reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien Dobry:happy: ja to dzisiaj pospalam:) co prawda z przerwami na telenowele moje:)

Iskierka mam tak samo jak wstaje do mojego rano 4-5 zalezy to niewiem co sie dzieje, jak juz zasne to chwile przed 4 i potem jestem jak zombie:) cala odgnieciona z kazdej strony przez poduszki i inne specyfiki:dry:
Mojemu juz troche lepiej ale gardlo to ma tak ochrypniete ze slowa nie powe;/

I co najlepsze moj maly mieszkaniec brzucha tak jakby sie wyciszyl, juz coraz mniej sie przeciaga:szok:
[h=3]Kraamzorg Het Groene Kruis | Kraamzorg in Groningen Friesland [/h]A to moje kraazmorg.:)
(niewiem czy bedzie dzialac ten link bo ja nie wumiem wstawiac:))

reklama
Karola no tak to nie da rady, kramzorgowe przychodzą z rana :) musiałaby sie babka rozdwoić hehehe a własnie o której one przychodza?? czy to zalezy ode mnie jak ja bede chciała ??

Karola no tak to nie da rady, kramzorgowe przychodzą z rana :) musiałaby sie babka rozdwoić hehehe a własnie o której one przychodza?? czy to zalezy ode mnie jak ja bede chciała ??
To chyba zależy od firmy i tego ile ma domków do obskoczenia. U mnie była najwcześniej o 12.

W ogóle dzisiaj jestem jakaś nieogarnięta. Mała daje czadu. W ogóle wczoraj raz i dziś też raz się porzygała, bo za dużo zjadła. Mam nadzieję, że nie będzie się do powtarzać częściej, bo będę musiała iść z nią do lekarza. Wczoraj byłam w takim szoku, że się poryczałam:-(. Od dzisiaj ostro uczę ją wcinać smoczka, jak jest poddenerwowana. Bo tak, to chciała ciągle cycka.

Zafarbowałabym w końcu włosy, ale mi się nie chce. Nie farbowałam od marca :baffled:.

Madzia no nie konieczni ,do mnie chodzila raz od 9 a raz od 13 :tak:Zalezy jak miala czas i jak ja chcialam:tak: Znów zamówilam na 3 godz ,dla mnie wystarczy:tak: W tych 3 godz jest opieka nad mama i dzieckiem itp ,oraz sprzatanie lazienki i wc:tak: pani mnie pinformowala:tak:

Astrid nic sie nie martw na zapas ,moze faktycznie za duzo zjadla:tak:

Czesc laseczki , ja juz wspominalam na tamtym watku, ze dostalam mega wk--- nie bede brzydko pisac, po raz kolejny mocne wrazenia zafundowal mi nasz wspanialy ubezpieczyciel. Z ktorym oczywiscie nikt nie ma problemow tylko my :-D co za szczescie, czuje sie wybrana z tlumu ;) na samym poczatku oczywiscie w placz (tak wlasnie reaguja kobiety w ciazy, jak male dziewczynki) a potem porobilam screenshoty i im wysle :angry:
Ja sie zapisalam do De Provinciale Kraamzorg Zeeland, ale jeszcze nic od nich nie mam :-)dopiero co wyslalam formularz - zla , niedobra matka ja . De beste Kraamzorg in Zeeland, West-Brabant en Goeree

MGD to jak na okres to tez jakby skurczowo, co ? Trzymaj tam sie.
Ja ostatnio spie jak zabita a dzis mialam durnowaty sen, nawet wam nie bede opowiadac , bo szkoda slow.

No i na 16 jestem umowiona z ta babeczka polka, ktora mnie wczoraj nawiedzila w domu a potem bede pakowac siebie i meza bo jutro wyjezdzamy na 3 dni do Antwerpii na ostatni nasz wspolny wyjazd we dwoje.
Mam nadzieje, ze bedzie pogoda, bo dzis cos nie bardzo. . .

Karola, my tak jemy pozno, bo emek ma popoludniowki i wraca o 12 w nocy i tez chce cos cieplego zjesc nie na kanapkach , a lubimy razem jesc , bo samemu to jakos tak smutno. Nie lubie jesc sama , nawet jak mieszkalam jeszcze tutaj z kolezankami to zawsze gotowalam na wiecej niz tylko dla siebie i kogos wolalam zeby miec kogos przy stole :D taki juz ze mnie typ , nie lubie jesc w samotnosci :D

Bo samotne jedzenie nie ma smaku ;)
Ja jak jestem sama to zyje tylko na kanapkach ;)

AYNI co Ci ubezpieczyciel odstawil za numer???

Ja tez zawsze staram sie czekac z obiadem, w dzien zapcham sie kanapkami:)

Ja dzisiaj sie czuje jakbbym miala umierac:dry: glowa mnnie boli ze niewiem co mam ze soba zrobic:no:
U nas dzisiaj ladna pogoda caly dzien, malo slonca ale bardzo duszno, byc moze nadejdzie jakas burza:-(
Dziewczyny jak znajsc na marktplaats tzw. lezaczek-bujaczek dla dziecka? :sorry2:

Ayni nie denerwuj sie! w twoim stanie to niewskazane... ja tez mam VGZ i narazie jest dobrze u mnie bo u mojego B to tez co jakis czas cos wymysla:wściekła/y: i szarpia czlowiekowi nerwy. Ja to im nawet nie zglosilam ze w ciazy jestem, zrobila to za mnie polozna (chyba) bo ja tam nie dzwoniłam a kraampaket dostalam, wiec chyba wiedza:-D
Zycze Wam milego weekednu! :-) zwiedzajcie poki czas:)

Łoo mamo, ale u nas duszno :baffled:. Burza szaleje za oknem... tak myślałam, że przyjdzie, bo od rana było duszno. Dzisiaj z Mają zaliczyłyśmy spacerek do sąsiadki na ogródek. Mała przyzwyczaja się coraz bardziej do smoczka. Jest trochę poddenerwowana, ale się nie dziwię, bo duszno i burzy za oknem. Ja też chodzę jak zombie, ale sobie zrobilam drzemkę o 16 jakoś i mi trochę lepiej.

reklama
ja juz dawno dostalam kraampakket z ubezp. i jak sie zapisywałam do geboortekliniek to przyslali list i tam pisało ze mam powiadomić ubezp. ze chce tam rodzić, wiec ja za tel , dzwonie i mowie, a pani do mnie ze ja nie musze tego zgłaszac hehehe wiec jej tylko powiedziałam, ze tak pisali w liscie a jak nie to gitara .... co za bałagan, nie wiadomo co trzeba zgłaszac a co nie hehehe

Do góry