reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Tak jak Hague pisze pampersow ,oliwek itp nie trzeba:happy2:
Janawet ostatnio nie uzywalam kosmetykow dla mnie bo tam byly pod prysznicem:tak:

Bernadetka tos sie rozpedzila z tym 68:-D:-D

No wlasnie czytalam ze takie rzeczy maja w szpitalach, ale nie we wszystkich, malemu spakowalam dwa pampersy w razie W ale sobie podpasek juz nie... jak nie beda miec to bede bez:-D Nie no, powinno byc wszystko bo nowiutki szpital to i zaopatrzenie chyba maja:tak:

Karola, niewiem dlaczego ja taki duzy rozmiar spakowalam... cos mi siadlo na glowe :-D
ja jeszcze nie mam kosmetyków dla siebie;/ zapomnialam kupic z tego wszystkiego...:baffled:
Gdzie mozna kupic takie w malych buteleczkach?? bo w duzych to chyba sie nie oplaca brac...

Ostatnia edycja:
Madziula dzieki:)
pytam bo ja nie kupuje zadych kosmetykow oprucz szamponu... wszystko zamawiam z avonu i nawet nie zwrocilam uwagi gdzie kupic miniaturki:)

Co tam wlasciwie trzeba? jakis zel do higieny intymnej, pod prysznic, i co jeszcze?:)

Ja popakowalam do torby cuda niewidy :-D polozna sie mnie zapytala na jednym ze spotkan czy mam spakowana torbe i jak tak to co w niej jest, no to ja jej wymieniam co, a ona na koncu "no to wszystko prosze wypakowac i zostawic tylko ubranka" hahaah a ja biedna latalam jak kot z pecherzem i glowkowalam co tu jeszcze dopakowac :-D ostatecznie wzielam tylko ubranka i rzeczy +kosmetyki dla mnie. wezcie sobie 2 reczniki w razie czego i 2 koszule do rodzenia, bo jak wam sie pomoczy albo wybrudzi to milo przebrac sie w czysta i dalej rodzic :-D:tak:

bernadetkka kup to czym chcesz sie myc :D ja mialam ze soba szampon i zel pod prysznic + paste i szczoteczke do zebow. ale wlosow tam nie mylam, bo padlam wyczerpana spac :D takze tylko (w miare) szybki prysznic i do wyrka.. wlosy umylam juz w domu :tak:

aha no i kosmetyki najlepiej zeby byly w miare bezzapachowe, zeby dziecko poznalo zapach mamy

Ostatnia edycja:
Ooo jeszcze reczniki... bede musiala zmienic torbe bo nie mam juz miejsca w niej... za puchaty szlafrok mam, zbyt duzo miejsca zajmuje, a wygladam w nim jak wieloryb:-D :no: wstyd zalozyc...:)

mam taka liste co mam zabrac ze soba dla siebie i dziecka do szpitala i tam jest szlafrok... niewiem ja najchetniej to bym w samych majtkach latala bo nie nawidze szlafroków/koszul i innych dziwnych rzeczy...:-)

reklama
ja nie mialam szlafroka, spalam w samej koszulce i w majtkach, a jak szlam do lazienki to nie zarzucalam nic na siebie bo ze mna w pokoju byl tylko moj facet i synek, to po co mialabym sie kryc?:-D uwazam szlafrok za zbedny, ale jak ktos lubi to niech bierze :) zreszta, no lepiej wziac niz potem wyzywac ze sie nie ma:-D

Do góry