reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Wkoncu moje dziecie zasneło... uff cos czuje ze i tak zaraz wstanie, bo bedzie glodny...

A Was wszystkie gdzie wywialo? :D poszly spac ?

A co do "Zmierzchu" part 2. to taki bezsens ze masakra... :/ i na to trzeba bylo czekac rok czasu, a taka beznadzieja :( ale sie wnerwilam... mialo byc tak pieknie :D

Ostatnio obudzi sie we mnie jakis talent ukryty :D haha poczulam pasje do makijazu, uwielbiam malowac siebie a kogos jeszcze bardziej :D tylko modelek brak :D
Filmowy Zmierzch Saga, to największe badziewie, jakie w życiu widziałam, Książki są superanckie, ale filmy... to pomyłka, jak dla mnie oczywiście. Flaki z olejem się leją i leją. Widzieliśmy je w kinie i nie wiem nawet,co nas do tego skłoniło. Na pewno na jednej części byliśmy, bo mieliśmy karnet na filmy w okresie wakacyjnym.

Nadrobiłam temat o akcesoriach do kąpieli. Dzizas, jakie drogie. Koleżanka swojego 2,5 rocznego synka kąpie w ogromnej misce...przy okazji ma w co pranie wkładać ;-).

Ostatnia edycja:
reklama
Astrid :-) dzieki CI !!! Juz myslalam ,ze jestem jedyna ,ktora nie trawi tego 'badziewia' .

Jesli chodzi o ekranizacje ksiazek to jest masakra...
Ja to jak glupek zawsze czekam na kazda kolejna ekranizacje ksiazki czy powiesci mojego ukochanego autora a potem chodze zla.Zawsze sie zawiode i klne na wszystkich ...rezysera,scenarzyste,aktorow...jeszcze nie bylo filmu ( moim zdaniem) ktory dorownalby ksiazce.No 'Zielona Mila' tylko daje rade...

hejka
no ja niestety mam prysznic tu i w pl, ale wlosnie zastanawialam sie nad bibabad, mysle ze to dobre rozwiazanie bo i mlodsza sie popluska i starsz moja sie wylozy. Co do wanienki to moja sie juz nie miesci, tragedia , musze zakupic wieksza.

Tak tak,tek kociak na fb to ja, moja cora odwalila to dzielo na paint, niezle co, jak na 7 lat:-)

Berni ja ja moge byc modelka, naucz mnie malowac sie bo ja tylko tusz, czsami kredka, puder prawowany, roz i bylszczyk. A oko chcialabym miec ladne:-):-):-):-)
Ja dopiero teraz polozylam moje bobo:confused:
Mamozm zielona mila, uwielbiam, zawsze na filmie rycze. kiedy kawka???

Ona powinna grac w sama niewiem czym :D ale w krolewnie sniezce dostala role jak to sie mowi za d*pe :D z rezyserem czy kims tam :D

my tez mamy tylko prysznic a sama mam ochote czasem polezec w wannie... :/

Ewelina to zapraszam do mnie :D bedziemy sie malowac caly dzien hehe :p
Ja uwielbiam, ale wczesniej nie mialam obrego sprzetu, teraz juz sobie skompletowalam dobre pedzle i heja :D

OJ mi się marzy taki dzień wizażu i totalnej zmiany wyglądu. Tak dla urozmaicenia codzienności :-).

Ewelinko - nie masz żadnych zdjęć poza pięknym dziełem Twojej latorośli. Co ja mam oglądać no?? :-(

reklama
Do góry