reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

U mnie chyba zębiszcza się w końcu odezwały...albo to znowu jakiś alarm i potem będzie cicho. Spałam dzisiaj 4h...bo Maja pół nocy ryczała. Jak jej dawałam pić, to było widać, że ja dziąsła bolą. Teraz też. Jak jej posmarowałam calgelem, to trochę wypiła i nie płacze.

Jakbym tyle jadła, co mała...potrzebowałabym ekstremalnego odchudzania, jak w programach na TLC, typu "Pokonać otyłość" :nerd:.

reklama
Bry wieczor!
Wiecie co...zjeb*** jestem,niechce mi sie czytac ani pisac nawet.
Ewela niech bedzie piatek:tak:
Daja mi dziecioki moje w pizd* od kilku dni tak,ze rece opadaja:zawstydzona/y:Jesc nie,spac nie,ciagle wrzaski,ciagle im cos nie pasi a ja juz sil nie mam....ide spac!
Dobranoc!

Podziwiam Cie przy dwojce wszystko musi byc podwojnie denerwujace lub rozweselajace.. :tak:;-)

Astrid no teraz to juz chyba zeby :-) u nas tez (chyba) ale A sie jakis spokojny znow zrobil. :confused:

A z tym glutenem ja rozumiem, ze trzeba byc ostroznym i radzi sie ,zeby nie wprowadzac za wczesnie itd ale mnie troche denerwuje podejscie ludzi do tego tematu, co tego ze celakia itd przeciez garstka ludzi na swiecie na to cierpi, a to unikanie produktow prowadzi do alergii w pozniejszym wieku niz madra i zrownowazona ekspozycja. Nie mozna zakladac z gory, ze dziecko bedzie reagowac na pewne produkty zanim sie je w ogole sprobuje :-D przeciez na laktoze tez moze byc uczulone, albo na bialko...

Adas juz skakal w skoczku i robil odglosy niczym jakis goryl OOOO Oooo!! oWWWW!! :-D:szok: na szczescie byla pora na mleko wiec dlugo nie posiedzial a teraz odpadl spac.

hejka laski
ayni a kdzie kupilas tego skoczka???
justys to musi fajnie wygladac stojac tak przy lodowce:-D:-D
karola gratulacje zabka. a moja nadal bezzebna:-)

mam pyt czy ktoras z was ma konto w abnamro?? Chcialabym wiedziec czy przez neta mozna zwiekszyc limit wyplacanej kasy w bankomacie?

a ja mam dzis lenia nic mi sie nie chce:no:

Witajcie :)

Ewelina moj skoczek poszedl juz w kolejne rece :)
ja swoj dostalam i niewiem gdzie byl kupowany... :(

Ja tez mam dzisiaj lenia, ale zrobilam ciasto z jablkami i na obiad kalafiora :)

ja mam nie lada problem moje dziecko potrzymuje sie w lozeczku szczebelkow i staje, juz wczoraj B. obnizyl na sam dol materacyk ale maluski jest wiekszy i wystaje jak sie wychyla to nie duzo brakuje zeby wypadl... :/ :(

dzisiaj od 6 z nim walczylam bo on wstawal a ja balam sie przysnac...

Ja mam konto w abn amro...wydaje mi się, że można coś takiego zrobić. Sama nie robiłam, bo nie potrzebowałam. Może lepiej spytać w banku?

Fotelik Cushi Tush - od 3 miesiąca życia...co za "mozg" sadza 3 miesięczniaka? pewnie się jakiś znajdzie...jak "mózgi" dające misie Lubisie zamiast kanapek na śniadanie, bo "reklamują, że zdrowe i smaczne" :baffled:.

halo halo

Berni o ja ale masz dużego mezczyznee.... ale z drgueij strony przechlapane ... ciagle czlowiek mysli czy nie wyskoczy albo coo..

ewelina moja tez bezzebna hehe juz myslalam ze cos ale chyba falszywy alarm:)

moja dopiero pare dni temu pierwszy raz zjadła gluten w pyjama papje no i w biszkoptach.... mysle ze 6 i pol miesiaca to raczej nie za szybko skoro papje robia dla dzieci od 6 miesiaca hehe :) na szczescie wszystko jest okej:)

Ayni kurcze rozmyslalam nad tym skoczkiem co ty, firshera price reinforest ale kurde w moich okolicach nic nie maaa... albo ludzie nie kupuja albo nie chca sprzedac... za nowego nieestety nie zapłace tyle forsy :)

Astrid no rzeczywiscie , fotelik nie wypał...

Ostatnia edycja:
Berniak, ale numer, nie dziwie sie , ze sie balas, ja juz jakis czas temu dalam na srodkowy poziom bo Adam sie po szczeblach raczkami wspinal i zapieral nogami na lezaco. Nie chcialam ryzykowac. A urzeduje Ci mocno w nocy? Chce cwiczyc wstawanie?

Ewelinko skoczka kupilam na marktplaats oczywiscie. Nowy kosztuje w granicach 160-190 eur w zaleznosci od sklepu. Niezla cena :/ Ci od skoczka chcieli 80, ale utargowalam na 60 i jestem zadowolona,bo skoczek ma dopiero 4 miesiace i duzo nie uzywany, bo pozno kupili swojemu dziecku.
Chcialam jakas fajna fotke zrobic, ale A szaleje w ruchu ciagle i trudno uchwycic, bo sie zamaze.
2013-02-27 12.32.38.jpg

A ten co mialam powiedziec jeszcze, aaa glut. Iskierka przeczytalam ten artykul, brzmi straszaco , nie spotkalam nikogo kto by takie testy robil, ale wydedukowalam, ze skoro najwiecej glutenu ma pszenica to dla zdrowia i dobrej diety najlepiej przyzwyczajac dziecko do jedzenia chleba z maki wieloziarnistej :-)

Madzia gluta mozna juz od 5-6 miesiaca, ale przyzwyczajac, ale nie radzi sie podawania w codziennej diecie do 10 ms zycia, no ale kazdy i tak robi po swojemu. Wiadomo ,zalecenia szpecow :-)

reklama
No kawaler jaki :D super, niech sie bawi a wy korzystajcie z tej jego radosci :)

Ayni w nocy spi, ale wtaje kolo 6 jak B wyrusza do pracy, b on zas nie mi nic po cichu tylko z hukiem, i maly wstaje, dzisiaj do 10 sie meczylam z nim bo tak chcial stawac :) no ale juz lzej nie bedzie :)

Do góry