reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

No to mysle Astrid, ze masz ksiazeczke sanitarno-epidemiologiczna :nerd:
Haha dobre Astrid!!

A propos roznic w postrzeganiu damsko meskim u nas byla wczoraj taka rozmowa :

ON: i widzisz, nie ma juz tez promocji, ale wezme sobie te Twoje rozowe kapcie

Ja : ale one sa fioletowe!

On : Rozowe czy fioletowe, te w dziwnym kolorze

:-D :-D :-D :-D :-D
Mam :nerd:. Termin ważności na pieczątce mija za 2 lata. Nie złapiesz dżumy :-D.

Kapcie w dziwnym kolorze hahahahaha :-D.
Ostatnio pytam M., ile mam ściąć włosów....a on, że to obojętnie, byleby mi było dobrze, bo mu się w każdych podobam. Wielkie dzięki za radę. Ale sobie obetnę na długość do ramion, bo teraz mam do połowy pleców i dla mnie to katorga :baffled:. I tak do fryzjera chodzę, jak jestem w PL, bo mam zaufaną dziewczynę.

reklama
Astrid 26 tydzień... Dzwoniłam już, asystentka odebrała i do południa ma się ze mną położna skontaktować.

Ja sobie cholernie zdrowe śniadanie zaserwowałam - danie w 5 min. No cóż czasem lubię śmieciowe jedzenie ^^

A co do facetów... cóż... mój nie widział jak sobie włosy zafrabowałam -.-"

Astrid a ja zapodam dzis humor - lamiglowka

1301413300_182261787_1-Zdjecia--Kolce-przeciw-ptakom-kolce-na-golebie-kolce-na-ptaki-kolce-przec.jpg

:-D :-D

Astrid 26 tydzień... Dzwoniłam już, asystentka odebrała i do południa ma się ze mną położna skontaktować.

Ja sobie cholernie zdrowe śniadanie zaserwowałam - danie w 5 min. No cóż czasem lubię śmieciowe jedzenie ^^

A co do facetów... cóż... mój nie widział jak sobie włosy zafrabowałam -.-"
Oj ja dziękuję za wszystkie "chinolki"... odkąd po gorących kubkach i ionnych nudlach rzygałam, jak kot... to do dziś tego nie ruszam. Poza tym, ostatnio najadłam się chipsów i małą brzuszek bolał :-(.

Astrid widze, ze Twoj maz tez Ci umie doradzic tak jak i moj mnie :baffled: a wkurza to niemilosiernie (przynajmniej mnie), bo to jedyna osoba ktorej mozna w danej chwili o porade poprosic w sprawie wygladu a tu klops! No ale za to jak idziemy razem na zakupy, to mi doradza co kupic (chyba sie boi ze jakby powiedzial "i tak fajnie i tak" to bym kupila za duzo i za bardzo obciazyla domowy budzet LOL hihihihi) :-)

reklama
Agss zapraszam na grzaneczki na oleju z oliwek.
No i patrzta jaki Adamo ma kostium. Mis polarny w pelnej postaci :D

Mojemu to wszystko jedno co bedzie na obiad czy będę miała czarne czy jasne wlosy, jakie meble, kanapa itd faceci sa nieskomplikowani ;) Ci to mają latwo w życiu kiedy my rozważamy każde za i przeciw

Załączniki

• 20121211_095045.jpg
    20121211_095045.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 32
  • 20121211_083024.jpg
    20121211_083024.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 29
Do góry