reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
no to moje cb ma inne rytuały widać hehhe

ja też sie boje horrorów ale lubie... z tym ze ja sama nigdy nie ogladałam i nigdy nie odwaze sie sama obejrzeć, albo ogladamy razem albo wcale....

Kurcze moja corcia kataru dostala:wściekła/y:
Epidemia jakas czy co:wściekła/y: Moj B nas pozarazal. Mnie tez cos bierze.
Na cale szczescie narazie to tylko katar. Brak innych objawow. Wszystko w normie tylko trzeba co chwile odciagac jej gile:no:
Mam nadzieje ze przespi te noc i skonczy sie tylko na tym.

Horrory:szok::szok: tylko nie to. Moj B sie zemnie smieje bo jak tylko wlaczy film i ja zobacze odrobine strasznej sceny to odrazu sie dre zeby to wylaczyl. Do tej pory widze dziewczynke z "Ringu" jak wychodzi ze studni. Wrrrr:tak:
Niemoge ogladac. Pozniej w nocy spac niemoge. A juz o wejsciu do ciemnego pomieszczenia moge zapomniec.

Madziula ja dopiero mam wizyte w cb 18. Niewiem dlaczego tak pozno.

A Emi sie Pietow nie boi. Ona lubi patrzec na ludzi. Mam nadzieje, ze jej tak zostanie.

Sama to ja bym na zawał zeszła (;
Muszę z kimś... i to albo mój K jest albo moja rodzicielka:-D Ona też uwielbia

Milka oby katarek Emilce szybko przeszedł

O i tak sobię myślę... że jeszcze 13 dni roboczych do świąt, potem wolne do 2giego stycznia i potem to już tylko 7 tygodni i na macierzyński :D

hi

ja uwielbiam horrory, thllery wszystko co straszne, fakt poznie spie jak na szpilkach, ale musze obejrzeci juz:-):-)

nana nocka, nigdy nielubilam chodzic do pracy wieczorem, trzymaj sie
milka sciagaj gilki i uzywaj masci majerankowej pod noskiem na noc
agss ja to kalendarza teraz juz nie porzebuje jak ty tak odliczasz:-D:-D:-D

Ja dzis na zakupach bylam kupilam dla moej ksazke(bo jest na etapie czytania) i torbe do szkoly- tzn od mikolaja bedzie, a i jeszcze musze rozge wielka zrobic.
jutro ide do kolezanki bo tam znajomy za mikolaja bedzie przebrany i piet tez bedzie, prezenty dla maluchow bedzie dawal, moja pewnie go pozna bo cwana bestia z niej.

Ale mnie zis glowa boli
Berni mnie tez czasami krzyki i wrzaski wkurzaja, czasami wole sama posiedziec. Jakis samotnik sie ze mnie zrobil

madziula gdzie ty masz to cb bo u mnie tez polka? moze to to samo?

nie mowcie o horrorach, pol roku temu scianelam paranormal activity 3 i do dzisiaj nie obejrzalam. a wiadomo jaki to horror, pozniej schiza ze ktos w domu jest :-D choc 1 ogladalam sama na komputerze i za bardzo mna nie wstrzasnela,ale pozniej troche sie balam w nocy spac ze ktos przy lozku moze mi stac i chowalam nawet najmniejszy paluszek pod koldre zeby mnie zaden duch nie posmeral hahaa, ale ludzie maja wyobraznie i paranoje :-) i pomyslec ze to telewizja tak na nas wplywa :szok:

no to ja tez tam chodze i Ty na 3 wizycie masz dopiero pierwszy raz z polka? no to chyba ona nie jest waszym lekarzem, bo ja mam z nia prawie co wizyte, czasami mam z pielegniarka. a wazyli i mierzyli Tomka przy kazdej wizycie. dziwne te ich zasady, pewnie co sekretarka w balie to co innego robi..:nerd:

reklama
ta Polka nie jest moja lekarka , dzisiaj ogolnie miałam szczepienie z pielegniarka ale dlatego ze Martyna miała zapalenie płuc to ona powiedziała ze musi zawołać lekarza zeby ja osłuchał i stwierdził czy moze zostac zaszczepiona , no i przyszła na chwilke.... a ze teraz sie przeniosłam ze srody na wtorki to dzisiaj mi wpisały innego lekarza ale za cholere nie moge sie rozczytać co to za imie....
a co do wzrostu to sama bylam zaskoczona, ale tak mi ta pielegniarka powiedziała ze w 4 miesiacu nie mierza i nawet na komputerze jakies tabelki mi pokazywała... ehh

Do góry