reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dzień Dobry
My już nz nogach,Zuzia świrowała to wzięłam ją na dół.Marta jeszcze śpi...ale jej fajnie :tak:
Ja dziś w końcu musze pojechać po maty pod miski.Jak kupowałam same miseczki to maty to nie były mi potrzebne...teraz łobuzy rzucają miskami :wściekła/y: MagicMat świetny bajer i wszytkie koleżanki go chwalą.
Prenatal - eten en drinken - Kinderservies en bestek - Tommee Tippee - TT Magic mat anti slip

Ooo jeszcze zapomniałam powiedzieć,że w poniedziałek jestem umówiona z Zuzią u HA.nie mogę dlużej czekać...ciągle się drapie,piszczi i wije jak piskorz :baffled: Trzymajcie kciuki w pn żeby Ha dała skierowanie na testy :unsure:
Miłego dnia.

dzien dobry

Robale dzieki za zyczenia dla meza:tak: jeszcze sie nie pogodzilismy:baffled: a on dzis w pracy
Madziu jak mam jeden gryzaczek ,zwykle kolo z raczka i malej pasuje:tak: mysle ze musi byc w miare miekki:tak:
Iskierko taka decyzja jest zawsze ciezka do podjecia ,nic sie nie martw Olivia na pewno nawet tego nie zauwazy:happy2:
Mamo MZ trzymam kciuki za Zuzie:tak:

Ja jakies 5 lat temu wrozylam i wyszlo mi ze bede miec chlopca do roku i tak tez sie stalo:tak::-DA pozniej raz wyszlio ze tylko jedno dziecko a za drugim razem ze jeszcze dziewczynka bedzie:tak: no i jest tadaaam:-D
Za to kolezanka odkryla ze bedzie miec 3 chlopców a ma dziewczynke:tak:na razie,bo chyba zaczynaj sie starac o kolejne:happy:

Moj maz dzis w pracy ajutro ma gezaminy i szkolenie z VCA i caly dzien go tez nie bedzie :no:nie lubie takich weekendow ,znow sama:baffled::no:

hejka

karola82 ja tez weekend sama, nawet nie mam jak do sklepu wyjsc bo małej nie chce chorej ciagnać...i tak dzisiaj bede siedziec a jutro jeszcze dluzej grrrrr

Dzieki dziolchy za zyczenia :-D

Iskierka nie przejmuj sie, pomysl,ze obie bedziecie bardziej wypoczete i zadowolone :-) choc wiem jak to ciezko, bo sama to przechodzilam jak Tomus przechodzil na modyfikowane..
Karola wspolczuje klotni z mezem, no ale czasami trzeba sie poklocic, zeby moc sie pogodzic :sorry2:;-)
Milka zostawiam Ci priv.

reklama
Noo cisza jak to w sobote wieczor wszyscy na baletach:-D
Ja w koncu zagniotlam ciasto na pierniki i teraz bedzie ladnie lezec w lodowce az przyjdzie na nie czas.Jezeli oczywiscie wczesniej nie wrabie surowego :rolleyes::laugh2:
Wrzucilam nowe zdjecia na nk,dawno nic nie dodawalam a ludzie pytaja...ooo wlasnie ktos pytal o fb,nie posiadam niestety:no:
Teraz jakiegos filma wlacze i zasne przy nim szybciutko pewnie.Zuzia daje w nocy popalic...co chwila budzi sie z placzem,bardzo ja swedzi ta skora i nie moze przez to zasnac a ja nie umiem jej pomoc,jak dobrze ze w pn do HA.
Dobrejnocki @ll !

Do góry