reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
no to moje cb ma inne rytuały widać hehhe

ja też sie boje horrorów ale lubie... z tym ze ja sama nigdy nie ogladałam i nigdy nie odwaze sie sama obejrzeć, albo ogladamy razem albo wcale....

Kurcze moja corcia kataru dostala:wściekła/y:
Epidemia jakas czy co:wściekła/y: Moj B nas pozarazal. Mnie tez cos bierze.
Na cale szczescie narazie to tylko katar. Brak innych objawow. Wszystko w normie tylko trzeba co chwile odciagac jej gile:no:
Mam nadzieje ze przespi te noc i skonczy sie tylko na tym.

Horrory:szok::szok: tylko nie to. Moj B sie zemnie smieje bo jak tylko wlaczy film i ja zobacze odrobine strasznej sceny to odrazu sie dre zeby to wylaczyl. Do tej pory widze dziewczynke z "Ringu" jak wychodzi ze studni. Wrrrr:tak:
Niemoge ogladac. Pozniej w nocy spac niemoge. A juz o wejsciu do ciemnego pomieszczenia moge zapomniec.

Madziula ja dopiero mam wizyte w cb 18. Niewiem dlaczego tak pozno.

A Emi sie Pietow nie boi. Ona lubi patrzec na ludzi. Mam nadzieje, ze jej tak zostanie.

Sama to ja bym na zawał zeszła (;
Muszę z kimś... i to albo mój K jest albo moja rodzicielka:-D Ona też uwielbia

Milka oby katarek Emilce szybko przeszedł

O i tak sobię myślę... że jeszcze 13 dni roboczych do świąt, potem wolne do 2giego stycznia i potem to już tylko 7 tygodni i na macierzyński :D

hi

ja uwielbiam horrory, thllery wszystko co straszne, fakt poznie spie jak na szpilkach, ale musze obejrzeci juz:-):-)

nana nocka, nigdy nielubilam chodzic do pracy wieczorem, trzymaj sie
milka sciagaj gilki i uzywaj masci majerankowej pod noskiem na noc
agss ja to kalendarza teraz juz nie porzebuje jak ty tak odliczasz:-D:-D:-D

Ja dzis na zakupach bylam kupilam dla moej ksazke(bo jest na etapie czytania) i torbe do szkoly- tzn od mikolaja bedzie, a i jeszcze musze rozge wielka zrobic.
jutro ide do kolezanki bo tam znajomy za mikolaja bedzie przebrany i piet tez bedzie, prezenty dla maluchow bedzie dawal, moja pewnie go pozna bo cwana bestia z niej.

Ale mnie zis glowa boli
Berni mnie tez czasami krzyki i wrzaski wkurzaja, czasami wole sama posiedziec. Jakis samotnik sie ze mnie zrobil

madziula gdzie ty masz to cb bo u mnie tez polka? moze to to samo?

nie mowcie o horrorach, pol roku temu scianelam paranormal activity 3 i do dzisiaj nie obejrzalam. a wiadomo jaki to horror, pozniej schiza ze ktos w domu jest :-D choc 1 ogladalam sama na komputerze i za bardzo mna nie wstrzasnela,ale pozniej troche sie balam w nocy spac ze ktos przy lozku moze mi stac i chowalam nawet najmniejszy paluszek pod koldre zeby mnie zaden duch nie posmeral hahaa, ale ludzie maja wyobraznie i paranoje :-) i pomyslec ze to telewizja tak na nas wplywa :szok:

no to ja tez tam chodze i Ty na 3 wizycie masz dopiero pierwszy raz z polka? no to chyba ona nie jest waszym lekarzem, bo ja mam z nia prawie co wizyte, czasami mam z pielegniarka. a wazyli i mierzyli Tomka przy kazdej wizycie. dziwne te ich zasady, pewnie co sekretarka w balie to co innego robi..:nerd:

reklama
ta Polka nie jest moja lekarka , dzisiaj ogolnie miałam szczepienie z pielegniarka ale dlatego ze Martyna miała zapalenie płuc to ona powiedziała ze musi zawołać lekarza zeby ja osłuchał i stwierdził czy moze zostac zaszczepiona , no i przyszła na chwilke.... a ze teraz sie przeniosłam ze srody na wtorki to dzisiaj mi wpisały innego lekarza ale za cholere nie moge sie rozczytać co to za imie....
a co do wzrostu to sama bylam zaskoczona, ale tak mi ta pielegniarka powiedziała ze w 4 miesiacu nie mierza i nawet na komputerze jakies tabelki mi pokazywała... ehh

Do góry