reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

nana19 no akurat grudzien i ogolnie zima to taki parszywy czas ....

ktoś tu wcześniej pisał o jakims gryzaczku .... czy moze ktoś mi podlinkować??? chce cos kupić do gryzienia sprawdzonego....

Ostatnia edycja:
reklama
MadziA ja kupilam w Hemie taki mieciutki gryzaczek, wczesniej kupilam twardszy i jak ugryzl to tak mi sie rozplakal ze masakra... a ten gryzie i nic narazie...

Milka ja to zapomnialam ze dzisiaj andrzejki;D

Ja mam takie ale Emila niebardzo je lubi. Moze dlatego, ze niemoze trafic jeszcze do buzki :-D
Woli pluszaki wpychac. Tak mysle, ze moze taka szczoteczke byloby jej latwiej ugryzc.
A gdzie takie sa?

Berni ja wlasnie przeczytalam na nk, ze dzisiaj imieniny Andrzeja :-)

Ostatnia edycja:
ja tez przez to wszystko całkiem zapomniałam...

Berni dobrze wiedziec bede patrzyła na miekkie :)

Milka moja to normalnie grzechotki pcha do buzi dlatego mysle ze czas na miekki gryzak bo tej grzechotki twardej nijak ugrysc sie nie da heheh

Milka szczoteczki sa w prenatalu, to sa 3 in 1, czyli od 3 miesiaca, 6 miesiaca i 12 miesiaca.

Madziula ja mam takie gryzaczki i wszystkie rzucone w kat, bo Tomek lubi gryzc i wsadzac do buzi wszystko inne, tylko nie to. a najlepsze sa piloty i telefony (juz 2 telefony sa w koszu bo zaslinil i przestaly dzialac :happy:)

reklama
Do góry