reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ja pierdziele, tez nie biore szlafroka, kiedys tydzien lezałam w szpitalu i tez nie miałam :) bede tam jeszcze myslec o zarzucaniu czegos na siebie hehehe

reklama
Ja tez nie mialam, bo nie uzywam takich rzeczy... kupilam bo moze sie przyda...:)
wogole to ja niewiem co mam wziasc dla siebie... ;/
pakuje i wyciagam i tak wkolo, beznadziejna sprawa...:)

bernadetko kochana, wez to w czym bedzie Ci wygodnie. ja do szpitala wzielam 2 koszule do porodu, 2 koszulki dluzsze (od mojego) do spania, kilka par majtek, kilka par skarpetek, spodnie dresowe, spodnie wyjsciowe (tez dresowe) i jakas bluzke wyjsciowa, staniki, 2 reczniki i chyba raczej juz nic wiecej nie bralam. Wzielam tylko to co uwazalam ze bedzie mi potrzebne, tak jak na codzien chodze po domu - czyli spodnie dresowe i koszulka. bylo wygodnie, nic nie uwieralo :)

Ja nie brałam szlafroka, co się okazało na plus, bo było strasznie gorąco w hotelu. Miałam dwie koszule nocne, jedną narzutkę (coś jak długi cienki sweterek, bez guzików) i t-shirt (którego ani razu nie ubrałam). Ciuchy na wyjście przywiózł mi mąż. W ogóle cała moja wyprawka zmieściła się w miejskim plecaku plecak-miejski-city-cruiser-15-campus.jpg, ciuszki dla Mai miałam w zapinanej na zamek eko-torebce.

Dzien dobry :)
Mama pojechala i wracam na caly etat ;)

Widze ze temat toreb szpitalnych. Ja melduje ze juz sie spakowalam..

Ale w porownaniu z Wami to mam maaaallloooo.
-ubranka dla Malej w rozm. 56 i 62(po dwie pary bodziakow,pajac,skarpetki,czapeczka,niedrapki,welurowy kombinezon na wyjscie,pielucha tetrowa i kocyk)
-koszula do porodu,koszulka po porodzie,stanik,majty sztuk 2, cieple skarpety,spodnie dresowe na wyjscie, pomafka do ust,woda z dziubkiem,gumka do wlosow i 2€ :D

Z kosmetykow biore tylko zel pod prysznic.
Zadnych recznikow,podpasek,pampersow itp.

Czy Wy wszystkie rodzicie w hotelach???

Aaaa to dlatego tyle klamotow :) w hotelu sie zostaje pare dni prawda??
Ja mam plana wrocic do domu tego same dnia :D no. Ewentualnie nastepnego :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
No to sporo wzielas ciuszkow nie?? 6 bodziakow?
Czy moze raczej ja za malo :D

A recznik z kapturkiem kazali czy nasz na wszelki wypadek??
U mnie w szpitalu nie kapia dziecia :)

Do góry