Czesc dziewczyny!
I po weekendzie hehe
Wczoraj zaserwowalam malej kaszke z lyzeczki. Na poczatku niebardzo wiedziala co z tym zrobic a pozniej tylko raczkami machala i patrzyla na miske
Dalam jej tylko troszke bo sie balam ze za duzo na pierwszy raz moze jej zaszkodzic. Dzisiaj znowu sprobuje bo widze, ze jest nawet lepiej jak po tym gdy dostala w piatek z butli.
Za tydzien warzywka. Chociaz niewiem czy bedzie chciala. Probowalam dac soczku z marchwi, ale niebardzo smakowalo. Po tym wszystkim pozostal zolty smoczek
Dieta? Hmmm... Powiem tak. Jakies dwa lata temu odchudzalam sie przez ok 3 miesiace i schudlam ok 15 kilo
Stawialam przede wszystkim na cwiczenia, codziennie, ale nie na steperze tylko takie z pania z tv
Moj B znalazl mi w Intenecie i sciagnal taki stary zestaw cwiczen z nieznana mi pania. Po tym wszystkim moge stwierdzic, ze kobitka naprawde wie co robi bo w 15 minut cwiczylam wszystkie miesnie i dzialalo. Z tego co wiem to ona ma rozne zestawy. M. in. na posladki, nogi itp. Ja dodatkowo mialam zestaw na brzuch, rewelacja. Wszyscy sie mnie pytali co ja robie, ze jaki plaski brzuch mi sie zrobil. Na poczatku wiadomo, trudno i ciezko, ale szybko widac efekty. Tez 15 minut dziennie.
Oprocz tego staralam sie jesc zdrowo, nie tlusto i max 1000 kalorii dziennie.
No i wspomagacz. Moze wzbudzic troche kontrowersji tu na forum, bo wiekszosc ludzi uwaza, ze nie warto sie truc i takie tam...
A ja wiem, ze probowalam w zyciu wszytkiego i nic nie pomoglo tak jak DREN. Moze wydawac sie to dziwne ale mozna go kupi tylko w sklepach dla kulturystow. Nie polecam tym, co maja problemy z sercem i krazeniem:-) Efekt? Pozwyzszona temperatura ciala, szybsze bicie serca, wiekszy power. Uwierzcie mi, ze chcialo sie cwiczyc i tluszcz sie wytapial.
Oprocz tego spodenki gumowe. Lub chociac pas.
Hehe zabrzmialo to jak jakas reklama
Ja mam zamiar do tego wrocic
Ostatnio probowalam Zumby
Nie nadaje sie do tego. Jak zaczela uczyc krokow to zrezygnowalam :-) Ja mam demo na Xbox. Wole "Dance Central":-)
Berni super ten tygrysek
Pewnie zapomnialam cos jeszcze napisac. Hmm...moze pozniej mi sie przypomni.
Aha Emi ostatnio tez jest jakas niespokojna. W sobote sie nam w sklepie rozplakala jakby ktos ja ze skory obdzieral. Przez pol godziny nie moglam jej uspokoic. I tak do tej pory. Spi po 15 minut w dzien. Tlumacze to wszystko zabkami...