reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Justynko, ja robilam u 'zwyklego' fotografa, ktory miesci sie na mojej dzielnicy, powiedzialam ze zdjecie paszportowe i klaar. Zaplacilam za 6 sztuk 8e. Ogolnie to zdjecia takiego malego dziecka nie musza byc perfekcyjne, i chyba do roku czy 2 lat akceptuje sie prawie kazde foto :-D (oczywiscie choc troche przypominajace paszportowe hihi).
No ale jak ktos nie zna hagi, to chyba najblizej do tego fotografa co Ty mowisz, ale cos drogo bierze :cool:

MamoZ&M nie mam zadnej wiadomosci od Ciebie??????????????napewno ja wyslalas?? bo ja nic nie dostalam :confused:

reklama
The Hague ,tak wysłałam z samego rana zanim wyjechałam do Ciebie PW z numerem telefonu żebyś przysłała mi adres...albo coś namotałam ...niewiem w stresie byłam...pisałam napewo.No trudno,jak pojadę po odbiór to lepiej się dogramy.

No ja jeszcze raz sprawdzilam skrzynke, bo myslalam, ze moze nie wyswietlilo, ale nic nie mam, tylko podziekowanie ostatnie od JustynyNL. W domu dzis caly dzien jestem i myslalam, ze zrobimy afspraak, no ale to nic, najwazniejsze ze wszystko zalatwilas, a tak jak mowisz najwyzej nastepnym razem sie zgadamy..

Dzień dobry...

dziewczyny , gdzie wy sie bunkrujecie ?

Ayni nas porzuciła i uciekła na Holandie heheh

Kallie dochodzi do siebie po porodzie.... areszta hehehe

kurde ale pochłodniało... brrrrr

Dzien dobry:)
jaka cisza:)

Dziewczyny moze ktoras miala podobny problem. opisze calosc:)

Podaje malemu mleko modyfikowane bo u mnie koniec pokarmu juz o miesiaca. Najpierw podawalam Nutrilon "Standard" po okolo miesiacu zaczal wszystko co zjdal zwracac... wiec zmienilam na ten Nutrilon Zolty dla dzieci ktore ulewaja, ale pojadl tydzien i znowu to samo, probowalam kilka razy i bez popawy, wiec kolejne mleko to nutrilon " forte" narazie je tydzien i jest ok ale niewiem jak dlugo. wizyte w CB mam 2 pazdziernika to zapytam, moze mi cos doradza ale do tego czasu moze ktoras z was miala podobny problem i jest w tanie pomoc:)

Berni mi sie wydaje że mleko to raczej trzeba dopasować metodą prób i błedów no bo chyba nie da sie inaczej przewidzieć które bedzie pasowało, skoro mówisz ze nawet ulewa po mleku które jest niby dla dziecki które ulewaja.... ja sie sama boje bo mnie nie długo też czeka przejscie na mleko modyfikowane i mam obawy jak to u nas bedzie.... ale ja raczej zdecyoduje sie najpierw na nestle....

do 2 pazdziernika juz nie dlugo , moze akurat do tego czasu bedzie wszystko dobrze i mleczko sie przyjmie :(

reklama
Hej dziewczyny!
Właśnie wróciłam z Hagi, nawet sprawnie poszło, oczywiście paru rzeczy przyczepić się musieli ale miałam ze sobą dodatkowe kartki i mogłam podopisywać, pozmieniać i jest (; Teraz tylko niemiecka ambasada i mam nadzieje że to już koniec biurokracji (;
Wstąpiłam do polskiego sklepu, wyszłam z jagodziankami ^^ i kilo twarogu (jak na złość teraz żadnego fajnego przepisu z twarogiem znaleść nie umiem, macie jakiś pomysł ? :) )
No uciekam zrobić sobie zakupy, miłego dnia (;

Do góry