Agss
Fanka BB :)
A za mnie kto się wybyczy ?
No ale jeszcze tylko 7 dni roboczych
No ale jeszcze tylko 7 dni roboczych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ha ha no w końcu. A jeszcze tydzień i urlop, ale do kitu bo mamy tyle spraw do załatwienia że nie zdążę odpocząć.a dzien dobry Robale, dzien dobry jeszcze dzis, jutro i wybyczysz sie za mnie hihihi
A za co tu się obrażaćNie ma to jak inteligentna rozmowa od rana ...bez obrazy....
Zgadzam sie
Stosuję zasadę: tyle warstw co ja +1. Chociaż czasem ja się ubieram grubiej, bo wszystkim wokoło jest ciepło a ja 3 pary skarpetek, 2 bluzki, swetrzysko, szalik, czapka, rękawiczki, martensy... i dalej stoję i się trzęsę. Dobrze, że mąż jest i mnie uświadamia, że nie jest tak zimno, jak mi się zdaje. U mnie zimne ręce i stopy to norma :-(.A za co tu się obrażać
Astrid bobrze że małej za grubo nie ubierasz
Ewelinko on siedzi w normalnym maxi cosi dla bejbikow... Na adepterach i wozku nie daje mu jeszcze siadac, bo gdzie takie bobo... Szkoda kregoslupa...Ayni twoj bobo juz w takim foteliku siedzi???Widzialam na fb
Ayni, ja to sie zawsze śmialam z tesciowej, jak mowila ze jak się śnią wlosy to na nieszczęście. Ponad rok temu też mi sie śnily wlosy i wszy i potem nas okradli. Niby głupota, zabobon, ale kto wie....