reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Kallie hehe nie przepraszaj ;) ale ja ze szkoły własnie znałam Mateusza i własnie Mati mówili stąd u mnie takie skojarzenie :) a z tym Alexem to masz racje, Olek mi sie nie podoba ale Alex juz ładnie :)

reklama
Witam

Madzia tez sie zastanawialismy nad Martunke ale jednak wygrala Milienka:tak: Michas wybral:tak: a drugie imie to sie jeszcze zobaczy

Iskierka a juz myslalam ze rodzisz:-)Oliwia ladne imie:tak:
Ja czasem przynosilam ze sklepu juz z dziurka jak uwagi nie zwrócilam:angry::no:

Moja torba bedzie sie jutro pakowac:tak::-)

nie pamietam kto co jeszcze pisal:sorry2:

karola82 ja nie brałam juz zadnej innej opcji na imie dla dziewczynki , od bardzo dawna wiedziałam juz ze to imie wybiore zanim jeszcze w ciąze zaszłam, gorzej z imieniem dla chłopca , ale zanim dowiedzielismy sie płeć to juz mielismy i dla chłopca wybrane ;) Milenka też ładne i jeszcze Marcelina nawet mi sie podobała, no ale tylko mi i nikomu wiecej hehehe

Bry :)

Ja to juz sie chyba przed wykluciem malej nie wyspie...
Bawi sie skubana moim pecherzem i tak latac co 3 godziny..
A na dokladke cala noc mnie brzuch jak na okres bolal...

KAROLA dopiero spojrzalam ze my prawie na tym samym etapie ciazy :D na kiedy masz termin?
To jest nas 3 muszkieterow :)

ISKIERKO a jak sie rodzily poprzednie pociechy? W sensie w ktorym tygodniu?

Witam:)
Ale pogoda:baffled: az wyjsc sie nie chce...
ja juz o 11 bylam po obiadku i odrazu posprzatalam, pozmywalam i poszlam sie lenic do mojego do on jeszcze sobie chrapie(byl na rybach o pozna)

Iskierka masz racje jak matka nie zadba o ubranka to nikt tego nie zrobi....:)
Ja bardzo duzo nakupywalam z drugiej reki ciuszków,bo na nowe wszystko mnie nie stac, i naprawde sa w stanie idealnym a nie ktore nawet nowe:)

Ja sie dzisiaj czuje niby normalnie ale cos mnie brzuch boli, taki go ciagnie na dol...:-( dziwne wrazenie...
hmm9kf.gif

bernadetkka nie przejmuj sie tym czy cie stac czy nie:) bobaski szybko rosną i naprawde bez sensu wydawać majątek na nowe ciuszki skoro i tak na długo nie starczą ;) ja osobiscie kupiłam tylko pare sztuk nowych w promocji a reszte dostałam .....

no nom to juz coraz bliżej rozpakowania ;)

Madziula masz racje, szybko wyrosnie i beda lezec... ja kupilam moze ze dwie-trzy rzeczy z ubranek nowe a reszte na tzw. flomarkach zybalam:)

Kurka gardlo cos zaczyna mnie bolec, kaszlnac nie moge bo az mnie rwie w brzuchu... oby mnie tylko zadne choróbsko nie wzielo....

zaczęłam sprawdzać opinie produktów jakie mam zamiar kupić dla bobasa i oczywiście same problemy.
co myślicie o gruszkach czy aspiratorach do noska? bo miałam kupić gruszkę canpol czy jakoś tak ale ma słabe opinie i już sama nie wiem co robić:crazy:

reklama
no właśnie stwierdziłam że w pl 5zł nie będę żałować, a jak się nie sprawdzi to kupie tutaj aspirator
teraz czytam o termometrach hehe bo mój M jest zwolennikiem tradycyjnych i taki zamówiłam tylko z galem a nie rtęcią tylko nie wiem jak długo on temp będzie mierzył bo siedzieć z niemowlakiem kilka minut z termometrem mi sie nie uśmiecha, najwyżej tatusia zagonię jak mu taki tylko odpowiada heh

Do góry