reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dzieki dziewczyny:p Ayni no to nieźle masz z tym mlekiem, moje cycki też już twarde ale na razie nie cieknie:) Berni w końcu jesteś heh i fajnie ze mały tyle przesypia, daje odpocząć rodzicom heheh

Astrid dopiero tak samo Majeczka sie urodziła a już takie wygibasy robi:tak:

Kallie pocieknie, pocieknie:) dawaj malemu ssac i pocieknie:D no narazie jest spokojny ale to sie zmieni jak zacznie byc go pelno:p

astrid to masz mala gimnastyczke:)

No ani HA ani PEPTI nie sa mlekami dla dzieci ktore ulewaja, mysle ze bernadetka lepiej niech poczeka do wizyty w CB i uzgodni z nimi takie zmiany, bo to sa mleka dla dzieci z alergiami lub z prawdopodobienstwemwystapienia alergii na bialko mleka krowiego a nie z refluksem.

Bernadetko pisalam Ci, sprobuj z nutritionem, uzytkowniczka nana19 moze Ci wiecej na ten temat powiedziec, bo Tymek tez ulewal i dodawala to do mleka na zageszczenie. Nana?? :-) Teraz Ty napisz cos od siebie, ja sie nie wypowiem bo nie uzywalam nutritionu, i oprocz chodzacej encyklopedii nie wiem czym jeszcze moglabym byc, wypowiadajac sie na tematy ktore nie dotycza mojego dziecka :confused: lol.

Kacperek jest śliczny:) ja już się nie mogę doczekać, żeby przytulić się do swojego synka:)
Kurcze dziewczyny Wy już wszystkie rozpakowane:) Kto eszcze został ja i
Agss??

Dziekki dziewczyny za odpowiedz, zaczekam do wizyty, zobacze co mi tam doradza. No narazie po tym "forte" nie ulewa mam nadzieje ze to mu podejdzie...;/
Dzisiaj Alus byl odwiedzic nowonaodzonego kolego Xawiera:) ja jak go zobaczylam, na zywo taka kruszyne to nie moge sobie wyobrazic ze jeszcze dwa miesiace temu moje dziecie bylo takie malutkie:)

reklama
Do góry