reklama
jej ale smutaśne tematy poruszacie ja za to nie mam taty a z mama no róznie bywa rozbieznosc charakterów
Madziula ja tez sie pod tym moge pospisac... wiec nie jestes sama... trzymaj sie kobietko..
bernadetkka
Fanka BB :)
Thehague swietowac bede jesli urodze akurat w ten dzien
Bo mama by mi tego nie wybaczyla, rowna z niej kobitka byla, rozrywkowa taka jeszcze bedzie mnie nawiedzac jak tego nie zrobie
Madziula wspolczuje, ja swojego biologicznego ojca niz znam, a z ojczymem ie utrzymuje kontaktu, bo zaraz po wypadku polecial do sasiadki w ramoina...;/
Bo mama by mi tego nie wybaczyla, rowna z niej kobitka byla, rozrywkowa taka jeszcze bedzie mnie nawiedzac jak tego nie zrobie
Madziula wspolczuje, ja swojego biologicznego ojca niz znam, a z ojczymem ie utrzymuje kontaktu, bo zaraz po wypadku polecial do sasiadki w ramoina...;/
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Bernadetkka napewno mama będzie świetować razem z wami ja zawsze własnie byłam bardzo blisko z tatą .....
bernadetkka
Madziula to tak jak ja z mama ale nie ma sie co zalamywac, zycie toczy sie dalej trzeba jakos isc do przodu
Smutne tematy poruszacie, ale to mile ze dorosla osoba potrafi przyznac sie jak bardzo kocha-kochala rodzicow. To teraz rzadko sie zdarza. Ja mam ich oboje i sa wspaniali,
ale MOJA TESCIOWA KOSZMAR!!!!!!!!!!!!! mA 47 LAT a zachowuje sie jak nastolatka, mysli ze jest najlepszym kumplem kazdego. Raz jak miala ur to wypiwszy sobie za duzo i tak jej odbilo ze poleciala do kuchni po walek i z piana w ustach do mnie: ze ja to wredna osoba, ukradlam jej kochanego syneczka, ze zabraniam dostepu do wnuczki itp Moj tak sie wpienil, ze do tej pory mamy minimalny kontakt z nia.
Jeszcze bylo kilkanascie spiec z nia ale to dluga historia. Mowie wam wariatka
ale MOJA TESCIOWA KOSZMAR!!!!!!!!!!!!! mA 47 LAT a zachowuje sie jak nastolatka, mysli ze jest najlepszym kumplem kazdego. Raz jak miala ur to wypiwszy sobie za duzo i tak jej odbilo ze poleciala do kuchni po walek i z piana w ustach do mnie: ze ja to wredna osoba, ukradlam jej kochanego syneczka, ze zabraniam dostepu do wnuczki itp Moj tak sie wpienil, ze do tej pory mamy minimalny kontakt z nia.
Jeszcze bylo kilkanascie spiec z nia ale to dluga historia. Mowie wam wariatka
Madziula85
Ja już nie bardzo nie smuce, czas troche leczy rany
Ja sam bardzo fajną teściową
P.S. dzisiaj już oficjalnie zmieniono mi nazwisko w gemeente po męzu jupiii, teraz tylko czekam na odbiór paszporciku i na szczescie nie bedzie problemu z nazwiskiem dla dzidzi
Ja sam bardzo fajną teściową
P.S. dzisiaj już oficjalnie zmieniono mi nazwisko w gemeente po męzu jupiii, teraz tylko czekam na odbiór paszporciku i na szczescie nie bedzie problemu z nazwiskiem dla dzidzi
bernadetkka
Ewelina szkoda ze Ci sie taka trafila, ale dobrze ze maz jest za toba
to wazniejsze niz ona...
Mi naszczescie trafila sie dobra tesciowa narzekac narazie nie moge na nia oby tak dalej, ale tez strasznie za swoim syneczkiem jak by mogla to za przeproszeniem by mu w du*e wlazla:-) ale nie dziwi mnie to bo widzi go raz w roku albo i nie bo rzadko bywamy w pl...
Madziula to gratulacje jak sie czujesz z nowym nazwiskiem?
to wazniejsze niz ona...
Mi naszczescie trafila sie dobra tesciowa narzekac narazie nie moge na nia oby tak dalej, ale tez strasznie za swoim syneczkiem jak by mogla to za przeproszeniem by mu w du*e wlazla:-) ale nie dziwi mnie to bo widzi go raz w roku albo i nie bo rzadko bywamy w pl...
Madziula to gratulacje jak sie czujesz z nowym nazwiskiem?
Ostatnia edycja:
reklama
Madziula85
bernadetkka ahh powoli sie przyzwyczajam, najgorzej z podpisywaniem sie jak załatwiałam dowód osobisty w pl to sie myliłam i starym nazwiskiem sie podpisywałam i musialam kreślić , a teraz czekam na paszport zeby cokolwiek załatwiac i sie podpisywać
ja zaraz szykuje sie do połoznej, ciekawe czy mała juz głowka w dól
ja zaraz szykuje sie do połoznej, ciekawe czy mała juz głowka w dól
Podziel się: