reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
My ostatnio razem jadłyśmy bagietkę na sucho . Maja śmiesznie ściskała w piąstce a potem bułę razem z piąstką do buzi.
moj A tez zdazyl poznac smak chleba raczej kawalka skorki z tureckiej buly. A moj M jak to zobaczyl to spanikowal i krzyczal "nie dawaj mu, nie dawaj"
ewela to ladnie macie. u nas trzeba zrobic wszystko od zera. jeszcze z sasiadami chcemy nowy plot na spolke bo stary ma tak deski ulozone ze przeswituje i wszystko widac u nas i u nich. zero prywatnosci. a tu takie rzeczy ogrodowe to dosc drogie sa. mi sie marzy cos takiego
#8 Technorattan meble ogrodowe oryg. 4000zł (3003783755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo wersja skromniejsza BEŻOWY LEŻAK OGRODOWY, PLAŻOWY - LEŻANKA, HAMAK (3058589587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
astrid, powodzenia jutro, jak przekupilas lekarza? dalas polskiego wursztu?
ewela to ladnie macie. u nas trzeba zrobic wszystko od zera. jeszcze z sasiadami chcemy nowy plot na spolke bo stary ma tak deski ulozone ze przeswituje i wszystko widac u nas i u nich. zero prywatnosci. a tu takie rzeczy ogrodowe to dosc drogie sa. mi sie marzy cos takiego
#8 Technorattan meble ogrodowe oryg. 4000zł (3003783755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo wersja skromniejsza BEŻOWY LEŻAK OGRODOWY, PLAŻOWY - LEŻANKA, HAMAK (3058589587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
astrid, powodzenia jutro, jak przekupilas lekarza? dalas polskiego wursztu?
Astrid1987
moj A tez zdazyl poznac smak chleba raczej kawalka skorki z tureckiej buly. A moj M jak to zobaczyl to spanikowal i krzyczal "nie dawaj mu, nie dawaj"
astrid, powodzenia jutro, jak przekupilas lekarza? dalas polskiego wursztu? :D
Powiedziałam pani, że mnie bolą i nie wiem, co z tym zrobić. Pomacała, powiedziała, że warto się temu uważniej przyjrzeć i tyle ;-). No i spytała, czy ktoś w rodzinie chorował na raka...no moja babcia na przykład, więc bez smędzenia mi kazała iść na badania. Miałam iść do punktu diagnostycznego, ale coś im się sprzęt rypnął i mogą mnie przyjąć albo w Hadze, albo wcale i polecili mi iść do szpitala. No to wiadomo, że mam bliżej do szpitala .
Polisz Wurszt byłby chyba słabym pomysłem, bo jest ze świnką a moja przychodnia jest prowadzona przez muzułmanów. Sądzę, że byłoby im przykro.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Ayni wow niezłe meble
Milka Wszystkiego Dobrego dla Emci w 7 miesiecznice hihih u Was dwa dni po nas hehe
a mnie stukneło juz rok na forum
Milka Wszystkiego Dobrego dla Emci w 7 miesiecznice hihih u Was dwa dni po nas hehe
a mnie stukneło juz rok na forum
Haha z tym przekupstwem to taki zarcik bo powszechnie panuje mit że tu się nikogo nigdzir nie wysyła ze względu na oszczędności hehehe. Dobrze że wyslali i to sprawdza. I ze wiedza ze w przychodni sprzęt zepsuty i nie musiałas tam isc i się potem wracać.
No wurszcik to raczej nie chyba że jakieś słodkie ciacho gdzie miód is słód leje się rzeką.
Nooo meble fajne tylko gdzie to potem schować to jest problem jeszcze mi zardzewieje na deszczu i tyle nie ten kraj na takie marzenia
No wurszcik to raczej nie chyba że jakieś słodkie ciacho gdzie miód is słód leje się rzeką.
Nooo meble fajne tylko gdzie to potem schować to jest problem jeszcze mi zardzewieje na deszczu i tyle nie ten kraj na takie marzenia
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ah byliśmy w c&a kurtke kupić o 17.30 mnie sie do sklepu zachcialo jechac... wpadlimy za 15 hehehe i nas popedzali, niestety czapy nie kupiłam bo były brzydkie no ale w czwartek koopavond to pojedziemy
wurszt to mnie sie zawsze z Niemcami kojarzy
Astrid1987
ah byliśmy w c&a kurtke kupić o 17.30 mnie sie do sklepu zachcialo jechac... wpadlimy za 15 hehehe i nas popedzali, niestety czapy nie kupiłam bo były brzydkie no ale w czwartek koopavond to pojedziemy
Ponoć dojcze wurszt ist szleśt hahaha. Jadła któraś? Ja jadłam tylko tutejszą i mi nie smakowała.
Ostatnia edycja:
MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
A holenderski to niby nie szlest ???
Mi wurszt kojarzy sie z sp
[*]babcia ktora do nas po slasku mowila
Dzis znalazlam zagubionego bucika HUUUURAAAA!!!
reklama
Astrid1987
A holenderski to niby nie szlest ???
Ooo to dobrze, przynajmniej nie będzie płacz o bucika .
A ja siedzę obrzygana, bo Maja się najadła i tak brykała, że jestem w jej obiedzie .
Ja się na śląskim nie znam, bo jestem z Dolnego Ślaska. U mnei się mówi polszczyzną literacką. A na dojczlandzkim uczono mnie mówić wurst...i że ich czyta się iś
Ostatnia edycja:
Podziel się: