reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

a no ja tez mam czas ale cos dzis nie za dobrze sie czuje i nic nie robie:no:

Caly czas mi sie wydaje ze mam cos do zrobienia ale co?:baffled:
chyba salatke z pomidorków na kolacje:-D

reklama
Hej:)
Ja dzisiaj tez mam dziwny dzien... nie mam sily na nic, z wielkim bolem zrobilam obiad na szybko, a jeszcze przydaloby sie pranie wyprasowac i poskladac...;/
wiekszosc dnia przespalam, bo w nocy mna nerwy jeszcze targaly...
Pogoda za oknem do niczego, czasem slonce, czasem deszcz:)

Madziulka ja to tyle ubran malemu wybralam, ze nie mieszcze sie w torbie... chyba sie spakuje w walizke:)

Ostatnia edycja:
Tylko wezcie dobre rozmiary bo ja wzielam kilka kompletow, a co sie okazalo to tylko jeden byl 56, reszta 62 :-D tak mnie oszolomilo to pakowanie torby:rofl2:

hehehe no ja najpierw segregowalam rozmiarami a potem wybierałam, mam komplety 50 i 56 :)

bernadetkka ja wlasnie chetnie wszystko bym wzieła ale staram sie tak wiesz hehe nie przeginac z ilościa , po 3 bodziaki (50 i 56) i po 2 komplety ubranek + bluzo kurtka , skarpetki i czapeczki i tyle.... oprocz tego recznik z kapturkiem, kocyk i jeszcze wezme w razie co spiworek do fotelika ;)

karola a narazie spakowałam tylko rzeczy dla maluszka :) z moimi nie bedzie problemu, pojdzie raz dwa :)

Thehague wlasnie ja tez tak spakowalam a potem sie ocknelam ze przecierz moze bedzie mniejszy (na poczatku spakowalam 62-68 :-D) i teraz wszystkiego mam po rowno roz. 50-56 i 62:)

Madziula no ja niby tez tylko 2x body w roz. 50-56 i dwa takze w roz.62, spodenki, skarpetki, czapeczki, sweterek/bluza, niedrapki na raczki, kocyk do fotelik i taki zwyklytez spakowalam, ale o reczniku zapomnialam:)

Aaa i jeszcze jedna pieluszke tetrowa wezme, moze sie przydac:)

Ostatnia edycja:
Ja tez nie mialam zamiaru, ale wzielam w razie czego jakby sie np. maly mial obsikac czy mialoby mu sie ulac jakas mazia:tak: zawsze lepiej miec wiecej niz mniej :tak: ja dobrze ze spakowalam wiecej, bo ja urodzilam o 00;26 i mi polozna kazala zostac do rana bo mroz byl i zeby nie jechac z malym w taka droge. takze u mnie sie przydaly :-D

reklama
bernadetkka ja tylko spakowalam ta mini paczke pampersow co była w paczce prenatala 6 szt. i te małe chusteczki do pupy , a kosmetykow jeszcze nie mam ale chyba tez wezme w razie czego :)

Do góry