Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Taaak, zachciało mi się posiedzieć tutaj, zamiast na wizażu .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubie.... Wszystkie moje dzieci mialy chodziki, wcześnie siadaly, wychowywały się z psem/psami, jadly nie tylko gluten, ale dośc wczesnie probowały normalnego jedzenia, poily kozie mleko.... i tak dalej i tak dalej....Wiecie co, to ja w takim razie jestem wyrodna matka
O ZGROZO!!!! Mam chodzik dla malej, skoczka, sadzalam ja wczesnie, do tego dawalam gluten no i jeszcze wychowuje sie z psem.
Też tak uważam i to chyba wyczerpuje temat.Nawet huśtawka czy leżaczek czy fotelik samochodowy uzytkowany nieodpowiednio może wyrządzić szkodę dziecku.
Od kilku dni u mnie jest dokladnie to samo. Mało tego - choć ją posadzimy na starej kołdrze, zeby nie siedziala na zimnej podlodze (parter) to i tak zaraz jest myk, myk i już leży na panelach.........ja to mam takiego syna że polezy i myk na brzuch ćwiczyć pelzanie. A że obraca się na brzuchu tylko w boki i w tył a do przodu nie bardzo ku jego wielkiej rozpaczy natychmiast zaczyna drzec jadaczke.
Astrid, na wizażu nudno chybaTaaak, zachciało mi się posiedzieć tutaj, zamiast na wizażu .
Ayni, ja nie jestem ekspertem, ale zapodam ci linka na temat glutenu.Wiecie co ja nie rozumiem, co zlego w glutenie? Przeciez gluten jest prawie wszedzie i nie da sie go uniknac chyba ze jedzac cale zycie produkty bezglutenowe ; a dziecko wczesniej czy pozniej ten gluten bedzie jadlo, no chyba, za alergie na gluten
Moja wcina gluten i bezgluten też...dla niej nie ma różnicy, ważne, że paaaszaaaa i am am am am . Jak jest mega głodna to ryczy maamaaaaa. A robi się mega głodna, jak za długo odkręcam słoiczek albo mieszam kaszkę czy inne mleko. Dzisiaj wyduldała przed snem 1,5 dużej flachy.... właściwie prawie 2 flachy mleka. Nie wiem, gdzie ona to mieści.