Agss
Fanka BB :)
bernadetka wiesz pracowanie razem ma swoje plusy ale też i minusy, widzę po sobie. Czasem wolałabym nie pracować w tym samym miejscu co mój K
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie ze przy dziecięcych sloiczkach, mleczkach i kaszkach leżą, ale widzę że już znalazlaś...Iskierka a te ciasteczka przy czym leza??? tam gdzie zarelko dla dzieci, sloiczki, kaszki itp??
No, to ładnie ci mąż pomaga, nie ma copare dni temu zostawilam mala z tata a ze starsza corcia poszlam na miasto, po 3 h wrocilam a moj maz oburzony ze mala mu plakala i nawet na fajke nie poszedl. okazalo sie ze zapial ja w fotelik i posadzil przed tv i inteligentnie myslal ze usiedzi w jednym miejscu przez 3 h.
a dzis nie umial zapiac fotelika do stelaza wozka, tatus za dyche.
dobrze ze chociaz obiadki gotuje jak siedzi w domu.
no teraz spokuj, jedna i druga spi, kolezanka z 2 urwisami poszla, relaks na maksa
iskierka znalazlam w jumbo te ciasteczka i juz je jadlysmy, buzia sie nie zamykala tak samo jak przy kaszcze malinowej
milka no to masz solidny plan z ta dietka i cwiczeniami, ja jestem raczej leniwa, wiec musze cos innego znalezc, moze tabletka CUD