reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni dobre :D moj tez ma tak czasami ;d tacy sa ci nasi faceci :*

Aaaa i sama tu nie zostaniesz :D ja tez tu zostaje i sie nigdzie sie nie ruszam :* :D

A i co o staran to mam znajoma ktora tez nie mogla miec dzieci a tu juz ma dwojke :D

Ewelina juz ja ci tam zaproszenie wyslalam :*

Iskierko a ty jakie dajesz Olivi to pijama papje? bo ja widzialam tylko 6+... i czekam az skonczy 6 miesiecy... bo niewiem czy mu sie co nie stanie jak dam mu wczesnej...

U nas nie ma mrozu, jest naprawde cielutko :D i po sniegu u nas tylko wspomnienia... a szkoda... :/

Ostatnia edycja:
reklama
Myślałam, że dzisiaj do mnie wyslałaś zaproszenie :confused:. Przyjęłam do znajomych pewną Ewelinę ;-). Ale jednak widzę, że zaproszenie zniknęło. Masz kotka w avatarze :confused:

A U NAS SYF LEKKI, BO ROBIĘ ZWIERZAKI Z MASY SOLNEJ. Ups...caps :zawstydzona/y:. No..robię zwierzaki na okno i na prezenty dla sąsiadów.

Maja dostaje pijama papje z banankiem. Dobrze przyjęła. No i daję jej też słoiczki i jak nie mam gotowych kaszek, to robię na nutrilonie ryżową z bambixa. Dzisiaj zaczynamy nutrilon 2. A...no i normalnie jeszcze dostaje cycek, ale wiadomo, nie tak często. Dzisiaj dostałą też wodę do picia i była zdziwiona, co to, bo nie ma smaku.

Ostatnia edycja:
hejka

musze przyznać ze dajecie czadu, przez to ze pracuje nie mam kiedy na bieząco sie wypowiadać hehe ale zeby nie miec zaległosci podczytuje w robocie.... chyba mnie nie wywala haha

dziekuje za zaproszenia na fb

P.S. ewelina aleś zdjęcie trzasneła haha

u nas wszystko okej, Martyna już zdrowa jak rydz tylko coś w nocy daje popalić, dzisiaj pół nocy marudziła, skutkiem tego wstałam niewyspana do pracy....

wczoraj wieczorem byłam w szpitalu wyrwać tego drugiego zęba i wyobrazcie sobie ze dluzej siedzialam w poczekalni niz to trwało... złapała zęba i po krzyku hah a ja srałam ze strachu ze znowu godzina dłutowania bedzie ,,,

ok idziemy na słoiczek, dzis kalafiorek... bardzo jej zasmakował ;)

Moja to nie chce jesc warzywek :confused: Za owocami tez nie przepada. Zje troche.
Za to kaszki i ciasteczka pycha. Za rodzicami slodkie uwielbia:-)
Dziewczyny jak robicie rosolki dla dzieci. Dajecie taki zwykly? A przeciez tam sol jest a niby nie powinno sie, no i tluste:confused:
Moze sprobuje sama upichcic to bedzie wcinala. Niebardzo wiem jak sie zabrac do tego.

Ayni, moja Olivia też kilka razy budzila się w nocy o dziwnych porach i zaczynala koncertowe "RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR". Postanowiliśmy z mężem nie reagować dopoki nie placze. Generalnie nawet nie ruszaliśmy d**y z łożka. Średnio po 30-40 minutach zazwyczaj następowala cisza i stwierdzaliśmy że mala spi jak suseł. Może spróbuj tak?

Wiesz co ja to mam juz chyba sluch nietoperza, bo budze sie tylko kiedy slysze, ze jest glodny, a tak jak sie przebudza czy cos to slysze przez pol sen i tez nic z tego sobie nie robie.
Ja to bylam kiedys zniechecona do jezyka, holendrow, wszystkich mialam za skapych bandytow, ale mi juz przeszlo. W szkole poznalazlam super docenta, ktory ze skory czasem wylazil zeby nas czegos nauczyc a potem to juz sie troche karta odwrocila.

Kurde mam jakis zly dzien dzisiaj.
Snilo mi sie, ze moj kuzun chcial mnie do wariatkowa wyslac bo napisalam do niego smsa, ze poczulam perfumy jego corki przez telefon:szok::eek::confused::errr::dry:

Wiecie moze gdzie mozna kupic takie siedzonko do wanny? Takie jak na rower:-)krzeselko
Widzialam takie w Baby Dump, ale plastikowe, a wiem, ze sa tez takie dmuchane. Niewiem gdzie szukac.

A mi sie dzis snilo, ze mam wszy we wlosach i ze mi lecialy, byly takie biale jakby male kraby i moj M mial szampon na te wszy i mi nie chcial dac.. Brrr ale obrzydzenie, to byl koszmar senny... brrr az do tej pory mnie przechodzi dreszcz.
Takiego siedzenia do wanienki tez szukam bo reka boli od trzymania go ciagle, ale nie wiem jak to z rozmiarami tego...
hi
HA HA HA Ayni rozbawilas mnie:-D:-D:-D:-D:-D, ja kiedys wyslalam mojego po papier toalet to przyniusl mi reczniki kuchenne:-D

Astrid a jak cie znalezc na fb i ciebie Berni????

Ej, zasugerowalam Ci znajomych na FB i chyba wszystkie dziewczyny tam wpisalam... O ile nikogo nie pominelam :p

KOTKU :D

Moja to nie chce jesc warzywek :confused: Za owocami tez nie przepada. Zje troche.
Za to kaszki i ciasteczka pycha. Za rodzicami slodkie uwielbia:-)
Dziewczyny jak robicie rosolki dla dzieci. Dajecie taki zwykly? A przeciez tam sol jest a niby nie powinno sie, no i tluste:confused:
Moze sprobuje sama upichcic to bedzie wcinala. Niebardzo wiem jak sie zabrac do tego.

Milka ja robię tak: nic nie doprawiam,jak rosół 'dojdzie' odlewam do mniejszego garnuszka dla dzieci i wtedy dopiero nasz doprawiam.A tłustością się nie przejmuję ,przecież litrów tego nie zjedzą,mała miska mały pikuś ;-)

Aaaa no i witajcie,bo zapomniałam...

Ja małej raz dałam owockowy słoiczek i nie chciała, Woli marchewkę. Ciasteczek jej nie daję. Raz spróbowałą bobofruta i mało nie zjadła butelki. MI lekarka kazała uważać na słodkie, bo jak na dobre posmakuje, to nic nie będzie chciała jeść. Mam porównanie, jak dotąd piła tylko herbatkę na brzuszek Hipp, która jest słodzona i dziś spróbowała zwykłej wody. Herbatka mmm a woda nie za bardzo.
Rosołku jeszcze nie jadła, bo u nas mało się je.

A to moje dzieła z dzisiaj: https://picasaweb.google.com/107212994584402213434/20121212?authkey=Gv1sRgCIe-ldmqkIfNvQE

reklama
Cholera chciałam kliknąć odpowiedz a klikło mi się daj ostrzeżenie :wściekła/y: Uwielbiam ten komputer...
Astrid z tym przyzwyczajeniem do słodkiego to prawda ja się tego boję... ja uwielbiam słodkie, mój uwielbia słodkie... ciężko będzie.

A tak mi się przypomniało... bo ostatnio miałam za wysokie ciśnienie w oku... i teraz nie wiem jak to się będzie miało do porodu...

Do góry