reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

hi hi hi
a ja sie dzis wyspalam i mam sile do teraz:-)

A my bylysmy u kolezanki dzis na mikolaju. odlot koles przyjechal na bialym koniu, ile gapiow sie zlecialo, aparaty i telefony w ruch, nawet babcie w pizamach powychodzily z domow. A dzieci, szok nie wiedzialy co robic. Oczywiscie sesja fotograficzna musiala byc z konikiem i mikolajem:-). Pozniej dzieciaki dostaly mase rzeczy, moja do tej pory jeszcze nie spi i grzebie w nowych prezentach,a Lenka no coz chyba nawet nie zauwazyla mikolaja, bardziej ja interesowaly rozwrzeszczane dzieci

Macie dwie fotki:-), to za chwilke

Załączniki

• PC050293.JPG
    PC050293.JPG
    26,5 KB · Wyświetleń: 41
  • PC050304.JPG
    PC050304.JPG
    58,3 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
ja juz nigdy w zyciu ogladalam chyba z PINCET razy, to sobie teraz za to miasto kobiet na tvn style obejrze :tak:

ewelinka, woooow to niezla atrakcja, a to wasz znajomy sie przebral?

hague, tak , mial wypozyczyc tylko stroj, a tu przed przyjsciem dzwoni i mowi wychodzic z domu mikolaj jedzie, wszyscy wyszli i szok:szok::szok:

ide polozyc weronisie spac bo caly czas taka podekscytowana i nie wiem czy usnie
wpadne pozniej

Ostatnia edycja:
O jaa super! Postaral sie :tak: a na tym drugim foto to nawet jego buzi nie widac :-D a to Twoje coreczki ma sie rozumiec???? wow obie jakie juz duze...:szok:

oj zrobil mega niespodzianke i kazdy dostal jakis prezencik i to on kupowal, a dzieci obkupil ze ho ho ho, TAKI PRAWDZIWY MIKOLAJ . Az mi glupio bylo, bo umowilam sie z kol ze kupujemu dzieciakom po jednym duzym prezencie, a tu daje....i daj............i daje. Zachowal sie tak jakby to byly jego dzieciaki. :szok::szok::szok:

dokladnie:tak::tak:

Gdzie sie wszystkie dziewczynki podzialy????
Czyzby dawaly prezenty mezczyzna na mikolaja????( lub na odwrot???)?;-);-);-) :-D:-D:-D

Ja juz mykam, trzeba sie wyspac;-)
Milej nocki

Ja tam film oglądałam... Mikołaj do nas nie przyjechał. Byliśmy niegrzeczni :baffled:.

W ogóle zaszaleliśmy i.... z racji tego, że za tydzień jedziemy do PL... już mamy ubraną choinkę :nerd:.

reklama
Do góry