reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Czesc kolezanki!
Madzia biedna Martynka,szybkiego wyzdrowienia zycze a Tobie cierpliwosci i spokoju!
Pierwsza chorobe dziecka zawsze najbardziej sie przezywa,wspolczuje Ci bardzo ale nooo kiedys musial byc ten pierwszy raz.
Moje sie juz tyle nachorowaly a i tak za kazdym nastepnym razem tak samo sie o nie boje...
Jeszcze raz polecam wszystkim Katarek do odciagania,duzo szybciej sciaga gilki i wyciaga wszystko! U nas sie sprawdzil,jak byly mniejsze to szlo bez problemow ,chwila krzyku i spokoj a teraz to dra sie strasznie,chociaz to nie boli .Wierca we wszystkie strony,kreca glowa i dluzej to trwa ale wyciagac frida czy gruszka sobie nie wyobrazam,z rak by mi wyrwaly i nic bym im nie odciagnela...

Ja dzis wkur*** jak jeszcze nigdy! Nagle...niby nagle sie okazalo,ze panna mojego szwagra od jutra nie ma gdzie mieszkac!No akurat w to uwierze...ale huk z tym...pyta sie szwagier czy ona moze u nas pomieszkac dopoki nie znajdzie nic innego.Co ja moglam zrobic?? Niezgodzic sie ??Glupio by tak bylo :zawstydzona/y: Teraz bede sie meczyc z obca laska w moim domu... Ale nie o to sie tak wkurzylam,bo nie raz ktos u nas pomieszkiwal.Tylko moj stary ucial temat mowiac,ze zawsze to jakas kasa za 'wynajecie' a ja sie pytam co z moim samopoczuciem?? ja mam sie czuc glupio we wlasnym domu ?? Fajnie wiedziec ze dla niego kasa wazniejsza od mojego samopoczucia...nawrzeszczelismy na siebie i do tej pory ani slowa,beda ciche dni :-(
Sorka,ze tak biadole,nie mialam komu sie wyzalic...
Milego wieczoru wszystkim!

mamozm bardzo dobrze cie rozumiem z tym mieszkaniem ja juz pare razy przez to przechodzilam, zawsze dalam sie namowic mojemu. Bo to na troszke, bo pomocy potrzebuje itp. zawsze z kilku dni robily sie tygodnie. a najgorsze bylo to ze spali i tacy co roboty nie mieli i od rana do wieczora do kanapy poprzylepiani i jeszcze jedzenie im daj. Tragedia.

A jak tam twoje laseczki, zdrowe, zadowolone?? Pewnie juz spia.
Ja juz moje marudy polozylam i szybko usnely,:-)

Madziula jak tam???? Bez goraczki juz???
Berni, milka gdzie sie podziewacie???

Mamo Z&M dzieki za słowa otuchy... narazie daję rade z fridą chodz musiałam wziasc sie za sposob bo tak samo sie wierci i kreci głowa ze nie daje rady... a jak krzyczy to nie moje wyssac glutków bo ona je wciaga.... wiec wpadłam na pomysła i zagaduje ja zabawka po czym po cichutku przykladam do dziurki i fruuuu glutki leca... wydrze sie, znowu ja zagaduje i fruu z drugiej dziurki heheh

a co do facetów... no gdzieś trzeba sobie ponarzekać ....:)

Madziu zdrowka zycze Martynce,dobrze ze bylas u lekarza :tak:przynajmniej wiesz ze to nie pucy czy oskrzela :sorry:
Ja sie tez tydz temu balam op MIlenke bo naczytalam w necie o zapaleniu oskrzeli i cala noc sluchalam czy oddycha:no::baffled:nawet spala z nami w lozku a rano zaraz do lekarza :tak:Moja mala tez strasznie kaszle i to juz od 2 tyg ale zawsze mowia ze pl i osk ma czyste...:sorry:jak jej nie przejdzie to w przyszlym tyg znów pojde i powiem ze do pl jedziemy itp

MamoMZ no wiesz kaska zawsze sie przda ale juz komfortu nie ma:no:Moze szybko cos znajdzie ,a u szwagra nie moze zamieszkac?ciche dni tez czasem sa potrzebne ,bedzie dobrze:tak:
Astrid faktycznie perfekcyjna pani domu z ciebie :tak:
Nana co tam slychowac? znalazlas inna prace?

Mąż śpi, to nie zazdrości Mai spania mi na cyckach, hihi. Mam nadzieję, że jak nastanie urlop, to nasze relacje małżeńskie się poprawią.
U nas od września mieszka kumpel... póki co mi nie przeszkadza. Jak ma wolne od pracy, to go zaganiam do gotowania i mycia garów. No... ale po cichu mam nadzieję, że szybko odkuje się finansowo i nie będzie z nami mieszkać nie wiadomo ile.

Ja mam dzsiaj ciezki dzien... ;( znowu "Te" dni... zwijaam sie z bolu....

Madzia zdrowka dla Martynki!:*

Kasiu wspolczuje... my odkad dostalismy mieszkanie nikt z nami nie mieszkal i dzieki CI PAnie!P)
na kempingu mieszkalismy za to z roznymi ludzmi, co jansie wtedy nerwow ojadlam...;/ masakra

Tak właśnie zrobiłam Iskierko. Ile maja czasu na odpowiedz?
No srednio jakieś 3-4 tygodnie.... Zawsze możesz sprawdzić na Welkom bij UWV. Logujesz sie na MijnUWV przez DigiDi i tam masz informacje na temat zasiłku.
Wszystkim waszym dzieciaczkom zdrowka życzę. Moja Olivcia jak na razie dzięki bogu tylko lekki katarek ma. Za to ja jestem ciut przeziebiona.... ale się kuruję :-D

reklama
Dzien doberek :)
Jezeli ktos jeszcze uzywa pampersow 1 badz 2 New Baby to sa znowu w kruidvacie na zarejestrowane karty promocja do aktywacji. Zawsze karte mozna pozyczyc sasiadce co ma Male jezeli samemu sie nie skorzysta :)

Do góry