reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Mamo biedny chłopak, ale chociaż wesoło macie...

po twoim opisie bardziej mi to pod azs podchodzi... ciekawa jestem co lekarz ci powie....

śliczne uśmieszki :)

reklama
Witam niedzielnie.
Ja sie dziś kuruję. Wziełam aspirynę, a mleczko... niestety pójdzie do zlewu. Musze się postawić na nogi, a paracetamol mi już nie pomaga.
Madziulka zdrówka dla małej
Iskierka na letnich oponach jest jazda !:D haha

ja to boje sie jezdzic jak jest slisko... mam wrazenie ze zaraz cos sie stanie... dwa lata temu w drodze powrotnej do Holandii mielismy wypadek na autostradzie wlasnie zima :( i tak sie boje straszliwie...

Ja to bez fb zyc czasem nie moge :D
Ja bez fb mogę żyć, czemu nie. Ale jak już tam wleze i zaczne grać.......... to masakra:-D:-D:-D
Auta, och auta ja uwiebiam jezdzic, czy to zima czy lato, snieg czy deszcz. Gdzie trzeba zawsze pojade, nawet zima na letnich:-):-). Juz tak nawet jezdzilam ale w pl, a wiecia jakie tam zimy:-D, pareobrotow zaliczylam kilka pchan i tak prezylAM ZIME.W TYM rou tez zmieniam opony bo do pl smigamy. A jeszcze wspomne ze moj maz nie ma prawka i cala droga do pl jest moja. teraz sie troszke obawiam bo male dziecko, ale mam nadzieje ze bedzie ladnie spala:tak:
No ja już 3 rok na letnich, ale do PL się nie wybieram. Trochę wprawy nabrałam jak jeździć żeby nie driftować na lodzie:-D:-D:-D Swoją drogą Ewelina witaj w klubie - ja też ZAWSZE do PL w obie strony sama bo moj też bez prawka.

Dziewczyny, a próbowałyście tubylczą maść na egzemę? Nazywa się Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen. Mojej Olivii zeszły dzieki niej wszelkiego rodzaju chrostki i zaczerwienienia.

Madziula kurczę oby teraz po antybiotyku lepiej już było.

MamoZ&M ano lubię, gotowanie i pieczenie to taka moja pasja (; A jagodzianki wymiotło :eek: Wszystkie wsuneli :-D A Wy macie wesoło w domu, chociaż powiem Ci że ja też nie lubię obcych w domu, goście są fajni byle nie za długo (;
A ja dzisiaj klusek nie mam za to będę buchty kulać :-D
A uśmiechy genialne (;

Wróciłam z polskiego sklepu i poraz kolejny stwierdzam że NIENAWIDZĘ jeździć po Hadze -.-"

O i jeszcze jedno... jak mi ktoś jeszcze raz powie że mam za mały brzuch to osobiście zatłukę...
Musiałam z siebie to wyrzucić:-D

Iskierka witaj w gronie wirusów i zarazków...

a co to znaczy tubylcza??? i gdzie takowa mozna dostać.>>

hahah uśmiałam sie z twojego driftowania....

Agss czemu nie mówilas ze jedziesz do polskiego sklepu do Hagi?? ja dzisiaj cały dzien sama w domu i kawy pod dostatkiem.... chetnie bym zjadła jagodzianki....

Ewelina to Ci chlop zabalowal :D moze sami toczyi jakies walki :D

Madzia o matko :( dobze ze przepisali ci ten antybiotyk... moze pomoze i malutka nie bedzie sie meczyc... :) dobrze ze sie wybralas jeszcze raz do lekarza:*

Kasiu, wez tej dziewusze zasadz kopa w d*pe :) niech ruszy swoja szanowna:D szczerze mowiac to ja sobie jej nie wyobrazam jak juz beda sami mieszkac :D
A usmieszki cudne! :*

Robale dzien dobry :*

Iskierko ja tam nie gram na fb bo mnie sie nie chce, a i internet mi sie wiesza wiec, same nerwy :D ale za to gram w Bilard8 :)

Agss no to musisz sie pochwali teraz brzuszkiem :d

A ja dzisiaj na obiad robie schab pieczony:) oby tylko wyszedl bo to moj pierwszy :)

Ostatnia edycja:
Berni aa tak, matczyna intuicja mnie nie zawiodła ....

oj w bilard 8 na wp to kiedys grałam jak szalona, ale to dawno jeszcze zanim wyjechalam do nl ;D

ja to teraz wpierdzialam, czosnek, jak nie do mleka to na kanapce, miam mniam uwielbiam....

Madzia ja właśnie azs podejrzewam a zauważyłam ,że tutaj na azs mówią atopisch eczeem lub samo eczeem i z tego wszystkiego sama zaczęłam mówić egzema zamiast azs :eek:
Iskierko,zdrówka! Mamy niestety zawsze muszą być w formie i na nogach...
Agss a ja to Cię chyba utłukę,ciągle mi smaki robisz :growl:

Madziula bo to nieplanowane było... następnym razem dam znać (;
MamoZ&M przepraszam już nie będę:-D
Berni.. a w sumie mogę się pochwalić brzuchem (;
sam4217.jpg

reklama
Do góry