reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Tak jak Hague pisze pampersow ,oliwek itp nie trzeba
Janawet ostatnio nie uzywalam kosmetykow dla mnie bo tam byly pod prysznicem
Bernadetka tos sie rozpedzila z tym 68
Janawet ostatnio nie uzywalam kosmetykow dla mnie bo tam byly pod prysznicem
Bernadetka tos sie rozpedzila z tym 68
bernadetkka
Fanka BB :)
No wlasnie czytalam ze takie rzeczy maja w szpitalach, ale nie we wszystkich, malemu spakowalam dwa pampersy w razie W ale sobie podpasek juz nie... jak nie beda miec to bede bez Nie no, powinno byc wszystko bo nowiutki szpital to i zaopatrzenie chyba maja
Karola, niewiem dlaczego ja taki duzy rozmiar spakowalam... cos mi siadlo na glowe
ja jeszcze nie mam kosmetyków dla siebie;/ zapomnialam kupic z tego wszystkiego...
Gdzie mozna kupic takie w malych buteleczkach?? bo w duzych to chyba sie nie oplaca brac...
Karola, niewiem dlaczego ja taki duzy rozmiar spakowalam... cos mi siadlo na glowe
ja jeszcze nie mam kosmetyków dla siebie;/ zapomnialam kupic z tego wszystkiego...
Gdzie mozna kupic takie w malych buteleczkach?? bo w duzych to chyba sie nie oplaca brac...
Ostatnia edycja:
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
bernadetkka w kazdej drogerii sa miniaturki
bernadetkka
Madziula dzieki
pytam bo ja nie kupuje zadych kosmetykow oprucz szamponu... wszystko zamawiam z avonu i nawet nie zwrocilam uwagi gdzie kupic miniaturki
Co tam wlasciwie trzeba? jakis zel do higieny intymnej, pod prysznic, i co jeszcze?
pytam bo ja nie kupuje zadych kosmetykow oprucz szamponu... wszystko zamawiam z avonu i nawet nie zwrocilam uwagi gdzie kupic miniaturki
Co tam wlasciwie trzeba? jakis zel do higieny intymnej, pod prysznic, i co jeszcze?
Ja popakowalam do torby cuda niewidy polozna sie mnie zapytala na jednym ze spotkan czy mam spakowana torbe i jak tak to co w niej jest, no to ja jej wymieniam co, a ona na koncu "no to wszystko prosze wypakowac i zostawic tylko ubranka" hahaah a ja biedna latalam jak kot z pecherzem i glowkowalam co tu jeszcze dopakowac ostatecznie wzielam tylko ubranka i rzeczy +kosmetyki dla mnie. wezcie sobie 2 reczniki w razie czego i 2 koszule do rodzenia, bo jak wam sie pomoczy albo wybrudzi to milo przebrac sie w czysta i dalej rodzic
bernadetkka kup to czym chcesz sie myc ja mialam ze soba szampon i zel pod prysznic + paste i szczoteczke do zebow. ale wlosow tam nie mylam, bo padlam wyczerpana spac takze tylko (w miare) szybki prysznic i do wyrka.. wlosy umylam juz w domu
aha no i kosmetyki najlepiej zeby byly w miare bezzapachowe, zeby dziecko poznalo zapach mamy
bernadetkka kup to czym chcesz sie myc ja mialam ze soba szampon i zel pod prysznic + paste i szczoteczke do zebow. ale wlosow tam nie mylam, bo padlam wyczerpana spac takze tylko (w miare) szybki prysznic i do wyrka.. wlosy umylam juz w domu
aha no i kosmetyki najlepiej zeby byly w miare bezzapachowe, zeby dziecko poznalo zapach mamy
Ostatnia edycja:
bernadetkka
Ooo jeszcze reczniki... bede musiala zmienic torbe bo nie mam juz miejsca w niej... za puchaty szlafrok mam, zbyt duzo miejsca zajmuje, a wygladam w nim jak wieloryb wstyd zalozyc...
bernadetkka
mam taka liste co mam zabrac ze soba dla siebie i dziecka do szpitala i tam jest szlafrok... niewiem ja najchetniej to bym w samych majtkach latala bo nie nawidze szlafroków/koszul i innych dziwnych rzeczy...:-)
reklama
ja nie mialam szlafroka, spalam w samej koszulce i w majtkach, a jak szlam do lazienki to nie zarzucalam nic na siebie bo ze mna w pokoju byl tylko moj facet i synek, to po co mialabym sie kryc? uwazam szlafrok za zbedny, ale jak ktos lubi to niech bierze zreszta, no lepiej wziac niz potem wyzywac ze sie nie ma
Podziel się: