reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ja kiedys widzialam w Baby Dump ale w internecie jak patrzyla to nie bylo. Moze w sklepie trzeba sprawdzic.
A to co Ayni pisala to tez mi sie wydaje niepraktyczne. Ja bym sie bala, ze mi dziecko sie zeslizgnie i i tak bym je trzymala. Wiec po co to?
My mielismy tylko taka gabke. To bylo fajne bo Emka sie nie slizgala po dnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Milka i Ayni zapytam w poniedziałek... bo akurat dzisiaj coś mi się o uszy obiło i przypomniało że ja właśnie też miałam za wysokie... i tak się jeszcze przejdę do optyka zmierzyć.
Muszę listę zrobić jak pójdę do położnej bo mi się skleroza zaczyna (; A zwangerschapsverklaring muszę w końcu wziąść:-D

A ja nawet nie wiedziałam że są takie dmuchane siedzonka, no proszę :)

Ja tezmusze cos takiego znajsc, bo nie moge go juz w wannie utrzymac na lezaco... :/ woda jest wszedzie tylko nie w wanience... a ile krzyku przy wyciaganiu... siedzial by i siedzial w tej wodzie... :D

Moja maruda nie chce spac, w dzien spal tylko godzine iteraz 10 minut i juz marudzi :(

ale ja wam zazdroszcze wanny hehehe mam nadzieje ze w niedługim czasie w koncu sie doczekamy wanny... bo łazienka ogromna a tylko prysznic :) i co raz ciezej kapac ja w wanience....

ja dalej razem z moim kapiemy Tomka w wanience. jedna osoba by nie dala rady, bo mlody od malego robi wygibasy. teraz juz w wanience chce stac. jak juz bedzie umial sam stac bez trzymania to bedzie sie juz pod prysznicem kapal.

o kurde jeden post pod drugim, sorrki.

reklama
Wkoncu moje dziecie zasneło... uff cos czuje ze i tak zaraz wstanie, bo bedzie glodny...

A Was wszystkie gdzie wywialo? :D poszly spac ?

A co do "Zmierzchu" part 2. to taki bezsens ze masakra... :/ i na to trzeba bylo czekac rok czasu, a taka beznadzieja :( ale sie wnerwilam... mialo byc tak pieknie :D

Ostatnio obudzi sie we mnie jakis talent ukryty :D haha poczulam pasje do makijazu, uwielbiam malowac siebie a kogos jeszcze bardziej :D tylko modelek brak :D

Do góry