluje fasolki ja bym sie bala w pl rodzic
Ann no sliczne twoje corcie ,pewnie polubily króliczka
lece pod prysznic bo za chwile przyjaciólki
Madziu a nie chodzi o surowa wlowine?
Madziula85
karola82 hehe nie wiem czy surową... juz teraz nie pamietam jak ona to mówila, w kazdym razie jakos to czerwone mieso utkwiło mi w pamieci...
Milka mnie na szczescie nie puchły... pod koniec troszke palce u rąk
Milka mnie na szczescie nie puchły... pod koniec troszke palce u rąk
karola82_82
mama slicznego Michałka
Madziu ja tez nie wiem, tak pomyslalam bo w ciazy nie wonlohehe
mi nogi puchly ,a najwiekszy upal byl tydzien przed moim porodem i ze dwa tyg po
mi nogi puchly ,a najwiekszy upal byl tydzien przed moim porodem i ze dwa tyg po
Madziula85
ja i bez ciązy nie jadam surowego miesa.....
zapomniałam napisać ze jesli ktoś uzywa chusteczek do pupy z etosa albo jest zainteresowany to jest teraz promocja, karton 6 pak za 6e
zapomniałam napisać ze jesli ktoś uzywa chusteczek do pupy z etosa albo jest zainteresowany to jest teraz promocja, karton 6 pak za 6e
Ostatnia edycja:
hejka
a ja w ciazy jadlam sery plesniowe i tatar:-) i nic mi nie bylo
agss i mamo blizniaczek sliczne dziewczynki
co do kroliczka to sprzatalam kiedys u takiej kobitki co miala malego slicznego kroliczka i jak odkurzalam to zasze biegal po klatce a w ten sadny dzien nic, otworzylam klatke i tykam go i nic, jeszcze raz i.............krolik zdechl, wyobrazcie sobie ze wlasciciele nie wiedzieli o tym. pozniej zastanawialam sie jak oni sie nim zajmowali ze tego nie zauwazyli, no ale to z innej beczki
gratuluje nowym ciezarowka:-):-):-), nowe brzuszki na horyzoncie, super:-):-)
moj pies jak widzi moje bobo to lize ja gdzie ja popadnie
no..........wlasnie nie pamietam co mialam pisac
milego zycze
a ja w ciazy jadlam sery plesniowe i tatar:-) i nic mi nie bylo
agss i mamo blizniaczek sliczne dziewczynki
co do kroliczka to sprzatalam kiedys u takiej kobitki co miala malego slicznego kroliczka i jak odkurzalam to zasze biegal po klatce a w ten sadny dzien nic, otworzylam klatke i tykam go i nic, jeszcze raz i.............krolik zdechl, wyobrazcie sobie ze wlasciciele nie wiedzieli o tym. pozniej zastanawialam sie jak oni sie nim zajmowali ze tego nie zauwazyli, no ale to z innej beczki
gratuluje nowym ciezarowka:-):-):-), nowe brzuszki na horyzoncie, super:-):-)
moj pies jak widzi moje bobo to lize ja gdzie ja popadnie
no..........wlasnie nie pamietam co mialam pisac
milego zycze
reklama
MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Duzo tu sie dzis dzialo! Ja sie kaffkowalam po kolezankach,rano jedna a teraz wieczorkiem druga.Odchamilam sie troche
Witam nowe i stare ciezarowki :-)
Agss ale Jasmine cudna! Fajna minke ma na zdjeciu :-) Chyba ladnie przybiera?Wydaje mi sie,ze po buzce sie zaokraglila
Agnes Gratulacje! trzecie dziecko nawet jezeli suprise to jeszcze nie jest zle!
Ludzie starali sie o drugie dziecko a trafily im sie trojaczki To jest dopiero suprise Moje dziewczyny lezaly z tymi trzema na oddziale to sobie rozmawialismy z tymi rodzicami.
A moj stary to non stop siedzi na moim fejsie zeby sobie zycie w grze wysylac,potem ludzie mysla,ze ja nic nie robie tylko gram w gry na fb
Witam nowe i stare ciezarowki :-)
Agss ale Jasmine cudna! Fajna minke ma na zdjeciu :-) Chyba ladnie przybiera?Wydaje mi sie,ze po buzce sie zaokraglila
Agnes Gratulacje! trzecie dziecko nawet jezeli suprise to jeszcze nie jest zle!
Ludzie starali sie o drugie dziecko a trafily im sie trojaczki To jest dopiero suprise Moje dziewczyny lezaly z tymi trzema na oddziale to sobie rozmawialismy z tymi rodzicami.
A moj stary to non stop siedzi na moim fejsie zeby sobie zycie w grze wysylac,potem ludzie mysla,ze ja nic nie robie tylko gram w gry na fb
Podziel się: