reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Agss spytaj lepiej moja mama chodziła z popekanymi naczyniami w oczach strasznie to wygląda. Całe białko czerwone tylko tęczówki w normalnym stanie. wiem że coś było z tymi oczami ale już nie pamiętam chyba jeśli chodzi o wadę wzroku ale jak miałaś wysokie ciśnienie to parcie chyba niebezpieczne może być :confused:

Astrid super figurki. Ma sie ten talent:tak:
Co do slodkiego to ja daje malej te ciasteczka c o Iskierka. Staram sie nie przesadzac z cukrem. Na wszystkim jest napisane, ze niema itd ale mysle ze to sciema:tak:

Ayni rozmiary siedzonek? Wydaje mi sie, ze jest tylko jeden uniwersalny. Niewiem, musze sprawdzic
Mam na mysli takie cos
Badring | Badartikelen | Baby-Dump

Agss ja tez slyszalam, ze to moze byc niebezpieczne. Lepiej sie spytaj.

Ooo fajne ale to już dla starszych dzidzikow. Mi chodzi o coś takiego http://www.hema.nl/winkel/baby-en-kind/verzorging/babyverzorging/in-bad/badinzet-(33590967)?fh_start_index=40 ale zastanawiam się jak duże/małe to jest czy opłaca nam sie w wieku 3 mies to jeszcze kupować.

Może ktoś ma taki leżaczek do wanienki ?

Ayni niezły patent, ale udogodnienia :) najlepiej by bylo t o na zywo zobaczyc i ocenic poprostu ...

Milka te siedzonka sa fajne jak ktos ma wanne, napuscic wody i dzieciatko do krzesełka hehe

Ja mam takie siedzonko i jest wedlug mnie kompletnie niepraktyczne :no: ciezko bobasa umyc wszedzie, trzeba co chwile wyciagac, podpierac... wiecej sie nawk....urzalam i nameczylam niz przy kapaniu bez siedzonka. u nas to nietrafiony zakup.

Milka mi chodzi o to siedzonko co Ayni pokazala. a to Twoje to fajne rozwiazanie dla wiekszego, siedzacego juz bobasa, bo sie pod woda nie zanurzy :-D moj i tak nie posiedzi bo chce stac :blink:

reklama
Milka ja raz widziałam w Prenatalu takie dmuchane badringi ale nie kupiłam bo ZM nie miały jeszczy 7 kg.Raz rzucili partię i od tego czasu nigdy więcej ich nie było a nie raz patrzyłam za nimi.Teraz żałuję,że nie wzięłam,bo wszędzie są tylko te plastikowe.Różne firmy ,różne kolory i modele ,wszystkie od 7 do 15 kg.
No chyba,że ja źle patrzyłam...

Do góry