reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Witam dziewczyny :-)

Nie udzielam sie na tym watku ale widze ze poruszylyscie temat TESCIOWYCH. Ja swojej nienawidze i na sama mysl o niej az mi cisnienie skacze a wczoraj sie dowiedzilam ze szykuja sie zeby nas odwiedzic. Moja to nawet sie nie interesuje wnukami....

reklama
hihi..moja tesciowa to temat rzeka!:-D... Boze chron moja rodzine przed nia... jeden z najnormalniejszych wyskokow jak byla tutaj?:szok: zostawilam moje dzieci 4 i 2 lata przed tv i poszla poszalec na centrum:dry::-(... dobrze ze mnie tknelo cos i do domu wrocilam...

Ania ale zeby dzieci same zostawic:szok: to przegiela...
Anetka skoro sie nie interesuje wnuczkami to co ja tknelo zeby teraz odwiedzic? nie ma co sie zamratwiac na zapas moze bedzie milo:happy2:

Ewelina jeszcz ma troche czasu zeby sie obrocic:) a jak nie to oni tutaj beda probowac przekrecic:)

Madziula ja jak bylam w 32 to moj lezal glowka w dol a potem za trzy tyg juz odwrotnie;/
ale teraz na szczescie lezy tak jak powienien i mam nadzieje ze tak pozostanie:)

Ja tez rodzicow nie mam juz od dawna wychowywala nas babcia.No ale za to mam tesciowa.No i tez musze meza namawiac by zadzwonil jak sa jej imieniny czy cos bo on zly na nia jest.Mieszkala z nami tu przez rok i nigdy wiecej :no:takie historie na nas powymyslala ze szok.Szkoda o niej pisac.

Aniahaven niezla masz tesciowke.

Moja tesciowa dala malym dzieciom zapalniczki do zabawy i koraliki rozwalone:baffled:, NIGDY DZIECKA Z NIA NIE ZOSTAWILABYM.
A moj tesciu to calkiem inna osoba, ale za to bajkopisarz

Moj maz jak maly byl to tez babcia o nim zapomniala to zima w kapciuszkach i kowbojskim kapeluszu poszedl do drugiej babci:szok:

Bry :)

Nie ma to jak z rana porozmawiac o tesciowych :D
Ja odpukac na swoja nie narzekam...moze dlatego ze jest tak daleko ;) zobavzymy jaka bonanza bedzie jak z nia zamieszkam :D

MADZIA ja tez egzemowiec. Na szczescie nie na twarzy. Mi atakuje kolana i lokcie..nie moge dopuscic do przesuszenia skory bo inaczej jest tragedia...

AYNI tak dobrze pamietasz. Ja wszelkie papierki,odpisy itp zalatwialam przez ambasade. Wystarczy wystapic z wnioskiem z prosba o odpis,zalatwic i tadaaa :)

Jak tam ciezarowki?? Wszystkie w dwupakach??
Iskierko,lacze sie w bolu...od 3 dni mam skurcze przepowiadajace..raz dziennie..az sie slodko robi...
Jutro wycieczka do Amsterdamu do AMC..zobaczymy co tym razem wynajda :/

Czesc dziewczyny! mowicie o rodzicach! ja mam i mame i tate ale jak bym ich nie miala ojciec sie mna nie interesuje ma swoj swiat, a mama no coz tak jak bym ja stracila jest czlowie ale przez chorobe psychiczna ma calkowita zmiane osobowosci to juz nie jest moja mamcia chociaz ciagle ja kocham.

reklama
Do góry