AYNI,KALLIE ,a Wy juz calkiem "wygojone"?
Szwy sie juz dawno dosc ladnie zagoily bo wietrzylam duzo, a nawet w nocy podkladalam stary recznik i spalam bez bielizny kiedy juz nie lecialo tak mocno. Teraz juz krew nie leci tylko wydzielina taka o jasno brazowym zabarwieniu, juz resztki doslownie. Najgorsze byly pierwsze dni jak szew ciagnal przy wstawaniu czy siadaniu i wdzieczna jestem za wynalazek w postaci rozpuszczalnych szwow. Nie wyobrazam sobie tego sciagac
Jak gdzieś idę, to zakładam plaster no i obowiązkowo szerokie buty. Z resztą i tak mam parę par do wywalenia, bo właśnie cisną mnie w palce a nie chcę powtarzać łażenia do chirurga.
Tak sobie wyobrazilam, ze przydaly by sie jakies glany czy buty z blacha zeby ktos przypadkowo np. w supermarkecie nie najechal/nadepnal na ten palec. :-) najwazniejsze ze nie boli i sie goi. A tobie zostawili tego paznokcia chyba i tylko kawalek wycieli, tak ? Bo chyba gorzej jak calego pazura zrywaja, tego sobie nie wyobrazam, aaaauu.
U nas spanie jest naprawde super, nie nosze, nie kolysze, zaczelam wkladac do lozeczka po kapaniu butla w buzie i chwila krzyku a za 5 minut spi w dzien spi mi cos kolo 12 godzine, czasem pol, potem kolo 16-17 tez cos kolo godziny, i wieczorem 21-22 jest juz u siebie i zaciera oczy ze zmeczenia... chwila moment i spi... w nocy budzi mi sie na jedzenie dwa razy czasem jeden a czasami wogole... ostatnie jedzeie kolo 5.30 i do 9 spimy codziennie
Jeju, sliczny ten Twoj kotek, jakie rozowe uszka i nosek, sama slodycz. Naprawde urodziwy kotek, dawno tak ladnego nie widzialam. A co robilas u fryzjera ?
Co do zasypiania do mi pielegniarka, ktora u nas byla radzila wlasnie w najblizszych 2 tyg zaczac uczyc zasypiania bez usypiania tj kolysania czy trzymania na rekach, zeby dziekco samo z siebie zasypialo. Ale juz mu sie tak zdarza, oczywiscie tylko wtedy kiedy jest spiacy, troche nie chcialo by mi sie lazic po domu i go kolysac bo srednie efekty to i tak daje, on uwielbia wtedy ogladac sciany i wyposazenie domu. Podobal mi sie fragment z ta chwila krzyku
a propos spania nasz malec od 23 juz spi a my wzielismy laptopa na gore i filmik i spanie sie szykuje.
Spokojnej nocy wszystkim.