ASTRID u nas cyc tez kroluje ja sie ciesze bk juz w ciazy bardzo chcialam karmic i do tej porh Nadka nie.zna smaku innego mleczka niz mamusi A ja po powrocie do pracy chce dalej karmic,troche zapasu pomrozilam a reszte planuje na biezaco sciagac. Ale narobilyscie smaka na te sledzie. EWELINA dzieki za przepisy
reklama
No ja to widze ze mam z wiekszoscia wspolne zainteresowania haha, sledzie i seriale lol.
ewelina dzieki za przepisy, przydadza sie na stowke!!!
milka zobacz, masz 2 forumowiczki z rotterdamu - astrid i justyna i dzieci w podobnym wieku
astrid zaluj ze nie jadlas, holenderskie haringi sa pycha, ja zawsze jak z pracy wracam to kupuje, ale tylko w znanej mi budce zeby pozniej zatrucia nie bylo tylko ze lepsze sa bez bulki, bo bulka slodka ja Ci polecam tradycyjnie czyli z cebulka i za ogonek hihi
iskierka ja nigdy w zyciu pily nie ogladalam, ale widzialam zwiastuny i sie domyslam co tam moze byc i dla mnie to obrzydliwe, a moja siostra wszystko moze ogladac, byle z kims i raczej nie ma takich odruchow jak ja.
ewelina dzieki za przepisy, przydadza sie na stowke!!!
milka zobacz, masz 2 forumowiczki z rotterdamu - astrid i justyna i dzieci w podobnym wieku
astrid zaluj ze nie jadlas, holenderskie haringi sa pycha, ja zawsze jak z pracy wracam to kupuje, ale tylko w znanej mi budce zeby pozniej zatrucia nie bylo tylko ze lepsze sa bez bulki, bo bulka slodka ja Ci polecam tradycyjnie czyli z cebulka i za ogonek hihi
iskierka ja nigdy w zyciu pily nie ogladalam, ale widzialam zwiastuny i sie domyslam co tam moze byc i dla mnie to obrzydliwe, a moja siostra wszystko moze ogladac, byle z kims i raczej nie ma takich odruchow jak ja.
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
nie mam w okolicy żadnej budki z haringami, jedynie co, to widziałam haringi zapakowane w plastik w Albercie.
nana19
Fanka BB :)
Witam kobitki
Za mna ciezka nocka.Nie z powodu pracy bo ja nie pracuje w nocy tylko wieczorem .Na nocke chyba bym nie dala rady...Tymcio nie mogl spac no i mu sie na wyglupy zebralo.Sledzie no kiedys uwielbialam ale teraz to tak ciezko na dobre trafic i jakos mnie odrzucilo.Zato horrory uwielbiam,kryminaly,thilery.Co do pily to tam to juz przegiecie czasem nie da sie ogladac.
Za mna ciezka nocka.Nie z powodu pracy bo ja nie pracuje w nocy tylko wieczorem .Na nocke chyba bym nie dala rady...Tymcio nie mogl spac no i mu sie na wyglupy zebralo.Sledzie no kiedys uwielbialam ale teraz to tak ciezko na dobre trafic i jakos mnie odrzucilo.Zato horrory uwielbiam,kryminaly,thilery.Co do pily to tam to juz przegiecie czasem nie da sie ogladac.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hejka
oj ja dzisiaj też zrąbana po robocie, a teraz szybko szaro się robi i mam wrazenie o 15 ze jest 18.... bleehhh
u nas coraz lepiej, jutro Martyś do złobka juz idzie... dobrze ze mamy 2 minuty drogi to nie bedzie za długo na dworze
zgadzam sie z wypowiedzą ze piła jest nie tyle straszna ale obrzydliwa.... te flaki .... uuuhhh
ja też oglądam na wspolnej... nie w tyg ale w sobote wszystkie odcinki tygodnia naraz... no i pierwsze miłosc obowiazkowo...
