reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ASTRID u nas cyc tez kroluje;) ja sie ciesze bk juz w ciazy bardzo chcialam karmic i do tej porh Nadka nie.zna smaku innego mleczka niz mamusi;) A ja po powrocie do pracy chce dalej karmic,troche zapasu pomrozilam a reszte planuje na biezaco sciagac. Ale narobilyscie smaka na te sledzie. EWELINA dzieki za przepisy;)

reklama
No ja to widze ze mam z wiekszoscia wspolne zainteresowania haha, sledzie i seriale lol.

ewelina dzieki za przepisy, przydadza sie na stowke!!!
milka zobacz, masz 2 forumowiczki z rotterdamu - astrid i justyna:tak: i dzieci w podobnym wieku :tak:

astrid zaluj ze nie jadlas, holenderskie haringi sa pycha, ja zawsze jak z pracy wracam to kupuje, ale tylko w znanej mi budce zeby pozniej zatrucia nie bylo :-p tylko ze lepsze sa bez bulki, bo bulka slodka:baffled: ja Ci polecam tradycyjnie czyli z cebulka i za ogonek hihi :-D
iskierka ja nigdy w zyciu pily nie ogladalam, ale widzialam zwiastuny i sie domyslam co tam moze byc i dla mnie to obrzydliwe, a moja siostra wszystko moze ogladac, byle z kims i raczej nie ma takich odruchow jak ja.

Witam kobitki
Za mna ciezka nocka.Nie z powodu pracy bo ja nie pracuje w nocy tylko wieczorem .Na nocke chyba bym nie dala rady...Tymcio nie mogl spac no i mu sie na wyglupy zebralo.Sledzie no kiedys uwielbialam ale teraz to tak ciezko na dobre trafic i jakos mnie odrzucilo.Zato horrory uwielbiam,kryminaly,thilery.Co do pily to tam to juz przegiecie czasem nie da sie ogladac.

hejka

oj ja dzisiaj też zrąbana po robocie, a teraz szybko szaro się robi i mam wrazenie o 15 ze jest 18.... bleehhh
u nas coraz lepiej, jutro Martyś do złobka juz idzie... dobrze ze mamy 2 minuty drogi to nie bedzie za długo na dworze :)

zgadzam sie z wypowiedzą ze piła jest nie tyle straszna ale obrzydliwa.... te flaki .... uuuhhh
ja też oglądam na wspolnej... nie w tyg ale w sobote wszystkie odcinki tygodnia naraz... no i pierwsze miłosc obowiazkowo...

Ja dzisiaj tez jakas padnieta jestem...
Aluś dzisiaj strasznie marudzi caly dzien ;/ ale wzielam sie za te porzadki i troche porobilam...

Ja Piłe ogladalam ale juz nie pamietam ktore czesci :D
Lubie takie filmy psychologiczne.

Dzisiaj dostalam prezent na Mikolajki od mojego B. :D akwarium z rybkami:D zawsze mi sie marzyly ale jakos tak nie bbylo okazji sobie kupic :)
takze mam dodatkowe zajecie :)

Dzisiaj też padam. Maja fikała od 6:30 do 21 z przerwą na zakupy w Albercie o 14 :baffled:. Otworzyli nam po remoncie. Masakra, w życiu tylu ludzi nie widziałam tam. No i jeszcze biegał tam między półkami Sint i Pietki. Maja miała ich w nosie i spała. Obudziła się, jak wróciliśmy do domu.

Z sriali to regularnie oglądam Pierwszą Miłość i Na Wspólnej :-)

Mikołaj może do nas jutro przyjdzie.... o ile byliśmy grzeczni :szok:

Zaraz na tvp2 będzie "Nigdy w życiu!?... uwielbiam.... Judyta nie dramatyzuj! :D

Ostatnia edycja:
U mnie leci mecz :wściekła/y: zawsze co sroda jest, denerwuje mnie to bo w srody mozna obejrzec jakis dobry/fajny film...
Ahh Ci mezczyzni
rolleyes.gif

reklama
ja też oglądam na wspolnej... nie w tyg ale w sobote wszystkie odcinki tygodnia naraz... no i pierwsze miłosc obowiazkowo...
No ja tych seriali nie oglądam.... Tzn Na wspolnej oglądalam pierwsze odcinki, ale jak sie pracuje na zmiany to cięzko jest pilnowac odcinkow, a w sobote tez nie zawsze byl czas no i przestalam. Wrocilam do tego jak moja mama tu byla - rok temu i teraz, ale jakoś mnie nie ciągnie.
Podobnie jak kiedys uwielbialam "na dobre i na zle" i "M jak Milosc" a teraz jakoś mnie nie ciagnie. Inni aktorzy, dziwne wątki.
Regularnie za to oglądam KLAN, choć tez mialam chyba dwuletnią przerwę.
Zaraz na tvp2 będzie "Nigdy w życiu!?... uwielbiam.... Judyta nie dramatyzuj! :D
A to jest genialny film. Podobnie jak "Tylko mnie kochaj"
Ja jeszcze jutro do pracy i potem juz chyba weekend...

Do góry