reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Mamo biedny chłopak, ale chociaż wesoło macie...

po twoim opisie bardziej mi to pod azs podchodzi... ciekawa jestem co lekarz ci powie....

śliczne uśmieszki :)

reklama
Witam niedzielnie.
Ja sie dziś kuruję. Wziełam aspirynę, a mleczko... niestety pójdzie do zlewu. Musze się postawić na nogi, a paracetamol mi już nie pomaga.
Madziulka zdrówka dla małej
Iskierka na letnich oponach jest jazda !:D haha

ja to boje sie jezdzic jak jest slisko... mam wrazenie ze zaraz cos sie stanie... dwa lata temu w drodze powrotnej do Holandii mielismy wypadek na autostradzie wlasnie zima :( i tak sie boje straszliwie...

Ja to bez fb zyc czasem nie moge :D
Ja bez fb mogę żyć, czemu nie. Ale jak już tam wleze i zaczne grać.......... to masakra:-D:-D:-D
Auta, och auta ja uwiebiam jezdzic, czy to zima czy lato, snieg czy deszcz. Gdzie trzeba zawsze pojade, nawet zima na letnich:-):-). Juz tak nawet jezdzilam ale w pl, a wiecia jakie tam zimy:-D, pareobrotow zaliczylam kilka pchan i tak prezylAM ZIME.W TYM rou tez zmieniam opony bo do pl smigamy. A jeszcze wspomne ze moj maz nie ma prawka i cala droga do pl jest moja. teraz sie troszke obawiam bo male dziecko, ale mam nadzieje ze bedzie ladnie spala:tak:
No ja już 3 rok na letnich, ale do PL się nie wybieram. Trochę wprawy nabrałam jak jeździć żeby nie driftować na lodzie:-D:-D:-D Swoją drogą Ewelina witaj w klubie - ja też ZAWSZE do PL w obie strony sama bo moj też bez prawka.

Dziewczyny, a próbowałyście tubylczą maść na egzemę? Nazywa się Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen. Mojej Olivii zeszły dzieki niej wszelkiego rodzaju chrostki i zaczerwienienia.

Madziula kurczę oby teraz po antybiotyku lepiej już było.

MamoZ&M ano lubię, gotowanie i pieczenie to taka moja pasja (; A jagodzianki wymiotło :eek: Wszystkie wsuneli :-D A Wy macie wesoło w domu, chociaż powiem Ci że ja też nie lubię obcych w domu, goście są fajni byle nie za długo (;
A ja dzisiaj klusek nie mam za to będę buchty kulać :-D
A uśmiechy genialne (;

Wróciłam z polskiego sklepu i poraz kolejny stwierdzam że NIENAWIDZĘ jeździć po Hadze -.-"

O i jeszcze jedno... jak mi ktoś jeszcze raz powie że mam za mały brzuch to osobiście zatłukę...
Musiałam z siebie to wyrzucić:-D

Iskierka witaj w gronie wirusów i zarazków...

a co to znaczy tubylcza??? i gdzie takowa mozna dostać.>>

hahah uśmiałam sie z twojego driftowania....

Agss czemu nie mówilas ze jedziesz do polskiego sklepu do Hagi?? ja dzisiaj cały dzien sama w domu i kawy pod dostatkiem.... chetnie bym zjadła jagodzianki....

Ewelina to Ci chlop zabalowal :D moze sami toczyi jakies walki :D

Madzia o matko :( dobze ze przepisali ci ten antybiotyk... moze pomoze i malutka nie bedzie sie meczyc... :) dobrze ze sie wybralas jeszcze raz do lekarza:*

Kasiu, wez tej dziewusze zasadz kopa w d*pe :) niech ruszy swoja szanowna:D szczerze mowiac to ja sobie jej nie wyobrazam jak juz beda sami mieszkac :D
A usmieszki cudne! :*

Robale dzien dobry :*

Iskierko ja tam nie gram na fb bo mnie sie nie chce, a i internet mi sie wiesza wiec, same nerwy :D ale za to gram w Bilard8 :)

Agss no to musisz sie pochwali teraz brzuszkiem :d

A ja dzisiaj na obiad robie schab pieczony:) oby tylko wyszedl bo to moj pierwszy :)

Ostatnia edycja:
Berni aa tak, matczyna intuicja mnie nie zawiodła ....

oj w bilard 8 na wp to kiedys grałam jak szalona, ale to dawno jeszcze zanim wyjechalam do nl ;D

ja to teraz wpierdzialam, czosnek, jak nie do mleka to na kanapce, miam mniam uwielbiam....

Madzia ja właśnie azs podejrzewam a zauważyłam ,że tutaj na azs mówią atopisch eczeem lub samo eczeem i z tego wszystkiego sama zaczęłam mówić egzema zamiast azs :eek:
Iskierko,zdrówka! Mamy niestety zawsze muszą być w formie i na nogach...
Agss a ja to Cię chyba utłukę,ciągle mi smaki robisz :growl:

Madziula bo to nieplanowane było... następnym razem dam znać (;
MamoZ&M przepraszam już nie będę:-D
Berni.. a w sumie mogę się pochwalić brzuchem (;
sam4217.jpg

reklama
Do góry