reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dzień Dobry
My już nz nogach,Zuzia świrowała to wzięłam ją na dół.Marta jeszcze śpi...ale jej fajnie :tak:
Ja dziś w końcu musze pojechać po maty pod miski.Jak kupowałam same miseczki to maty to nie były mi potrzebne...teraz łobuzy rzucają miskami :wściekła/y: MagicMat świetny bajer i wszytkie koleżanki go chwalą.
Prenatal - eten en drinken - Kinderservies en bestek - Tommee Tippee - TT Magic mat anti slip

Ooo jeszcze zapomniałam powiedzieć,że w poniedziałek jestem umówiona z Zuzią u HA.nie mogę dlużej czekać...ciągle się drapie,piszczi i wije jak piskorz :baffled: Trzymajcie kciuki w pn żeby Ha dała skierowanie na testy :unsure:
Miłego dnia.

dzien dobry

Robale dzieki za zyczenia dla meza:tak: jeszcze sie nie pogodzilismy:baffled: a on dzis w pracy
Madziu jak mam jeden gryzaczek ,zwykle kolo z raczka i malej pasuje:tak: mysle ze musi byc w miare miekki:tak:
Iskierko taka decyzja jest zawsze ciezka do podjecia ,nic sie nie martw Olivia na pewno nawet tego nie zauwazy:happy2:
Mamo MZ trzymam kciuki za Zuzie:tak:

Ja jakies 5 lat temu wrozylam i wyszlo mi ze bede miec chlopca do roku i tak tez sie stalo:tak::-DA pozniej raz wyszlio ze tylko jedno dziecko a za drugim razem ze jeszcze dziewczynka bedzie:tak: no i jest tadaaam:-D
Za to kolezanka odkryla ze bedzie miec 3 chlopców a ma dziewczynke:tak:na razie,bo chyba zaczynaj sie starac o kolejne:happy:

Moj maz dzis w pracy ajutro ma gezaminy i szkolenie z VCA i caly dzien go tez nie bedzie :no:nie lubie takich weekendow ,znow sama:baffled::no:

hejka

karola82 ja tez weekend sama, nawet nie mam jak do sklepu wyjsc bo małej nie chce chorej ciagnać...i tak dzisiaj bede siedziec a jutro jeszcze dluzej grrrrr

Dzieki dziolchy za zyczenia :-D

Iskierka nie przejmuj sie, pomysl,ze obie bedziecie bardziej wypoczete i zadowolone :-) choc wiem jak to ciezko, bo sama to przechodzilam jak Tomus przechodzil na modyfikowane..
Karola wspolczuje klotni z mezem, no ale czasami trzeba sie poklocic, zeby moc sie pogodzic :sorry2:;-)
Milka zostawiam Ci priv.

reklama
Noo cisza jak to w sobote wieczor wszyscy na baletach:-D
Ja w koncu zagniotlam ciasto na pierniki i teraz bedzie ladnie lezec w lodowce az przyjdzie na nie czas.Jezeli oczywiscie wczesniej nie wrabie surowego :rolleyes::laugh2:
Wrzucilam nowe zdjecia na nk,dawno nic nie dodawalam a ludzie pytaja...ooo wlasnie ktos pytal o fb,nie posiadam niestety:no:
Teraz jakiegos filma wlacze i zasne przy nim szybciutko pewnie.Zuzia daje w nocy popalic...co chwila budzi sie z placzem,bardzo ja swedzi ta skora i nie moze przez to zasnac a ja nie umiem jej pomoc,jak dobrze ze w pn do HA.
Dobrejnocki @ll !

Do góry