reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dalam Emce ostatnio do raczki kawalek chlebka, bo sama chciala, najpierw scisnela w piastce, a pozniej chciala do buzki wziasc hehe co sie nameczyla :tak:
Takie slodkie nieporadne dzieciatko :*

reklama
moj A tez zdazyl poznac smak chleba raczej kawalka skorki z tureckiej buly. A moj M jak to zobaczyl to spanikowal i krzyczal "nie dawaj mu, nie dawaj" :-D

ewela to ladnie macie. u nas trzeba zrobic wszystko od zera. jeszcze z sasiadami chcemy nowy plot na spolke bo stary ma tak deski ulozone ze przeswituje i wszystko widac u nas i u nich. zero prywatnosci. a tu takie rzeczy ogrodowe to dosc drogie sa. mi sie marzy cos takiego
#8 Technorattan meble ogrodowe oryg. 4000zł (3003783755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo wersja skromniejsza BEŻOWY LEŻAK OGRODOWY, PLAŻOWY - LEŻANKA, HAMAK (3058589587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

astrid, powodzenia jutro, jak przekupilas lekarza? dalas polskiego wursztu? :D :-D

moj A tez zdazyl poznac smak chleba raczej kawalka skorki z tureckiej buly. A moj M jak to zobaczyl to spanikowal i krzyczal "nie dawaj mu, nie dawaj" :-D

ewela to ladnie macie. u nas trzeba zrobic wszystko od zera. jeszcze z sasiadami chcemy nowy plot na spolke bo stary ma tak deski ulozone ze przeswituje i wszystko widac u nas i u nich. zero prywatnosci. a tu takie rzeczy ogrodowe to dosc drogie sa. mi sie marzy cos takiego
#8 Technorattan meble ogrodowe oryg. 4000zł (3003783755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo wersja skromniejsza BEŻOWY LEŻAK OGRODOWY, PLAŻOWY - LEŻANKA, HAMAK (3058589587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

astrid, powodzenia jutro, jak przekupilas lekarza? dalas polskiego wursztu? :
D :-D

Powiedziałam pani, że mnie bolą i nie wiem, co z tym zrobić. Pomacała, powiedziała, że warto się temu uważniej przyjrzeć i tyle ;-). No i spytała, czy ktoś w rodzinie chorował na raka...no moja babcia na przykład, więc bez smędzenia mi kazała iść na badania. Miałam iść do punktu diagnostycznego, ale coś im się sprzęt rypnął i mogą mnie przyjąć albo w Hadze, albo wcale i polecili mi iść do szpitala. No to wiadomo, że mam bliżej do szpitala :nerd:.

Polisz Wurszt byłby chyba słabym pomysłem, bo jest ze świnką a moja przychodnia jest prowadzona przez muzułmanów. Sądzę, że byłoby im przykro.

Haha z tym przekupstwem to taki zarcik bo powszechnie panuje mit że tu się nikogo nigdzir nie wysyła ze względu na oszczędności hehehe. Dobrze że wyslali i to sprawdza. I ze wiedza ze w przychodni sprzęt zepsuty i nie musiałas tam isc i się potem wracać.

No wurszcik to raczej nie :D chyba że jakieś słodkie ciacho :D gdzie miód is słód leje się rzeką.

Nooo meble fajne tylko gdzie to potem schować to jest problem jeszcze mi zardzewieje na deszczu i tyle :confused: nie ten kraj na takie marzenia :D

ah byliśmy w c&a kurtke kupić :) o 17.30 mnie sie do sklepu zachcialo jechac... wpadlimy za 15 hehehe i nas popedzali, niestety czapy nie kupiłam bo były brzydkie no ale w czwartek koopavond to pojedziemy:D

wurszt to mnie sie zawsze z Niemcami kojarzy :)

ah byliśmy w c&a kurtke kupić :) o 17.30 mnie sie do sklepu zachcialo jechac... wpadlimy za 15 hehehe i nas popedzali, niestety czapy nie kupiłam bo były brzydkie no ale w czwartek koopavond to pojedziemy:D

wurszt to mnie sie zawsze z Niemcami kojarzy :)

Ponoć dojcze wurszt ist szleśt :szok: hahaha. Jadła któraś? Ja jadłam tylko tutejszą i mi nie smakowała.

Ostatnia edycja:
A holenderski to niby nie szlest ???:-D:-D:-D
Mi wurszt kojarzy sie z sp
[*]babcia ktora do nas po slasku mowila:tak:

Dzis znalazlam zagubionego bucika HUUUURAAAA!!!

reklama
A holenderski to niby nie szlest ???:-D:-D:-D
Mi wurszt kojarzy sie z sp
[*]babcia ktora do nas po slasku mowila:tak:

Dzis znalazlam zagubionego bucika HUUUURAAAA!!!

Ooo to dobrze, przynajmniej nie będzie płacz o bucika :-D.

A ja siedzę obrzygana, bo Maja się najadła i tak brykała, że jestem w jej obiedzie :baffled:.

Ja się na śląskim nie znam, bo jestem z Dolnego Ślaska. U mnei się mówi polszczyzną literacką. A na dojczlandzkim uczono mnie mówić wurst...i że ich czyta się iś ;)

Ostatnia edycja:
Do góry