reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

mgd ja mialam po kilka sztuk ale dostałam 2 torby od znajomej i mam troche w rozmiarze 50 a duzo w rozmiarze 56 i nie wiem kiedy to zuzyje no ale jak dają to sie bierze :) ponoc srednio do 3 miesiaca starczaja 56 ale wiadomo kazde dziecko jest inne, ja mam tylko kilka sztuk 62-68 wiec kolejne ubranka bede kupować własnie w tym rozmiarze chyba ze znowu znajdzie sie sw. Mikołaj i podrzuci coś hehe

reklama
Moj to by wszystko prywiozl co mam w szafie, albo co gorsza wybral by to w czym by sie nie dalo wyjsc:)
Madziula masz racje, potem bedzie lezec ne uzywane, i miejsce zajmowac:)
Mgd to zycze powodzenia, bo jak ci sie malutka rozchula to nie zawsze jest to mile uczucie:)
mnie to boli ale ciesze sie jak dziecko, to dobry znak jak sie rusza:happy: chociaz juz myslalam ze sie wyciszy i bedzie powoli zbieral sily do porodu, a on wrecz owrotnie szaleje jak niewiem co:)

Ooo jak ja bym tak chciala spotkac takiego Mikolaja :D
U mnie na odwrot. Tylko pare sztuk mam 56(strrasznie male mi sie wydaja) wiekszosc na 62.
Ja urodzilam sie 58 a maz 60. Wiec mozliwe ze Ksiezniczka nie wbije sie nawet w jedno 56 ;)

Poza tym. Rizmiar rozmiarowi nie rowny. Mam dla porownania bodziaki 56 z H&M i C&A..kolosalna roznica..

Ps. Obcinacie metki???

BERNADETKO dzieki ;) zaczynaja te ruchy bolec,zwlaszcza stopki wbijane z uporem maniaka pod zebra,ale tak jak mowisz. Spokoj ducha wazniejszy.
Przynajmniej nie panikuje :)

Ostatnia edycja:
Moje dziecko od 2 miesiaca nosilo 62 a od 3 miesiaca juz 68 :-D
50 wogole nie zalozyl nigdy, a w 56 chodzil wlasnie do 2 miesiecy, no ale on duzy chlopak, juz teraz ma 70... :szok: do porownania, corka kolezanki, urodzona 10 godzin wczesniej dalej nosi jeszcze 62... i dopiero zaczyna nosic 68.. jest 2,5 kilo mniejsza od Tomusia.. i ma niby 61cm..

Metki obcinam tylko te ktore sa szorstkie, np. hema ma takie metki :baffled:

mgd to prawda, rozmiar rozmiarowi nierowny a juz ubranka z polski zupelnie nie ta bajka.... jasne ze obcinałam metki, wszystkie nowe i uzywane ciuszki poprane i poprasowane ;)

a sory , nie te metki zrozumiałam heheheh te takie inne metki materiałowe nie obcinam ;)

Mgd ja mialam ostatnio wrazenie jakby mi tam cos zgrzytalo:laugh2: tak wchodzi mi pod zebra ze siedziec ani lezec sie nie da:)

Mam kilka rozm. 50-56 ale bardzo malo bo wydaje mi sie ze lebiej ubrac ciut wieksze zeby nic nie uwieralo niz mniejsze, a naprawe rozmiar, rozmiarowi nie rowny kazdy inny:)
ja metek nie obcinam ale tez sie nad tym zastanawialam...

Madziula:-D no to rozbawials towarzystwo... hahaha:laugh2:

Ostatnia edycja:
Hahahahsh MADZIAAAA :D
Czyscisz mi monitor. Sie zaplulam :D

Mi polozna radzila obvinac metki,zwlaszcza te ktore sa z boku-podrazniaja skore maluszka..

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki piesze tak na chwilke bo wrócili zmordowani od samego rana lazili. m już obudzilam o 8,30 i powoli do wyjścia. ależ tu pięknie i cudownie mogłabym się tak zachwycać. niby godzina od domu ale super smaczne jedzenie dużo oglądania a mało czasu ;d ciężko tu ludzi zrozumieć oni tak śmiesznie mówią po holendersku . jak wlezlismy w dysktrykt sklepowy to od jednego do następnego wchodzilam. masa sklepów dla dzieci i wszystko 50% taniej niż w nl!! opowiem wam wsio jak wrócimy jutro wieczorkiem. póki co macham lapka i udaje się w drzemkę bo potem znów chcemy wyjść. 3mki zabki ;)))

oj dziewczyny heheh :sorry::sorry:

ja w ubrankach z polski miałam takie ala papierowe metki to to wszystko ucinałam ale tych materiałowych mieciutkich nie ;)

reklama
Ayni to milego zwiedzania:)

Madziula ja poszlam obejrzec ubranka i znalazlam tylko kilka takich do obciecia,tez te materialowe zostawilam, a jedna obcielam i mi sie rozprulo:confused2: przepakowalam torbe i mam dwa komplety tego samego rozm. 50-56 i 62:)

Do góry