reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien Dobry:happy: ja to dzisiaj pospalam:) co prawda z przerwami na telenowele moje:)

Iskierka mam tak samo jak wstaje do mojego rano 4-5 zalezy to niewiem co sie dzieje, jak juz zasne to chwile przed 4 i potem jestem jak zombie:) cala odgnieciona z kazdej strony przez poduszki i inne specyfiki:dry:
Mojemu juz troche lepiej ale gardlo to ma tak ochrypniete ze slowa nie powe;/

I co najlepsze moj maly mieszkaniec brzucha tak jakby sie wyciszyl, juz coraz mniej sie przeciaga:szok:
[h=3]Kraamzorg Het Groene Kruis | Kraamzorg in Groningen Friesland [/h]A to moje kraazmorg.:)
(niewiem czy bedzie dzialac ten link bo ja nie wumiem wstawiac:))

reklama
Karola no tak to nie da rady, kramzorgowe przychodzą z rana :) musiałaby sie babka rozdwoić hehehe a własnie o której one przychodza?? czy to zalezy ode mnie jak ja bede chciała ??

Karola no tak to nie da rady, kramzorgowe przychodzą z rana :) musiałaby sie babka rozdwoić hehehe a własnie o której one przychodza?? czy to zalezy ode mnie jak ja bede chciała ??
To chyba zależy od firmy i tego ile ma domków do obskoczenia. U mnie była najwcześniej o 12.

W ogóle dzisiaj jestem jakaś nieogarnięta. Mała daje czadu. W ogóle wczoraj raz i dziś też raz się porzygała, bo za dużo zjadła. Mam nadzieję, że nie będzie się do powtarzać częściej, bo będę musiała iść z nią do lekarza. Wczoraj byłam w takim szoku, że się poryczałam:-(. Od dzisiaj ostro uczę ją wcinać smoczka, jak jest poddenerwowana. Bo tak, to chciała ciągle cycka.

Zafarbowałabym w końcu włosy, ale mi się nie chce. Nie farbowałam od marca :baffled:.

Madzia no nie konieczni ,do mnie chodzila raz od 9 a raz od 13 :tak:Zalezy jak miala czas i jak ja chcialam:tak: Znów zamówilam na 3 godz ,dla mnie wystarczy:tak: W tych 3 godz jest opieka nad mama i dzieckiem itp ,oraz sprzatanie lazienki i wc:tak: pani mnie pinformowala:tak:

Astrid nic sie nie martw na zapas ,moze faktycznie za duzo zjadla:tak:

Czesc laseczki , ja juz wspominalam na tamtym watku, ze dostalam mega wk--- nie bede brzydko pisac, po raz kolejny mocne wrazenia zafundowal mi nasz wspanialy ubezpieczyciel. Z ktorym oczywiscie nikt nie ma problemow tylko my :-D co za szczescie, czuje sie wybrana z tlumu ;) na samym poczatku oczywiscie w placz (tak wlasnie reaguja kobiety w ciazy, jak male dziewczynki) a potem porobilam screenshoty i im wysle :angry:
Ja sie zapisalam do De Provinciale Kraamzorg Zeeland, ale jeszcze nic od nich nie mam :-)dopiero co wyslalam formularz - zla , niedobra matka ja . De beste Kraamzorg in Zeeland, West-Brabant en Goeree

MGD to jak na okres to tez jakby skurczowo, co ? Trzymaj tam sie.
Ja ostatnio spie jak zabita a dzis mialam durnowaty sen, nawet wam nie bede opowiadac , bo szkoda slow.

No i na 16 jestem umowiona z ta babeczka polka, ktora mnie wczoraj nawiedzila w domu a potem bede pakowac siebie i meza bo jutro wyjezdzamy na 3 dni do Antwerpii na ostatni nasz wspolny wyjazd we dwoje.
Mam nadzieje, ze bedzie pogoda, bo dzis cos nie bardzo. . .

Karola, my tak jemy pozno, bo emek ma popoludniowki i wraca o 12 w nocy i tez chce cos cieplego zjesc nie na kanapkach , a lubimy razem jesc , bo samemu to jakos tak smutno. Nie lubie jesc sama , nawet jak mieszkalam jeszcze tutaj z kolezankami to zawsze gotowalam na wiecej niz tylko dla siebie i kogos wolalam zeby miec kogos przy stole :D taki juz ze mnie typ , nie lubie jesc w samotnosci :D

Bo samotne jedzenie nie ma smaku ;)
Ja jak jestem sama to zyje tylko na kanapkach ;)

AYNI co Ci ubezpieczyciel odstawil za numer???

Ja tez zawsze staram sie czekac z obiadem, w dzien zapcham sie kanapkami:)

Ja dzisiaj sie czuje jakbbym miala umierac:dry: glowa mnnie boli ze niewiem co mam ze soba zrobic:no:
U nas dzisiaj ladna pogoda caly dzien, malo slonca ale bardzo duszno, byc moze nadejdzie jakas burza:-(
Dziewczyny jak znajsc na marktplaats tzw. lezaczek-bujaczek dla dziecka? :sorry2:

Ayni nie denerwuj sie! w twoim stanie to niewskazane... ja tez mam VGZ i narazie jest dobrze u mnie bo u mojego B to tez co jakis czas cos wymysla:wściekła/y: i szarpia czlowiekowi nerwy. Ja to im nawet nie zglosilam ze w ciazy jestem, zrobila to za mnie polozna (chyba) bo ja tam nie dzwoniłam a kraampaket dostalam, wiec chyba wiedza:-D
Zycze Wam milego weekednu! :-) zwiedzajcie poki czas:)

Łoo mamo, ale u nas duszno :baffled:. Burza szaleje za oknem... tak myślałam, że przyjdzie, bo od rana było duszno. Dzisiaj z Mają zaliczyłyśmy spacerek do sąsiadki na ogródek. Mała przyzwyczaja się coraz bardziej do smoczka. Jest trochę poddenerwowana, ale się nie dziwię, bo duszno i burzy za oknem. Ja też chodzę jak zombie, ale sobie zrobilam drzemkę o 16 jakoś i mi trochę lepiej.

reklama
ja juz dawno dostalam kraampakket z ubezp. i jak sie zapisywałam do geboortekliniek to przyslali list i tam pisało ze mam powiadomić ubezp. ze chce tam rodzić, wiec ja za tel , dzwonie i mowie, a pani do mnie ze ja nie musze tego zgłaszac hehehe wiec jej tylko powiedziałam, ze tak pisali w liscie a jak nie to gitara .... co za bałagan, nie wiadomo co trzeba zgłaszac a co nie hehehe

Do góry