Agss
Fanka BB :)
A ja pytanko mam... wie któraś czy bulgur mogę ugotować w rijstkokerze? bo mi się nie chce nad garnkiem stać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja pytanko mam... wie któraś czy bulgur mogę ugotować w rijstkokerze? bo mi się nie chce nad garnkiem stać
Iskierka, co za babsko powiedz jej nastepnym razem Dziekujemy za ADVIES, ale to moje dziecko, u nas sie robi inaczej :-) Na opak opvolg melk jest napisane , 2-3 flessen per 24 , nie wiem jak ja to niby zrobie to Adam je 4-5 flaszek per 24... Chyba bede miec to w nosie,bo przeciez dziecku nie wytlumacze, ze durne babsko w CB ma jakies tam wykresy. .
Witajta !
Berni Twoj Alus ma wage identyczna jak moja Marta tydzien temu,tez 9700!!! Tylko,ze M wyzsza,bo 76,5.Popatrz a jaka jest miedzy nimi roznica wieku,ja jestem w szoku Gratki rozmawiania po holendersku,najgorzej zaczac/przelamac sie , potem to juz leci
Necia witaj u nas!Trzymam kciuki za pozytywny test!
Ciezko cokolwiek doradzic,nie bylam w Twojej sytuacji.Mnie po poronieniu w nastepnej ciazy dalej miala prowadzic polozna,powiedzieli ,ze poronienie to nie jest powod 'przekazania' ciezarnej do gina.Tyle,ze wczesniej wysylaja na 1 usg.Po usg polozna i tak musiala mnie skierowac do ginekologa ,bo ciaza blizniacza to dla niej za wysokie progi i ona nie moze jej prowadzic!
Ty dobrze jakbys miala swoja dokumentacje medyczna przetlumaczona,zawsze lepiej dac papiery i niech lekarz sam sobie przeczyta niz samemu opowiadac,szczegolnie jak ciezko to przychodzi.Juz nie mowie o jezyku ale trudno sie opowiada o stracie...jeszcze jak wypytuja o szczegoly.
Jeszcze mialam cos komus pisac ale to pozniej,musze isc bo mi sie ziemniaki przypala
hej hej i tak jak wyczuwałam jestem w ciąży )))
Tych papierów to am ogrom do tłumacżenia, a moze moge w kilku zdaniach streścić moją przeszłość położńiczą? Czy macie może namiary na polskie położne? Bo to do ńiej teraz powinnam się udać tak?