oj ja dzisiaj też zrąbana po robocie, a teraz szybko szaro się robi i mam wrazenie o 15 ze jest 18.... bleehhh
u nas coraz lepiej, jutro Martyś do złobka juz idzie... dobrze ze mamy 2 minuty drogi to nie bedzie za długo na dworze
zgadzam sie z wypowiedzą ze piła jest nie tyle straszna ale obrzydliwa.... te flaki .... uuuhhh
ja też oglądam na wspolnej... nie w tyg ale w sobote wszystkie odcinki tygodnia naraz... no i pierwsze miłosc obowiazkowo...
bernadetkka
Ja dzisiaj tez jakas padnieta jestem...
Aluś dzisiaj strasznie marudzi caly dzien ;/ ale wzielam sie za te porzadki i troche porobilam...
Ja Piłe ogladalam ale juz nie pamietam ktore czesci
Lubie takie filmy psychologiczne.
Dzisiaj dostalam prezent na Mikolajki od mojego B. akwarium z rybkami zawsze mi sie marzyly ale jakos tak nie bbylo okazji sobie kupic
takze mam dodatkowe zajecie
Aluś dzisiaj strasznie marudzi caly dzien ;/ ale wzielam sie za te porzadki i troche porobilam...
Ja Piłe ogladalam ale juz nie pamietam ktore czesci
Lubie takie filmy psychologiczne.
Dzisiaj dostalam prezent na Mikolajki od mojego B. akwarium z rybkami zawsze mi sie marzyly ale jakos tak nie bbylo okazji sobie kupic
takze mam dodatkowe zajecie
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Dzisiaj też padam. Maja fikała od 6:30 do 21 z przerwą na zakupy w Albercie o 14 . Otworzyli nam po remoncie. Masakra, w życiu tylu ludzi nie widziałam tam. No i jeszcze biegał tam między półkami Sint i Pietki. Maja miała ich w nosie i spała. Obudziła się, jak wróciliśmy do domu.
Z sriali to regularnie oglądam Pierwszą Miłość i Na Wspólnej :-)
Mikołaj może do nas jutro przyjdzie.... o ile byliśmy grzeczni
Zaraz na tvp2 będzie "Nigdy w życiu!?... uwielbiam.... Judyta nie dramatyzuj!
Z sriali to regularnie oglądam Pierwszą Miłość i Na Wspólnej :-)
Mikołaj może do nas jutro przyjdzie.... o ile byliśmy grzeczni
Zaraz na tvp2 będzie "Nigdy w życiu!?... uwielbiam.... Judyta nie dramatyzuj!
Ostatnia edycja:
bernadetkka
U mnie leci mecz zawsze co sroda jest, denerwuje mnie to bo w srody mozna obejrzec jakis dobry/fajny film...
Ahh Ci mezczyzni
Ahh Ci mezczyzni
reklama
Iskierka71
No ja tych seriali nie oglądam.... Tzn Na wspolnej oglądalam pierwsze odcinki, ale jak sie pracuje na zmiany to cięzko jest pilnowac odcinkow, a w sobote tez nie zawsze byl czas no i przestalam. Wrocilam do tego jak moja mama tu byla - rok temu i teraz, ale jakoś mnie nie ciągnie.ja też oglądam na wspolnej... nie w tyg ale w sobote wszystkie odcinki tygodnia naraz... no i pierwsze miłosc obowiazkowo...
Podobnie jak kiedys uwielbialam "na dobre i na zle" i "M jak Milosc" a teraz jakoś mnie nie ciagnie. Inni aktorzy, dziwne wątki.
Regularnie za to oglądam KLAN, choć tez mialam chyba dwuletnią przerwę.
A to jest genialny film. Podobnie jak "Tylko mnie kochaj"Zaraz na tvp2 będzie "Nigdy w życiu!?... uwielbiam.... Judyta nie dramatyzuj!
Ja jeszcze jutro do pracy i potem juz chyba weekend...
Podziel się: