u mnie cała trójka używała... nie wstydze sie tego, żadne nie ma jakiś skutków ubocznych :-) wszystko jest dla ludzi... trzeba wiedzieć jak tego używać i ile... no ale to chyba juz indywidualnie wg uznania każda mam wie najlepiej ...pzdr
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dziewczyny tu nikt nikogo nie bedzie walił po głowie za to ze uzywa chodzika, no przestancie hehe tak samo jak jedne z Was dadzą dzieciom chodzik i maja do tego prawo tak samo ja czy inna nie da bo nie chce i tyle... nie ma o co sie kłocić... kazdy robi wg własnego uznania i sumienia.... ja sama sie zdecydowałam ze nie kupie chodzika ale w zadnym wypadku nie oceniam nikogo kto robi inaczej przeciez jestesmy tu po to zeby dyskutowac, wymieniac sie spostrzezeniami tak?
a co do zamętu na forum to pomyślcie.... jesli dacie ignora to nie bedziecie czytać wypowiedzi ktorych nie macie ochoty i bedzie spokoj bo nikt sie nie bedzie denerwował
a co do zamętu na forum to pomyślcie.... jesli dacie ignora to nie bedziecie czytać wypowiedzi ktorych nie macie ochoty i bedzie spokoj bo nikt sie nie bedzie denerwował
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Madzia ma rację. Ja nie kupowałam, bo nie widzę sensu w tym. Inna kupiła i ok, jej dziecko, jej prawo. Wszystko dla ludzi, np. słodycze. Jak się je je rozsądnie, to się nie wygląda, jak donut ;-). Z resztą, sama pani Bosacka z programu Wiem, co jem, mówiła, że była większa, bo mimo, że jadła zdrowo...jadła dużo. To samo z chodzikami. ważny rozsądek.
Jeśli można się wypowiedzieć, co się myśli...to ja jestem przeciwko pionizowaniu dzieci, kiedy same tego nie zrobiły. A jak już samo siedzi, stoi etc, to chodzik nie jest potrzebny.Co innego pchacz czy rowerek bez pedałów. Nie bijcie
Jeśli można się wypowiedzieć, co się myśli...to ja jestem przeciwko pionizowaniu dzieci, kiedy same tego nie zrobiły. A jak już samo siedzi, stoi etc, to chodzik nie jest potrzebny.Co innego pchacz czy rowerek bez pedałów. Nie bijcie
niunia_2008
mama Wiktorii :)
Co do pionizowania, hmm...u kazdego to indywidualna sprawa, u nas wiktoria nigdy nie raczkowala, od razu zaczela chodzic (ok10mies) co wg niektorych bylo zle a inni mowili ze taki typ i ominela etap pelzania, szybciej wstawala w lozeczku podnoszac sie o szczebelki niz sama dobrze usiadla, do niczego nie byla zmuszana;-)
Astrid1987
Oj, każda niech robi, jak uważa. Nie ma sensu naskakiwać, że jedna jest super a druga to patolodży . Chodzików nie popieram, ale bym nie napisała, że głupota, sodoma i gomora.
Madziula85
oj strudka hahahaha patolodży..... nie moge z tego
Astrid1987
oj strudka hahahaha patolodży..... nie moge z tego
Patolodży patolodży dży dży dży dży....sialalalala .
Dzisiaj chyba w końcu zęba wymacałam. Górna jedynka...ciekawe, czy to to, czy jakieś widmo Mała wszystko ślini i marudzi...ale tak robi od dłuższego czasu i mnie to nie rusza. Odkąd odkryła, jak stać, to łapie się wszystkiego a ja tylko patrzę, czy sobie głowy nie rozbija. Mąż już odłączył xboxa, bo Maja potrafiła siedzieć i non stop klikać, żeby się włączało i wyłączało. Bo robi takie "ping" i mryga .
karola82_82
mama slicznego Michałka
Michas tez nie uzywal chodzika , a teraz dostalismy od znajomych i maz 2 dni temu przydarl z piwnicyale Milenka nie za bardzo chce w nim siedziec
No i nam sie wyklul pierwszy zabek
No i nam sie wyklul pierwszy zabek
reklama
Madziula85
u nas zęba niet ale moja mała tak pełza po salonie, juz nawet z królikiem sie bawi... w koncu ma chłopak rozrywke juz ogromne postępy, jak ja posadze to posiedzi chwile sama ale jeszcze sama nie siadzie.... ale powolutkuuuu doczekamy sie hihi
Milka po burzy zawsze wychodzi słonce czasami dobrze jak pewne rzeczy wyjdą z człowieka, chodź sie atmosfera oczyszcza
Milka po burzy zawsze wychodzi słonce czasami dobrze jak pewne rzeczy wyjdą z człowieka, chodź sie atmosfera oczyszcza
Podziel się: