reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

No to mysle Astrid, ze masz ksiazeczke sanitarno-epidemiologiczna :nerd:
Haha dobre Astrid!!

A propos roznic w postrzeganiu damsko meskim u nas byla wczoraj taka rozmowa :

ON: i widzisz, nie ma juz tez promocji, ale wezme sobie te Twoje rozowe kapcie

Ja : ale one sa fioletowe!

On : Rozowe czy fioletowe, te w dziwnym kolorze

:-D :-D :-D :-D :-D
Mam :nerd:. Termin ważności na pieczątce mija za 2 lata. Nie złapiesz dżumy :-D.

Kapcie w dziwnym kolorze hahahahaha :-D.
Ostatnio pytam M., ile mam ściąć włosów....a on, że to obojętnie, byleby mi było dobrze, bo mu się w każdych podobam. Wielkie dzięki za radę. Ale sobie obetnę na długość do ramion, bo teraz mam do połowy pleców i dla mnie to katorga :baffled:. I tak do fryzjera chodzę, jak jestem w PL, bo mam zaufaną dziewczynę.

reklama
Astrid 26 tydzień... Dzwoniłam już, asystentka odebrała i do południa ma się ze mną położna skontaktować.

Ja sobie cholernie zdrowe śniadanie zaserwowałam - danie w 5 min. No cóż czasem lubię śmieciowe jedzenie ^^

A co do facetów... cóż... mój nie widział jak sobie włosy zafrabowałam -.-"

Astrid a ja zapodam dzis humor - lamiglowka

1301413300_182261787_1-Zdjecia--Kolce-przeciw-ptakom-kolce-na-golebie-kolce-na-ptaki-kolce-przec.jpg

:-D :-D

Astrid 26 tydzień... Dzwoniłam już, asystentka odebrała i do południa ma się ze mną położna skontaktować.

Ja sobie cholernie zdrowe śniadanie zaserwowałam - danie w 5 min. No cóż czasem lubię śmieciowe jedzenie ^^

A co do facetów... cóż... mój nie widział jak sobie włosy zafrabowałam -.-"
Oj ja dziękuję za wszystkie "chinolki"... odkąd po gorących kubkach i ionnych nudlach rzygałam, jak kot... to do dziś tego nie ruszam. Poza tym, ostatnio najadłam się chipsów i małą brzuszek bolał :-(.

Astrid widze, ze Twoj maz tez Ci umie doradzic tak jak i moj mnie :baffled: a wkurza to niemilosiernie (przynajmniej mnie), bo to jedyna osoba ktorej mozna w danej chwili o porade poprosic w sprawie wygladu a tu klops! No ale za to jak idziemy razem na zakupy, to mi doradza co kupic (chyba sie boi ze jakby powiedzial "i tak fajnie i tak" to bym kupila za duzo i za bardzo obciazyla domowy budzet LOL hihihihi) :-)

reklama
Agss zapraszam na grzaneczki na oleju z oliwek.
No i patrzta jaki Adamo ma kostium. Mis polarny w pelnej postaci :D

Mojemu to wszystko jedno co bedzie na obiad czy będę miała czarne czy jasne wlosy, jakie meble, kanapa itd faceci sa nieskomplikowani ;) Ci to mają latwo w życiu kiedy my rozważamy każde za i przeciw

Załączniki

• 20121211_095045.jpg
    20121211_095045.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 30
  • 20121211_083024.jpg
    20121211_083024.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 27
Do góry