reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Kallie hehe nie przepraszaj ;) ale ja ze szkoły własnie znałam Mateusza i własnie Mati mówili stąd u mnie takie skojarzenie :) a z tym Alexem to masz racje, Olek mi sie nie podoba ale Alex juz ładnie :)

reklama
Witam

Madzia tez sie zastanawialismy nad Martunke ale jednak wygrala Milienka:tak: Michas wybral:tak: a drugie imie to sie jeszcze zobaczy

Iskierka a juz myslalam ze rodzisz:-)Oliwia ladne imie:tak:
Ja czasem przynosilam ze sklepu juz z dziurka jak uwagi nie zwrócilam:angry::no:

Moja torba bedzie sie jutro pakowac:tak::-)

nie pamietam kto co jeszcze pisal:sorry2:

karola82 ja nie brałam juz zadnej innej opcji na imie dla dziewczynki , od bardzo dawna wiedziałam juz ze to imie wybiore zanim jeszcze w ciąze zaszłam, gorzej z imieniem dla chłopca , ale zanim dowiedzielismy sie płeć to juz mielismy i dla chłopca wybrane ;) Milenka też ładne i jeszcze Marcelina nawet mi sie podobała, no ale tylko mi i nikomu wiecej hehehe

Bry :)

Ja to juz sie chyba przed wykluciem malej nie wyspie...
Bawi sie skubana moim pecherzem i tak latac co 3 godziny..
A na dokladke cala noc mnie brzuch jak na okres bolal...

KAROLA dopiero spojrzalam ze my prawie na tym samym etapie ciazy :D na kiedy masz termin?
To jest nas 3 muszkieterow :)

ISKIERKO a jak sie rodzily poprzednie pociechy? W sensie w ktorym tygodniu?

Witam:)
Ale pogoda:baffled: az wyjsc sie nie chce...
ja juz o 11 bylam po obiadku i odrazu posprzatalam, pozmywalam i poszlam sie lenic do mojego do on jeszcze sobie chrapie(byl na rybach o pozna)

Iskierka masz racje jak matka nie zadba o ubranka to nikt tego nie zrobi....:)
Ja bardzo duzo nakupywalam z drugiej reki ciuszków,bo na nowe wszystko mnie nie stac, i naprawde sa w stanie idealnym a nie ktore nawet nowe:)

Ja sie dzisiaj czuje niby normalnie ale cos mnie brzuch boli, taki go ciagnie na dol...:-( dziwne wrazenie...
hmm9kf.gif

bernadetkka nie przejmuj sie tym czy cie stac czy nie:) bobaski szybko rosną i naprawde bez sensu wydawać majątek na nowe ciuszki skoro i tak na długo nie starczą ;) ja osobiscie kupiłam tylko pare sztuk nowych w promocji a reszte dostałam .....

no nom to juz coraz bliżej rozpakowania ;)

Madziula masz racje, szybko wyrosnie i beda lezec... ja kupilam moze ze dwie-trzy rzeczy z ubranek nowe a reszte na tzw. flomarkach zybalam:)

Kurka gardlo cos zaczyna mnie bolec, kaszlnac nie moge bo az mnie rwie w brzuchu... oby mnie tylko zadne choróbsko nie wzielo....

zaczęłam sprawdzać opinie produktów jakie mam zamiar kupić dla bobasa i oczywiście same problemy.
co myślicie o gruszkach czy aspiratorach do noska? bo miałam kupić gruszkę canpol czy jakoś tak ale ma słabe opinie i już sama nie wiem co robić:crazy:

reklama
no właśnie stwierdziłam że w pl 5zł nie będę żałować, a jak się nie sprawdzi to kupie tutaj aspirator
teraz czytam o termometrach hehe bo mój M jest zwolennikiem tradycyjnych i taki zamówiłam tylko z galem a nie rtęcią tylko nie wiem jak długo on temp będzie mierzył bo siedzieć z niemowlakiem kilka minut z termometrem mi sie nie uśmiecha, najwyżej tatusia zagonię jak mu taki tylko odpowiada heh

Do góry