reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Agss spytaj lepiej moja mama chodziła z popekanymi naczyniami w oczach strasznie to wygląda. Całe białko czerwone tylko tęczówki w normalnym stanie. wiem że coś było z tymi oczami ale już nie pamiętam chyba jeśli chodzi o wadę wzroku ale jak miałaś wysokie ciśnienie to parcie chyba niebezpieczne może być :confused:

Astrid super figurki. Ma sie ten talent:tak:
Co do slodkiego to ja daje malej te ciasteczka c o Iskierka. Staram sie nie przesadzac z cukrem. Na wszystkim jest napisane, ze niema itd ale mysle ze to sciema:tak:

Ayni rozmiary siedzonek? Wydaje mi sie, ze jest tylko jeden uniwersalny. Niewiem, musze sprawdzic
Mam na mysli takie cos
Badring | Badartikelen | Baby-Dump

Agss ja tez slyszalam, ze to moze byc niebezpieczne. Lepiej sie spytaj.

Ooo fajne ale to już dla starszych dzidzikow. Mi chodzi o coś takiego http://www.hema.nl/winkel/baby-en-kind/verzorging/babyverzorging/in-bad/badinzet-(33590967)?fh_start_index=40 ale zastanawiam się jak duże/małe to jest czy opłaca nam sie w wieku 3 mies to jeszcze kupować.

Może ktoś ma taki leżaczek do wanienki ?

Ayni niezły patent, ale udogodnienia :) najlepiej by bylo t o na zywo zobaczyc i ocenic poprostu ...

Milka te siedzonka sa fajne jak ktos ma wanne, napuscic wody i dzieciatko do krzesełka hehe

Ja mam takie siedzonko i jest wedlug mnie kompletnie niepraktyczne :no: ciezko bobasa umyc wszedzie, trzeba co chwile wyciagac, podpierac... wiecej sie nawk....urzalam i nameczylam niz przy kapaniu bez siedzonka. u nas to nietrafiony zakup.

Milka mi chodzi o to siedzonko co Ayni pokazala. a to Twoje to fajne rozwiazanie dla wiekszego, siedzacego juz bobasa, bo sie pod woda nie zanurzy :-D moj i tak nie posiedzi bo chce stac :blink:

reklama
Milka ja raz widziałam w Prenatalu takie dmuchane badringi ale nie kupiłam bo ZM nie miały jeszczy 7 kg.Raz rzucili partię i od tego czasu nigdy więcej ich nie było a nie raz patrzyłam za nimi.Teraz żałuję,że nie wzięłam,bo wszędzie są tylko te plastikowe.Różne firmy ,różne kolory i modele ,wszystkie od 7 do 15 kg.
No chyba,że ja źle patrzyłam...

Do góry