reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Madzia, tyle to i ja wiem.
Ale u siebie mam wszystko w zakldakach, a tu musze szukac. U siebie mam loginy pozapamietywane, a tu musze myslec gdzie jakim loginem sie rejestrowalam :wściekła/y:

Iskierka musisz sobie pozapisywac wszystkie loginy i hasla w jakims notesiku, bo jak Ci calkiem kiedys komp padnie, to juz sie nie dostaniesz nigdzie :no:

Iskierka działam tym samym systemem :) zapamietaj... heheheh

ale TheHague ma racje, jak kiedyś wszystko trzaśnie to bedzie nie lada gratka kubusia puchatka i płacz.... heheh

Nie no, aż tak źle z moja pamięcia to nie jest. Ale generalnie mam 3 podstawowe loginy i rózne hasla...
Wole ich nie mieć nigdzie zapisanych, bo mam jednak nastoletnie dzieci w domu:-p
Poza tym - raz juz mialam pin zapisany i zubożalam o 450€ a policja do dzis bezradnie rozklada ręce....
Stanowczo wole cwiczyc pamięć:-D:-D:-D

Ide sie wziąść za jakąś robote...
Zmywarke juz nastawilam i kuchnie ogarnelam.
Ide szykowac lozeczko na przywitanie Olivii:-D:-D:-D Niby wszystko juz tam gotowe, ale chwilowo lozeczko sluzy jako... kosz na czyste pranie:-D:-D:-D:-D
Zajrzę pozniej - na szczescie kompa stacjonarnego nie musze wylaczać tak jak swojego laptopa:-D

Ja mam 2 loginy na krzyż, tak samo hasła. Może inne mam na gg, przez co, jak mi pada, to się męczę, żeby sobie przypomnieć. Oczywiście nie zmieniłam go jeszcze, bo mało używam już tego komunikatora.
Dzisiaj jestem jakaś zmulona. Myślę nad spacerem, ale chyba poczekam na męża, bo samej mi się nie chce iść, a on się ucieszy, że bierze aktywny udział w wychowywaniu Mai. Póki co, razem ją kąpiemy, bo akurat dzieje się to wieczorem, jak M. jest już w domu.

Ja mam 2 loginy na krzyż, tak samo hasła. Może inne mam na gg, przez co, jak mi pada, to się męczę, żeby sobie przypomnieć. Oczywiście nie zmieniłam go jeszcze, bo mało używam już tego komunikatora
Szczerze powiedziawszy to ja dluuuuugo mialam niemal wszedzie to samo haslo. przez co bylo mi latwo zapamietac.
Ale po ostatnich wydarzeniach z kontem na hotmailu i falszywym mailem z ING to wszedzie hasla pozmienialam....

Ja juz z gory zeszlam - lozeczko przygotowane, pranie poskladane i pochowane...
Zrobilam kilka zdjec, ale wysle wam jak mi maz uruchomi laptopa - o ile mu sie to uda:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry