reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

A mi brakuje tych brzuszkowych doznań :-D. Chociaż... teraz moja brzuszkowa lokatorka się tak fajnie do siebie uśmiecha, jak śpi i bardzo lubię jak mi zasypia na brzuchu, jak kończę ją karmić. Teraz bidulka ma trądzik niemowlęcy i wygląda jak indycze jajko. W ogóle po tej wczorajszej herbatce tak jakby część tego jej zniknęła z buzi :confused:. Ale dzisiaj już nowe wypryski się pojawiły.

reklama
indycze jajko???:confused:..nie wiem jak wygląda ale Tymek też miał trądzik niemowlęcy i jak teraz patrzę na te zdjęcia to wtedy niewidziałam że jest tego tak dużo...od co robi macierzyństwo z oczami:-D

Astrid Tomek tez mial ten tradzik (nie wiem czy wszystkie dzieci maja), nie smarowalam niczym, samo zeszlo, ale co zauwazylam, ze zawsze znikalo jak spal i jak bylismy na dworze. a jak np. plakal to pojawialo mu sie wiecej z tych nerwow :-D:confused:

Kallie każdy etap ciązy jest szczegolny i wyjątkowy, ciesz sie każda chwila i przezywaj jak możesz :) nic cie nie ominie;)
a w końcu i ty sie rozpakujesz ;)

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku z moim M. i naszym psiakiem:) taka pogoda dzisiaj fajna, troszke słonka ale tylko leciutki wiaterek więc można chodzić i chodzić :) tylko mi czasami właśnie brzuch się taki twardy robi i troche wtedy gorzej się poruszać, ale to nic nie boli ani nie dokucza tylko takie dziwne uczucie ciężkości, też tak macie?

Ayni ja też sobie ostatnio uświadomiłam że 3 mies i od tej pory się doczekać nie moge ale niech maleństwo jeszcze troszkę posiedzi dla własnego zdrowia. Mój M. to sie śmieje ze mnie że teraz mu marudze ze nudy i takie tam a za kilka mies będę płakać za chwilą spokoju heheh
A widziałam dzisiaj na forum wrześniowym że pierwszy bobas się urodził 2tyg temu!! w 26tyg, mam nadzieję że wszystko w porządku u nich

Mi tez ciezko na macicy, a w nocy irytuje mnie uczucie jakbym miala co chwile sikac, mimo ze juz w pecherzu pusto.. I brzuszek rosnie, a tak sie go nie moglam doczekac hihi.
I pamietam jak Astrid byla w 28 tyg i Madzia chyba w 23 i jak pisala jak mala kopie a ja czekalam na pierwsze ruchy :D A tymczasem Astrid juz po imprezie w geboorte hotelu a Madzia juz ma ostatnie przyszykowania. Iskierka juz chyba tylko czeka na ten moment hihi jeszcze MGD i Bernadetkka, fajnie, jakos nam zleci do tego wrzesnia widac, ze bedzie duzo wrazen :D

za 4 tyg jade do PL i jak wroce to tez juz bede juz miala 30-tydz z glowy jak nie 32 w trakcie a potem to juz z gorki na pazurki ;)

Madziu super ,ze wszystko w porzadku z toba i malenka:tak: ja nie jezdze na rowerze ,bo mam kolo zepsute amój sie nie kwapi do naprawy:no::no: stwierdzil ,ze mi nowy rower kupi bo bede z dwójka dzieci jezdzic...

Ja juz sie nie moge doczekac az sie na brzuchu poloze :-D:tak:

haha karola ja tez tak mowilam w ciazy, ale polozyc na brzuchu sie moglam dopiero gdzies miesiac po porodzie, bo wczesniej mnie bardzo piersi bolaly :baffled: a teraz leze do woli :-D

karolcia 82 hehe ja nie tylko o spaniu na brzuchu marze, ale reszte zostawie dla siebie hihihihi ja zawsze staram sie spać na boku jak nie lewym to prawym ale czesto budze sie na plecach, no ale co mam zrobić nie spac ?? heheh w ogóle to sie dowiedziałam ze ciągne gary w nocy.......

reklama
Madzia tak ?to niezle :-D My mamy okno na wejsciu do klatki i czasem sie tak zastanawiam jak jest otwarte czy nie slychac mojego:-D:tak:

Hague no pewnie piersi beda przepelnione i tez za bardzo nie pospie:baffled:

Do góry