reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

hi hi hi
a ja sie dzis wyspalam i mam sile do teraz:-)

A my bylysmy u kolezanki dzis na mikolaju. odlot koles przyjechal na bialym koniu, ile gapiow sie zlecialo, aparaty i telefony w ruch, nawet babcie w pizamach powychodzily z domow. A dzieci, szok nie wiedzialy co robic. Oczywiscie sesja fotograficzna musiala byc z konikiem i mikolajem:-). Pozniej dzieciaki dostaly mase rzeczy, moja do tej pory jeszcze nie spi i grzebie w nowych prezentach,a Lenka no coz chyba nawet nie zauwazyla mikolaja, bardziej ja interesowaly rozwrzeszczane dzieci

Macie dwie fotki:-), to za chwilke

Załączniki

• PC050293.JPG
    PC050293.JPG
    26,5 KB · Wyświetleń: 39
  • PC050304.JPG
    PC050304.JPG
    58,3 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
ja juz nigdy w zyciu ogladalam chyba z PINCET razy, to sobie teraz za to miasto kobiet na tvn style obejrze :tak:

ewelinka, woooow to niezla atrakcja, a to wasz znajomy sie przebral?

hague, tak , mial wypozyczyc tylko stroj, a tu przed przyjsciem dzwoni i mowi wychodzic z domu mikolaj jedzie, wszyscy wyszli i szok:szok::szok:

ide polozyc weronisie spac bo caly czas taka podekscytowana i nie wiem czy usnie
wpadne pozniej

Ostatnia edycja:
O jaa super! Postaral sie :tak: a na tym drugim foto to nawet jego buzi nie widac :-D a to Twoje coreczki ma sie rozumiec???? wow obie jakie juz duze...:szok:

oj zrobil mega niespodzianke i kazdy dostal jakis prezencik i to on kupowal, a dzieci obkupil ze ho ho ho, TAKI PRAWDZIWY MIKOLAJ . Az mi glupio bylo, bo umowilam sie z kol ze kupujemu dzieciakom po jednym duzym prezencie, a tu daje....i daj............i daje. Zachowal sie tak jakby to byly jego dzieciaki. :szok::szok::szok:

dokladnie:tak::tak:

Gdzie sie wszystkie dziewczynki podzialy????
Czyzby dawaly prezenty mezczyzna na mikolaja????( lub na odwrot???)?;-);-);-) :-D:-D:-D

Ja juz mykam, trzeba sie wyspac;-)
Milej nocki

Ja tam film oglądałam... Mikołaj do nas nie przyjechał. Byliśmy niegrzeczni :baffled:.

W ogóle zaszaleliśmy i.... z racji tego, że za tydzień jedziemy do PL... już mamy ubraną choinkę :nerd:.

reklama
Do góry