reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

a co to zwitsal widze, a mowilas ze bedziesz uzywala kosmetykow hipoalergicznych dla malej, czyzby cos sie zmienilo? :-) ja uzywam polskiej serii Nivea, jest hipoalergiczna ale z malym dodatkiem perfum, ladny zapach ma, jakby co to polecam wam dziewuszki :tak:
Mówiłam o proszku/płynie do prania NEUTRAL i zastanawiałam się czy wybrac właśnie olejki Neutral czy Zwitsal... Generalnie kupilam Zwiotsal i się zobaczy jak będzie działać.
No i dzięki za komplement ;)
Karuzela z marktplaatts za 7,50€:-)

reklama
hmm ja z balsamów to właśnie zaczęłam używać tą próbkę z etosa co była w paczce, a tak poza tym to oliwka na razie wystarczała hmm ale chyba teraz mnie najgorszy okres będzie czekał i wszystko przede mną heh

Iskierka śliczny kącik dla małej i karuzela super taka kolorowa i jak Hague napisała też jest biały i czarny to od maleńkiego na nią uwagę zwróci:-) ja dostałam karuzele w spadku od siostry mojego M. tylko coś mi się zdaje że się nie kręci, może mój ją jeszcze naprawi albo baterie słabe bo fajna też i od razu z lampką taką delikatną

ISKIERKO aleee czadowy kacik :D
Karuzela superasna-tez mam w takich kolorach :)
Co do torby to bede sie licytowac :p mam mniejszy zaladunek bo recznikow brak ;)

No to skoro masz plamki krwi to moze juz zaraz ??? Ale emocje :)
Teraz to sie czesciej melduj!!

KALLIE zobaczysz jak te tygodnie leca...za szybko...
Ps. Kiedy smigamy na kawe?? ;)

IGUANA ja nie wierze w zadna cudowna moc zadnego ze specyfikow anty-rozstepowych.
Jak maja byc to beda.
Ps. A po co Ci kochana?? Czyzbys szykowala rodzenstwo dla malego?? ;)

Mam salatke z arbuza i rucoli. Ktos reflektuje??

Ostatnia edycja:
Ooo a czeresnie juz smakuja jak czeresnie??

Melduj sie melduj. Bo ja mam wysoki wskaznik empatii i bede razem z Toba cierpiec ;)

Apropos laptopa. Mi tez poszla ladowarka,ale W poskrecal kabelki,skleil tasma i na razie hula ;)

Ooo a czeresnie juz smakuja jak czeresnie??

Melduj sie melduj. Bo ja mam wysoki wskaznik empatii i bede razem z Toba cierpiec ;)

Apropos laptopa. Mi tez poszla ladowarka,ale W poskrecal kabelki,skleil tasma i na razie hula ;)
Tak, czereśnie były słodziutkie, o niebo lepsze od wodzitych truskawek.
Na moja ładeowarkę skręcanie kabelkow ju znie dziala:-D

Hmm jeszcze nie jadłam czereśni w tym roku:( muszę się w końcu ruszyć i na targ wybrać. A jeszcze moja sis mi smaku narobiła bo ciasto truskawkowe na dzień taty piekła i tak pysznie wyglądało.... prawie zapach truskawek przez skype poczułam mmmm...
Mgd musisz dać tylko znać kiedy Ci się areszt skończy i będziesz się dobrze czuła no i żeby nie lało hehe
Iskierka to może rzeczywiście tuż tuż, jeszcze jak malutka się uspokoiła, melduj się nam raz na jakiś czas. ja się np urodziłam ok 2 tyg przed terminem a moja sis 2tyg po i wyszła ta sama data hehe
Bernadetka a tak właśnie pomyślałam że Ty teraz dopiero torbę spakowałaś?! wow, ja pewnie już w 35 będe miała naszykowane żeby potem moj M mi swoich "porządków" na półkach nie robił hehe

Dziewczyny ale robicie smaka! ja mam tylko mandarynki:zawstydzona/y:
Kallie ja mialam od kilku tyg spakowana ale tak zawsze cos wyciagalam i przekladalam:happy: :baffled: ale teraz juz jest "picus glancus" moge rodzic:)

ISKIERKO w takim razie jutro wysle meza po czeresnie :D

KALLIE w poniedzialek mam kontrole u gina. Jesli z szyjka wszystko bedzie gralo i dostane przepustke to sie moze w nast tyg w centrum spikniemy :)
Czy ty kochana pracujesz??

Dziewczeta powiedzcie jakie imiona macie dla dzidziolow?
Bo zapamietalam tylko Ayni i Madzi .. :(

YOKASTA ZAMELDUJ SIE BO MAM DO CIEBIE PYTANIE !!!!

reklama
Do góry