reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni od wczoraj w dzień śpi mało - no chyba że na rękach... chociaż wtedy i tak podgląda jak się nie patrzy. Sprytna się robi:-D
Ewelina no ja też teraz od dzisiaj więcej daję - niech sobie te ich miarki w D wsadzą. Młoda głodna, wyje, nie będę jej głodzić -.-" Najwyżej tak jak K będziemy lekarce kłamać :-D

Ale powiem Wam że ten apetyt to teraz chyba po mnie ma... bo ja ciągle głodna. No gorzej niż w ciąży :szok:
Dzisiaj znowu piękna pogoda się zapowiada to spróbujemy chyba na spacer wyjść... z kruikem. Bo od paru dni temp w miarę stabilna jest.
Kasia a Ty po ilu wychodziłaś z Twoimi na spacer po przyjściu ze szpitala?

Justyna powiem Ci że ja swoją teściową też najchętniej wsadziłabym w samolot i wysłała do jej kraju :-D

reklama
A ja dzis chlopa zagonilam do ogrodka i przed domem ogarniete i za tak w 3/4 i zrobilismy miejsce na trawke, reszta kiedy indziej, ale jestem zadowolona:-):-)

Ja tez sie musze za przedni ogrodek zabrac, a z tylu chcemy identycznie, 3/4 trawki dla Adasia, zeby bylo gdzie w lato postawic basenik no i zeby mial gdzie sie czolgac/uczyc chodzic. Dowiozl M troche tych betonowych blokow i beda jeszcze dobijac troche, bo za malo miejsca na BBQ :D nie wiem tylko jaka trawe kupic czy z nasiom czy dywan trawny zeby chwastwo nie bylo. w ogole sie nie znam...

fajnie, ze sortujesz! U nas jest nawet osobny kontener na frituurolie!

Kasia- a czemu dzieki mnie zainteresowalas sie recyklingiem pieluch? :-)
Ja w tym linku widze, ze przerabiaja na pulpe papierowa, plastik korrels, i wode, ale ta woda to tak samo oczyszczona, jak ta nasza z kanalizacji, przeciez w kranie zrodlana nie leci, tylko woda z oczyszczalni sciekow?

Agss to Twoje dziecko taki typ jak nasz Adas... tylko na raczkach chcial spac... sie nasluchalam w cb ze to zle i mam zostawiac do wyplakania i ze sam zasnie :dry: pfff jakos sobie radzimy ze spaniem bez dramatu :happy2:

dziewczyny podajecie mleko w nocy? jednorazowo czy wiecej?
ja daje kolo 2-3 i potem o 6 znow glodny... :sorry2:

Emka pije mleko po 19 i pozniej zalezy. Glownie kolo 5, 6, czasami o 8. Jak sie obudzi wczesniej to daje jej sie napic soczku i ostatnio skutkuje bo idzie dalej spac.
Dziewczyny z czym moge dac jej chlebek? Taki suchy moze tylko jesc? Jakos nie mam pomyslu:no:

Moja jak się napije kaszki o 20 to potem się budzi koło 3 na mleko i śpimy do 7-8 rano :-).

Byłam u HA i muszę iść do szpitala zrobić usg piersi...no cóż, jak trzeba to trzeba.

Astrid lepiej jak sprawdza nic bys miala pozniej zalowac i wyzywac na ha, ze nie zajal sie tak jak trzeba.
Napewno bedzie dobrze :*

Astrid lepiej jak sprawdza nic bys miala pozniej zalowac i wyzywac na ha, ze nie zajal sie tak jak trzeba.
Napewno bedzie dobrze :*

Też jestem dobrej myśli :tak:. Akurat z tymi u mnie w przychodni nie ma problemu z wysyłaniem na badania. W końcu zobaczę, jak Franciscus wygląda w środku. Mam blisko a jak dotąd nigdy nie musiałam tam być ;-). Wow i nawet na stronie mają polską wersję hahaha.

Wiesz no w jakims celu zrobili ta strone po pl, z jakis powodow to moze maja taka opcje:-D

Moja Emka dzisiaj jest masakrycznie nieznosna. Nie chora, zabki chyba. Pierwsze wyszly bezobjawowo za to teraz podwojnie. Nic jej nie pasuje. Dobrze, ze chociaz normalnie spi.

reklama
Może tam dużo Polaków chodzi? :confused: Dowiem się jutro.

OJ bidulka...u mnie dalej bezzębowo. Pewnie, jak przyjdzie, to będzie to zmasowany atak. Na razie Maja wszędzie wstaje i pcha paluszki :baffled:.

Do góry