reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ja to wrozylam w szkole na dyskotekach andrzejkowych jak bylam mlodsza :-D 30 listopada to moj dzien, bo moje urodziny, ale swietuje jutro, bo w piatek to tak nijako :-D takze jutro tata ma dyzur przy synku a mama sie bawi na scheveningen:-):tak:;-) oj od czasu do czasu trzeba do ludzi wyjsc, zeby nie zwariowac :happy:

ja to nawet nie mialabym z kim dzisiaj wrozyc, bo nie pracuje z polakami, a holendrzy to nie wiedza o co kaman :-D a moj to byl juz taki padniety ze poszedl spac z Tomkiem zaraz jak ja przyszlam z tej pracy :happy: chyba se na facebooku powroze hahahah:laugh2:

Hauge sto lat i udanej imprezki:tak:

Madziu kiedys ktoras pisala o tych szczoteczkach Pielęgnacja jamy ustnej - Nuby, Zestaw 3 szczoteczek do zębów - Nuby u nas sa nawet w hoogvliet:tak: ja zakupilam i masuje dziaselka Milusi:tak: strasznie sie przy tym cieszy:tak:

Ja tez zapomnialam o wrózbach:baffled::laugh2: dzis moj maz ma imieniny i juz zdazylismy sie popsztykac:baffled: chyba jakiac czarna seria klótni z mezami:baffled::sorry2:
Milenka w nocy nie za bardzo spala a w dzien tez marudzila i ciagle na rekach:baffled: dobrze ze teraz juz spi :tak:
Berni wspolczuje bolesnej @ ,ja jeszcze nie mam i wcale za nia nie tesknie:-D

Hej,hej jestem i ja!
Z mezem pogodzona i juz happy nawet tamta panna mi zwisa :-D
The Hague wszystkiego najlepszego !!!
Ten zestaw z Nuby 3w1 o ktorym piszecie jest nawet w Kruidvacie,akurat dzis widzialam jak bylam na centum.Moje maja szczoteczki ale ich nie lubia,wiec rozgladalam sie za innymi ale szkoda mi kasy bylo, 2x taki zestaw to troche kosztuje.Niech sie mecza tymi darmowymi ktore dawala higienistka w kdv :-D
Gryzakow mialam mnostwo ktore podostwalam ale nie podeszly lobuzom to kupilam im takie bol.com | Tommee Tippee - Closer to Nature Bijtring - Fase 2 | Baby do dzis je lubia,idealnie wpasowuja sie do malej raczki i a tymi czulkami fajnie im sie 'jezdzi' po dziaslach.

My dzis w pracy z kolezankami z obraczki wrozylysmy tak dla jaj i mi wyszlo ze nie bede miec dzieci :-D:-D:-D a za maz wyjde jak bede miec 44 lata :-D:-D:-D no to albo moj m wyciagnie kopyta albo sie rozwiedziemy i wtedy moge brac ten drugi slub :-D:-D:-D

Dobranoc i ....milego weekendu !!!

Robale to bylo kilka kropelek. Napewno nie ciaza. Ja dopiero skonczylam karmic piersia i jeszcze mi sie tam produkuje cos wiec raczej okres jeszcze nie. Moze jakas juz zapowiedz ze nadchodzi. Czytalam, ze tak mozebyc.

W Prenatalu sa takie szczoteczki? Jutro sprawdze.

TheHague wszystkiego najlepszego!

A tez by sie gdzies poszlo zabawic hmm;-)

Milka ja jak mialam jeszcze mleko to najpierw mialam 3 dni małe plamienia a dopiero po 2 tyg od tego dostalam normalny okres a teraz juz mam normalniei co miesiac...

no widze ze co mama to rozne opinie o gryzakach, nie spodziewałam sie ze kazdy bedzie chwalił to samo ale teraz badz tu madry i zgaduj co akurat polubi moje dziecko.... mysle ze skoro lubi te grzechotki tak do buzi wkładac to chyba kupie gryzak podobny cos w stylu AnnyJ..... chodz ten od Mamy tez fajny...

reklama
Berni ja wlasnie przeczytalam na nk, ze dzisiaj imieniny Andrzeja :-)
A ja wyczytalam że TheHague ma dziś urodzinki. Zresztą widzę że sama się pochwaliła więc - wszystkiego najlepszego Hatareguś!!!!

Ja podjelam kilka dni temu decyzję o zakonczeniu karmienia piersią. Do szewskiej pasji doprowadza mnie ściąganie pokarmu w pracy. Młoda ciągnie mm Groeie Start bez problemu, je deserki, warzywka, ciacho na mleczku, że spokojnie moge jej ograniczyć pierś...
Z jednej strony trochę źle się z tym czuję, bo pierś to jednak pierś. Ale z drugiej strony widzę że wiecej zjada innego jedzonka, najada się, lepiej robi kupki no i ja lepiej śpię. Odciuagam mleczko dwa razy na dobę i myslę, że w poniedzialek do pracxy pojde już bez odciagacza....

Do góry