reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Paranormal Activity obejrzalam kawaleczek i nigdy nie chce na to natknac:no::shocked2:
Ale co to sie dziwic jak ja nawet balam sie poczatkowych napisow "Egzorcyzmy Emili Rose" czy jak to sie pisze ;-)
Ja niewiem co jest fajnego w tym, ze sie czlowiek boi:-) No niektorzy lubia...tak jak wspolne jedzenie sledzi:-D:-D:-D Swoja droga to uwielbiam w smietanie lub w occie mmmm
Mozemy kiedys sie wszystkie spotkac i rytualnie sie nimi objadac:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja mam lekarke Hanne i pielegniarke Moniqe.. no ale tam jest ich wiecej.

Milka ja za duzo horrorow nie ogladam bo sie boje, ale lubie czasem thrillery poogladac. no i ja lubie takie wjezdzajace na psyche czyli paranormal albo blair witch project.... ale potem przez pare miesiecy sie boje jak mala dziewczynka, moj sie smieje i zarazem wkurza bo go czasem w nocy budze zeby poszedl ze mna siku bo ja na dol nie zejde :cool2::sorry2:

ej a apropo to w rijswijku jest taki dom podobny do tego z blair witch project :szok: az mnie ciary przechodza jak kolo niego przechodze :baffled:

hahaha fajne by bylo forumowe spotkanie ,ze sledziowa nutka:-D

Madziu Mileny nie mierzyli jak miala 2 mis:tak:a teraz co miesiac :tak:rosnie twoja mala rosnie twoja juz ma ponad 7 kg a moja jeszcze do 6 nie doszla:baffled::happy2:
ja horrorow nie ogladam bo bym przezywala z pol roku:-D za to moj maaz jak mnie wola na serial to mowi '" twoj horror sie zaczyna":-D:-D:tak:

hahaha a co ogladasz karola? :D ja to na wspolnej mecze i czasami m jak milosc :D oprocz tego wszystkie tvn'owskie programy, moj to prawie w ogole tv nie oglada bo go nie dopuszczam :-p

Karola moj identycznie mowi jak twoj :D jak mnie wola ma M jak Milosc albo Na Wspolnej :)

ja raz ogladalam jakies egzorcyzmy ale wiecej nie chce bo potem sie boje zeby mnie czsem nie opetalo :D hah

Hague moj to juz sie na mnie drze ze nie dopuszczam go do tv :D on oglada tylko mecze i tvn turbo :D a ja nie mam zamiaru na to patrzec :D

Ale za to jak ma dzien wolny to narzeka bo ja jak zaczne ogladac seriale/telenowele to mu zylka skacze :D

A co ja mam powiedziec jak moj maly to chyba juz pond 9 kg bedzie wzyl :D

"Na wspolnej" obowiazkowo:-) i tez lubie tvn ogolnie.
Teraz zaczely sie same powtorki.
Dlaczego ja nigdy nie trafiam na Polakow:no:
Wszyscy uczeni w Hadze urzeduja:-D

ja lubie sledzie tylko w 2 postaciach, jedne robi moja mama drugie ciocia
dam wam przepisy
1. platy sledziowe w occie, kroimy na pol
kroimy w kostke jabluszko i cebulke
sosik: gesta smiet + musztarda+ sol,pieprz= mieszamy
ukladamy na polmisku sledzie posypujemy jablkiem i cebulka i polewamy sosikiem mozna posytac koperkiem lub pietruszka

2.te sledzie musza postac dzien
kupujemy platy slediowe w zalewie solowej i kroimy w kosteczke
cebulke kroimy w kosttke i podsmazamy na oleju +koncentrat pom+ketchup ostry+doprawiamy do smaku+ rodzynki(2h wczesniej moczymy je w wodzie).
Wszystko razem mieszamy i wstawiamy do lodowki, na drugi dzien pycha polecam
:-):-)
Proporcji nie znam bo robie na oko;-)

hi hi wy o filmach a ja o sledziach

Ostatnia edycja:
czesc i czolem.
Olivia dziś mega marudna. prawie caly dzien nic nie spala i nic nie jadla. O 20.00 wciągła ze 180 tego pijamapapje z bananem i od tej pory spi. Ale następną butlę mam juz na podorędziu;-)
Iskeirka ,Milka bobzre ze tak latwo poszlo mleko z piersi:tak::-)
Nie wiem czy tak prędko... Wczoraj odciągalam gdzieś kolo 17.00 i "wyssalam" gdzieś kolo 150ml. Dziś rano nie mialam co odciagać i wymasowalam piersi pod prysznicem. Teraz coś tam mi leci, ale to już chyba reszta.....
Ja ostatnio ogladalam "Omen" i potem cala noc koszmary...
zazwyczaj tak mam po horrorach ;/
ja powiem tak - kiedyś uwielbialam horrory, thrillery i tym podobne. Do czasu, jak nie zaczęłam oglądać "Piły".... Obejrzlam do polowy i... nigdy wiecej nie chce tego ogladac... jakaś świadomoś jest we mnie, ze to akurat może wydarzyć się naprawdę i mam dość...
Znikam spać - dobranoc

reklama
Do góry