reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
2012-09-21 11.46.02.jpgDzień dobry!

Marys a ty na kiedy masz termin? Jest jeszcze Yokasta ;) z brzuszkiem .

Bernadetko dziękuje mój mały niedzwiadek jest przeslodki. Teraz wszystkie wieczory spędzamy z mezem wpatrujac się w niego. M co chwilę mu daje caluski dosłownie boję się że go w przyszłości rozpiescimy bo takie ciasteczko z niego. Mniam Mniam. Dziś ładnie się budził jak z zegarkiem w ręku co 3 h na cycka i zmianę pieluszki po czym ładnie szedł spać bez audycji hihi. Teraz też go nakarmilam mąż jeszcze śpi i mały niedzwiadek też leży grzecznie. Dziś ostatni dzień z kraamzorgiem i aż smutno trochę. Fajna dziewczyna i bardzo ją polubilismy. Kupimy jej dziś jakiegoś ładnego kwiatka w doniczce żeby nas pamiętała. Jeszcze coś drobnego chcemy położonym kupić. A jutro przyjeżdża moja mama w krótkie odwiedziny. Dziś spacerek pierwszy urzadzamy a feest to może w przeciagu następnych 2 tyg taki huczniejszy niż zakładaliśmy ;)

Mój mąż zawsze powtarzał że dziecko to błogosławieństwo i przynosi szczęście i pieniądze rodzicom i faktycznie! M dostał w ciągu ostatnich 2 tyg trzykrotnie podwyżkę (!!!) a wczoraj przyszły do nas 2 listy z belastingu o przyznanej decyzji i czekamy na wypłatę 3,500 € . Tym optymistycznym akcentem.udaje się przytulić moje dwa słodkie misie. Miłego dnia lejdis !!!

Love is in the air <3<3<3

Załączniki

• 2012-09-21 11.46.02.jpg
    2012-09-21 11.46.02.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

Ja caly tydzien sprzatalam bo miala dzisiaj ciocia mojego B z pl przyleciec i okazalo sie, ze zarezerwowalam jej bilety na odwrot :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, czyli dzisiaj z nl:no:. Nie palam do niej miloscia, ale nie chcialam zeby tak sie stalo. Jest mozliwosc zakupu biletu na wtorek, a ona chyba sie obrazila bo powiedziala, ze jak dzis nie poleci to juz wcale hmmm. Przykro mi sie zrobilo, plakalam caly ranek, bo jakby nie bylo to moj blad:zawstydzona/y: No ale coz...kto nie popelnia bledow...jak nie chce to nie, bez laski..
Przynajmniej mam caly dom wysprzatany na tip top:tak:

Ayni dziekuje za zdjecia...piekne chwile, slodki maluszek, tatus jaki dumny, uwielbiam patrzec na mezczyzn w takim momencie.

Kallie witamy Kacperka!!! Przystojniak do schrupania.

Widze, ze Berni wrocila. Witamy ponownie:-)

Moja corcia ostatnio dostala biegunki, tak mysle... Kupka tego samego koloru lecz rzadsza niz zwykle. Poza tym nic innego sie z nia nie dzialo: je normalnie, siusia, spi, usmiecha sie... Niewiem co o tym myslec. Juz dzisiaj jest lepiej. Moze to moja wina bo cos zjadlam nie tak. Tak naprawde to u mnie tez bylo cos nie tak z tymi sprawami. Czy to mozliwe, ze "sie zarazila". Czytalam, ze to raczej nie przechodzi z matki na dziecko. A jak jest w praktyce?

Maryś dopiero? Ja mam na 19 marca:szok: Więc sobie poczekam, oj poczekam...
Odebrałam za to zwangerschapsbox z etosa :-D

Ayni jak wasz Adaś cudny jest:tak:
Milka kurczę pech z tymi biletami ale ciotki nie rozumiem, co ona nigdy błędów nie popełnia? Specjalnie przecież tego nie zrobiłaś...

A ja dzisiaj będę funde czekoladowe robić... mam maliny i ananasa do maczania :-)

DSCF0516.jpga tu moj grubasek:D mine a bo nie lubi jak sie go sadza do tego bujadełka:D

Ayni ajj :) slodziak naprawde:D
Ale sie wam poszczesiclo:) hehe przynajmniej beda pieniazki na jakies drobiazgi dla maluszka:)

My tez czekamy na pieniadze z podatku bo B pozno sie rozliczyl, ze wzgledu na to ze druk M przyszed mu pozno;/ kiedys sie doczekamy:)

Yokasta sie zabukrowala i ni widu ni slychu:(

Marys, Agss zleci to bardzo szybko pamietam jak Ayni i Kallie nie mogly sie doczekac, ze tyle jeszcze czasu a tu bach i juz jest:D

Milka to pewnie jeszcze roztargnienie po porodowe:D nie przejmuj sie jej strata jak nie chce zobaczyc malenstwa i sie fo****e:) ty chcialas dobrze wyszlo jak wyszlo:)

Ostatnia edycja:
hejka

Milka ty się nie przejmuj..... normalna osoba chcac sie pozbyc gościa nie zarezerwowałaby specjalnie nie taki bilet....ale skoro ona tak myśli i sie obraza to jej strata....

Milka ja ostatnio tez miałam podejrzenia biegunki bo mi robiła kupki bardziej wodniste niz zwykle ale jak sie dowiedziałam wcale tak nie musi byc..... jesli nie robi kupek czesciej niz zwykle , i je bez problemu to sie nie przejmuj.. ja z każda pierdoła prawie wydzwaniam na info cb i dzieki temu ucze sie ciagle cos nowego hehehe

Kallie ładne imie :) śliczny maluszek :)

Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Mi poprostu sie przykro zrobiło. Trochę sie zdziwilam bo nawet mój B sie na nią wkurzył i powiedział, ze zachowuje sie jak rozkapryszona paniusia. A on nigdy tak nie robił.

Agss, Marys i cała reszta nim sie obejrzycie a będziecie machac i Wy pieluchami hehe

Berni moja tez nie zabardzo lubi siedzieć w takiej hustawce. Tez miny robi hehe

Dzieki Madziula, trochę mnie uspokoilas.

Ostatnia edycja:
reklama
Milka pierwszym razem jak go wsadzilam to po chwili zasnal ale rzy kolejnych juz byl taki krzyk ze zrezygnowalam z kupna takiej zabawki bo szkoda pieniedzy;/ wsadzam go czasem jak jestem u sasiadki:) ale po dwoch minutach jest placz:)
Zjednej strony to dobrze bo znak ze nie lubia jak sie ich husta:D

Do góry